Pokaż pełną wersje : Gildia Pierwszy golden helmet zloocony z Latrivana :)
Wczoraj, tj. 18.07.09r. wybraliśmy się wraz z gildią na inq, głównie pohuncic na battlefieldzie, na końcu hunta zabilismy 2 bossy znajdujace sie za teleportem. Ku naszym zdziwieniu jeden z nich pozostawil po sobie cenna pamiatke ;)
http://img237.imageshack.us/img237/705/zenneny0148.jpg
edit :helmecik raczej zostanie w gildii, w koncu fajny rarek :)
Gz, a jak w ogole macie zamiar sie podzielic nim? xD
maszter321
19-07-2009, 14:24
;/ dddddddddddddddddddddddddd
no to ja już wiem na czym będą teraz ludzie siedzieć hmm pewnie respa będzie się zamawiać z miesięcznym wyprzedzeniem ;)
down@
mi chodzi ze właśnie od teraz będą siedzieć tam żeby g helmy locic
@Up
Bliźniaki kiepsko sypią lotem (oprócz g helmeta oczywiście).
@Z początku tak, potem już nie, tak jak zresztą ze złotymi bucikami.
Prison_Break
19-07-2009, 14:43
Zaraz dragon scale legi beda leciec z demona, great shield z dl'a, a blessed shield z Juggera. Go go go ots
Seeleesee1992
19-07-2009, 14:47
@up
Czy aby trochę nie przesadzasz? Bardzo dobrze że lecą rare itemki z potworów. Po cholere miały by być itemy których nie da się zdobyc? Żeby napalone dzieci mogły sapać na ich widok w dziale itemy na stronach internetowych? xP
@edit
I w brew temu co niektórzy myślą, itemy pokroju golden boots czy great axe nie tak łatwo zlootować, więc nie wiem o co ten płacz -.-
Zuybaran
19-07-2009, 14:47
Fajnie, że macie golden helmeta, ale szkoda, że zdobyliscie go w tak łatwy sposób jak na takiego rare'a. Tibia sie niszczy .
#Zuybaran
dlaczego szkoda?... po prostu zwykle szczescie ;)
znając cipsoft to pewnie po tym upie jeszcze z jakiegoś inq bossa można wylocic np magic long sworda ;p ale któż to może wiedzieć jak nie cipsoft
#Zuybaran
dlaczego szkoda?... po prostu zwykle szczescie ;)
Po prostu ROBI POWROCIL uhauhauahua
Prison_Break
19-07-2009, 14:54
@up
Czy aby trochę nie przesadzasz? Bardzo dobrze że lecą rare itemki z potworów. Po cholere miały by być itemy których nie da się zdobyc? Żeby napalone dzieci mogły sapać na ich widok w dziale itemy na stronach internetowych? xP
Mogliby chociaż zrobić jakiegoś questa na rare itema. Tak samo jak zrobili z demon legs questem, Ci co zrobili questa nie powiedzą jak go zrobić i Ci, którzy chcą mieć demon legi powinni zamiast expić to iść rozwiązywać zagadkę
Lemark20
19-07-2009, 14:56
Gz loot....
Mogliby chociaż zrobić jakiegoś questa na rare itema. Tak samo jak zrobili z demon legs questem, Ci co zrobili questa nie powiedzą jak go zrobić i Ci, którzy chcą mieć demon legi powinni zamiast expić to iść rozwiązywać zagadkę
Niektorzy niektorym powiedzieli, pokazali cale camy, no ale w ten sposob juz ni c*uj nie da rady zrobic tego questu. Albo wielkie random, albo ten quest jest juz zamkniety.
CipSoft coraz bardziej sie lami ;) Wypuszczenie Demon Oaka w tamtym stanie bylo failem, o bug expach nawet nie mowiac ;P
#Prison~
d legsy dalo sie w latwy sposob zrobic pare godzin czy dni po upie, tylko trzeba bylo wiedziec jak. teraz nawet ze spoilerem sprawa nie wyglada tak banalnie ;)
mi tam lata koło uja, czy to leci z bossów, czy nie;d
Prison_Break
19-07-2009, 15:03
@Maxu
Cipsoft nie powinien dawać rarków w taki łatwy sposób, idziesz pohuncisz 2h bossa na Inq i masz golden helma, troche za łatwy sposób. Jeśli juz są dostępne rary to powinni questa zrobić trudnego i np. którego da się rozwiązać 2-3 razy na servie, żeby nie było, że każdy w domku będzie mieć g hełma
i tak z tego forum może z 2 osoby będą ten hełm posiadać więc o co piszczycie ? 95% z was i tak płaci innym za wyczyszczenie questa i bierzecie tylko nagrody .. i mimo to że można zlootować ten hełm będziecie grać dalej .. to jest najbardziej żałosne..
Pomysl ile bossow juz padlo a ile jest golden helmetow, wiec jednak nie jest to taki latwy sposob :)
@Maxu
Cipsoft nie powinien dawać rarków w taki łatwy sposób, idziesz pohuncisz 2h bossa na Inq i masz golden helma, troche za łatwy sposób. Jeśli juz są dostępne rary to powinni questa zrobić trudnego i np. którego da się rozwiązać 2-3 razy na servie, żeby nie było, że każdy w domku będzie mieć g hełma
Jakby dalo sie rozwiazac quest tylko 2-3 razy na serwerze to by bylo:
"dlaczego on ma, a ja nie?
Prison_Break
19-07-2009, 15:07
Jakby dalo sie rozwiazac quest tylko 2-3 razy na serwerze to by bylo:
"dlaczego on ma, a ja nie?
Bo to sie śmieszne robi. Za pół roku golden hełm już nie bedzie rarem, bo każdy go będzie miał, a jeśliby zrobili, że po 2-3 hełmy na servie to jeszcze jeszcze
pozyjemy - zobaczymy B)
nie ma co gdybac, na razie jest 1 i jest git bo mamy go my :D
Bo to sie śmieszne robi. Za pół roku golden hełm już nie bedzie rarem, bo każdy go będzie miał, a jeśliby zrobili, że po 2-3 hełmy na servie to jeszcze jeszcze
To juz nie jest ta sama Tibia, kiedy znalo sie wiekszosc 150+ lvli. Nie gralem rok, teraz spotykam ludzi z 220+ lvl, ktorych nigdy wczesniej nie widzialem.
To samo tyczy sie itemow, kiedys nie bylo tylu rarów na serwerach, baaa, itemki z farków były "rarami". A teraz? Teraz kazdy ma co chce. Czasy sie zmieniaja, CipSoft zatrudnia debili co potrafią wszystko zniszczyć.
Katalończyk
19-07-2009, 15:17
No, zanosi się na to że zbieram ekipę i lotnę sobie taki też :) Bez względu na to jak rzadko to spada :)
Lemark20
19-07-2009, 16:23
Robicie afere bo ktos lootnol g helmet , ( wkoncu ) juz mi sie nie chce czytac co tam piszecie ... nie podoba sie nie grajcie proste ... a ze teraz duzo jest h lvl to tez dobrze niech se graja i robia !!
CMPunk15
19-07-2009, 17:47
Tak btw, jakby ten temat nie powstał to nikt by nie sapał, że znowu rarek.
Co do hełma, z tego co wiem inq bossy są masowo huncone przez graczy a dopiero teraz spadł hełm, czyli nie jest tak źle, jak było wcześniej, że z co 2 ghaza g bootsy.
Tom3ks3s
19-07-2009, 18:03
Gratulacje : D
co do dzieci ktore pieprza ' zal , teraz rl to ots ' jebnicie sie w lby te puste bo nic tam nie macie retardy ;x po co wtedy by blyyl itemy na ktore mozna tylko patrzec na stronach www ? dobra n/c polacy tak maja ze sa i beda dziecmi bo zazdroszcza ludzia i tlye ; *
Każdy? Góra 3 osoby na servie -.-
No no.... Gz za zlocenie :D
Ale cipsoft już tak udupił tą tibie, że szkoda pisać :confused:
Ehh niedługo nie będzie żadnego klimatu....
Edit sorka moj blad zle zobaczylem :p
Gz kasku xd
Cartezjush
19-07-2009, 18:21
Gdzie mozna zobaczyc helmet?
Kup.Se.Musk
19-07-2009, 18:34
Nie mówcie, że w to uwierzyliście...
@UP
Tak uwierzyliśmy
http://tibia.wikia.com/wiki/Latrivan
moge sie zapytac gdzie jest słowo "a bag" w zielonym tekście, który pokazuje loot? :)
Wierzysz we wszystko co jest napisane na wiki?
Katalończyk
19-07-2009, 19:00
moge sie zapytac gdzie jest słowo "a bag" w zielonym tekście, który pokazuje loot? :)
Bag nie jest wyświetlany w loocie.
Daven.Druid
19-07-2009, 19:00
Perfidny fake. :baby::baby:
maszter321
19-07-2009, 19:01
nie ma bo nigdy nie jest tak napisane? tak od poczatku neichetnie do tego podchodzilem i mi sie zdawalo ze fake, bo byscie bardziej dupke podniecali ale jesli to nei fake to gz ;P
@UP
Tak uwierzyliśmy
Jasne to ja w wiki, napiszę, że z rata leci full rare set, ale tylko z tych na battle axe quest i co też to wkleisz? Hmm jeżeli fake to nawet całkiem niezły...
@Maxu50
Jesli nie macie nic przeciwko chcialbym zobaczyc tego gh, w domku lub na trade, obojetnie.
Jak cos to pisz na PW.
Jestem_Bogiem
19-07-2009, 23:03
tez bym tak chcial.. :(
Dziś mój kolega pytał ich czy pokarzą, lub powiedzą co nieco.
Odpowiedzieli że nie.
Więc moje pytanie:
1. Po co chwalicie sie na forum jak nie pokarzecie G helma w grze?
2. Przypuszczam że to fake i tu by była odpowiedz na pytanie nr (1):baby:
3. Patrz 1 a potem 2.
XenaThel
20-07-2009, 13:47
Character Aimerianix does not exist.
FAKE JAK CHUJ
Character Aimerianix does not exist.
FAKE JAK CHUJ
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Almerianix
fail..
Kup.Se.Musk
20-07-2009, 13:52
@UP
Tak uwierzyliśmy
Wikie może każdy edytować :P
XenaThel
20-07-2009, 13:53
Jaki fake,
widze wyraxnie ma aimerianix a nie almerianix, przypatrz sie
HAHAHHAHAHAAAHHHHA FAIL
Ładnie chcieliście nas w ch**a zrobić, ale nawet nick wam nie wyszedł :P
Zuybaran
20-07-2009, 13:59
To jest " L ", tylko koles smiga na slabszych detalach i tak to wyglada. Z reszta popatrzcie na inne " i ", są zupełnie inne, bo mają zaokrągloną kropkę ; ) Ja tam w to wierze i ch*j xd
Ludzie, popatrzcie w przybliżeniu na l, a potem na i.. dopiero potem piszcie..
edit: Pan wyżej szybszy ;D
pimpek101
20-07-2009, 14:12
Patrzcie na battle tam jest almerianix
zero_skillu_szczylu
20-07-2009, 14:19
Dupe Żal Ściskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I WymyŚlacie Bzdury, Że To Fejk
Krzywe Czouo Fajter
Elo
To jest fake. Popatrzcie na skaly. Mialo nie wyjsc poza Guardie, jednakze Maks postanowil wrzucic to na t pl a pozniej jakos szybko sie rozeszlo po innych forach. cze i elo
Nie pokaże bo go nie mają?...
sam Arhenio jak już ktoś wyżej pisał przyznał się na hunted.pl że to fake i miało nie wyjść poza guardie tylko ludzie z guardi mieli huncic bliźniaki aby troche "powaścić".
Cya
na początku uwierzyłem :P
Lecz jak się przyjżycie topomiędzy podłogą a ściańą jest jakaś kreska:P
Gratulacje : D
co do dzieci ktore pieprza ' zal , teraz rl to ots ' jebnicie sie w lby te puste bo nic tam nie macie retardy ;x po co wtedy by blyyl itemy na ktore mozna tylko patrzec na stronach www ? dobra n/c polacy tak maja ze sa i beda dziecmi bo zazdroszcza ludzia i tlye ; *
jak bys gral na antice to bys 1 plakal na forum
@top
nie robcie wiecej takich fakeow bo Psiak pewnie dostal padaczki przed kompem
jak bys gral na antice to bys 1 plakal na forum
@top
nie robcie wiecej takich fakeow bo Psiak pewnie dostal padaczki przed kompem
ktos od nich nie mogl spac podobno cala noc, bo to nie oni "lootli", ale co tam, tibia fajna gra! czyz nie?!
Hashariin
20-07-2009, 21:33
dobrze jest byc guardianczykiem
Beniamin
21-07-2009, 00:19
Smie twierdzic ze to fake poruwnajcie sobie zdjecia i n brazowym tle loknijcie brak siwych kamini na moim prawdziwym ss -.- KLAMCY
http://img243.imageshack.us/img243/7530/uo0112.jpg (http://img243.imageshack.us/i/uo0112.jpg/) http://img243.imageshack.us/img243/uo0112.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img243/uo0112.jpg/1/)
Jestem_Bogiem
21-07-2009, 00:21
musze przyznaz ze fake 1wsza klasa ;D
ale zapomnieliscie o dzwigni obok ciala latra~ ;p
Drogi Jomy, to było wiadomo już dawno xD ale ofc głupie dupensy musiały iść. Chytre psy :D:DD::D:D:D:D:D;D:D:D:D:
Beniamin
21-07-2009, 00:42
pozyjemy - zobaczymy B)
nie ma co gdybac, na razie jest 1 i jest git bo mamy go my :D
Niestety kolego ale go nie macie bylem tam ze swoim team huncilismy i po huncie postanowilem sprawdzic caly ten room i niestety ale troszke sie all rózni :
-Brak dzwigni
-mapka inna
Nice fake :D
Beniamin
21-07-2009, 00:43
Drogi Jomy, to było wiadomo już dawno xD ale ofc głupie dupensy musiały iść. Chytre psy :D:DD::D:D:D:D:D;D:D:D:D:
Wiesz ze warto sprawdzic all =]
Cioly jebane a od kiedy Deemon na paccu biega skoro on ciagle facc i retired? SZCZYGIEL FAKE'u JEBANY ...hahas
facc ma od paru godzin, tak to biega, bije, leczy ;P
w ten dzien co fake powstal bylismy tam (on tez) wiec kurwa co to za argument? zreszta pisalem juz rano, ze fake
Seeleesee1992
26-09-2010, 20:01
Z góry przepraszam za odkopanie tematu, ale uważam, że lepiej odkopać stary temat, niż zakładać nowy ;p
Miałem przerwę w grze - jakieś 5 miesięcy (nie miałem żadnego kontaktu z tibią), wtedy złotego hełmu nie szło zdobyć w żaden sposób. Ostatnio gdy z nudów zalogowałem się na moją postać, zobaczyłem ten helmet w domku gracza Trupinio (serw Nerana ;p). Więc moje pytanie brzmi: czy ten helmet w chwili obecnej da się zdobyć? Jeżeli nie, to w jaki sposób zdobył go ww. gracz?
@down
A kogo obchodzi, że ktoś ma ten hełm? Wiadomo, że kilku graczy ten przedmiot posiada, tylko pytanie: skąd? O ile na starszych serwerach odpowiedź jest prosta: kieeeedyś ten hełm dało się zdobyć, to jak wytłumaczyć to na nowszych serwerach (jak chociażby na moim serwerze, co opisałem wyżej...).
omg nawet jak to nie fake, to co sie tak podniecacie... wejdzcie na forum w temat Lezajsk Only(chyba), to tam duzo zdjec dawal koles ktory normalnie nosi golden helmet i sie tak nie podnieca ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.