Pokaż pełną wersje : Serwer Behe z ava
Jak w temacie
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=h193r4jdti9bb8u2
Nawet ciekawe ale juz duzo takich filmikow bylo ;):p
locik tez taki nawet, ale waste chyba nie miales nie ? :D
Można rehost? Bo mi tibiacam.tv szwankuje i nie ściągam całego pliku tylko 600-800~ kb :|
Całkiem fajnie to wygląda. Kiedyś sobie polazłem na behemoty za palisadą poexpić ekonomicznie z exori frigo soluwe, to prawie mi się zwróciło za manasy z samych fangów : d, do tego spadły 2 gsy i jakieś tam śmieci : d.
Spoko filmik, tylko trochę przydługi.
zero_skillu_szczylu
21-07-2009, 18:52
Można rehost? Bo mi tibiacam.tv szwankuje i nie ściągam całego pliku tylko 600-800~ kb :|
proszę
http://uploadhyper.com/file/7327/beheava.cam.html
Advocate
21-07-2009, 20:09
odzyskane hasło- tylko po to żeby napisać:
more !
-stary Celestianin :)
Coozeman
21-07-2009, 20:17
Całkiem fajnie to wygląda. Kiedyś sobie polazłem na behemoty za palisadą poexpić ekonomicznie z exori frigo soluwe, to prawie mi się zwróciło za manasy z samych fangów : d, do tego spadły 2 gsy i jakieś tam śmieci : d.
Spoko filmik, tylko trochę przydługi.
Tyś widział "soluwe"...
@film
Dość fajnie, ale oglądanie na x50 jest nudne ;-)
@down
Możesz robić głupka z siebie, ale nie ze mnie, okej? ;-)
Wg mnie nie ma celowych błędów. Tylko idiotyzm ;-)
@Up
Serio się nie domyśliłeś, że to celowy błont? : )
/edit
Sam go z siebie zrobiłeś, ja nie miałem takiego zamiaru ;)
Dziki_Osiol
21-07-2009, 20:40
całkiem fajnie,tylko ciekawi mnie jedno...mianowicie w paru momentach jednoczesnie rzucasz ava ( nie w tego co masz zaznaczonego) leczysz sie, i biegasz po skosie... masz 3 ręce czy jak?
Lord_Mateusz_the_beholder
21-07-2009, 20:41
całkiem fajnie,tylko ciekawi mnie jedno...mianowicie w paru momentach jednoczesnie rzucasz ava ( nie w tego co masz zaznaczonego) leczysz sie, i biegasz po skosie... masz 3 ręce czy jak?
ma bota .
Advocate
21-07-2009, 20:55
ma bota .
dlaczego każde dziecko które w życiu nie widziało myszki z dodatkowymi przyciskami do zaprogramowania płacze, że "zomg bot bann him !!!!1111oneoneoneelevn"
?
Kup.Se.Musk
21-07-2009, 21:13
Mnie też się czepiali pewnego czasu. Skąd to się bierze? Z zawiści, z zazdrości?
up
do takich czynnosci nie potrzeba bota czy zadnej super myszki -.^
up
do takich czynnosci nie potrzeba bota czy zadnej super myszki -.^
Dokładnie, tylko tibia classic control
Dokładnie, tylko tibia classic control
Dokładnie ;]
Używam tylko numerycznej klawiatury, dlatego tak łatwo chodzi się na ukos. Nigdy nie używam ava na behe, wale je gdzie popadnie aby tylko trafić wszystkie naraz, a myszki używam tylko do zaznaczania behe który ma najwięcej hp oraz wyjmowania śmieci z ciał.
Dziki_Osiol
21-07-2009, 23:09
@up.
clasic nie clasic (chyba 99% gra na clasicu -.- )
az poszedlem edem spróbować i ni chu-chu...
dlatego pytam sie autora czy ma jakis patent czy po prostu bot...
a wy od razu nagonka...
żel
@ edyt:
Ner, to w takim razie jak...
powiedzmy,leczenie masz na f1/f2... trzymasz w okolicy left handa.
prawą trzymasz na numerycznej, a myszke zeby machnąć ava w zebach?
podziel sie patentem xd
@up.
clasic nie clasic (chyba 99% gra na clasicu -.- )
az poszedlem edem spróbować i ni chu-chu...
dlatego pytam sie autora czy ma jakis patent czy po prostu bot...
a wy od razu nagonka...
żel
@ edyt:
Ner, to w takim razie jak...
powiedzmy,leczenie masz na f1/f2... trzymasz w okolicy left handa.
prawą trzymasz na numerycznej, a myszke zeby machnąć ava w zebach?
podziel sie patentem xd
Moje hotkeye to tylko f9-f12, lewą ręka wciskam hoty i się poruszam, prawa ręka jest tylko od myszki, czasami jak jest za dużo potworów to prawą się poruszam a lewą wciskam częściej hoty. Nigdy nie myślałem że to 'jakiś' patent, większość gra tak samo.
antyfagowiec
21-07-2009, 23:22
hahaha ; d
Ne'roox będziesz sławny że obczaiłeś patent ;d 'jak grać z botem bez bota'
xDD
@down
Chodzi o to że tłumaczysz, tłumaczysz a oni nadal pytają sie o bota -.-
hahaha ; d
Ne'roox będziesz sławny że obczaiłeś patent ;d 'jak grać z botem bez bota'
xDD
Nic nie poradzisz, grają max do roku w tą grę i jeżeli ktoś robi coś inaczej to jest już botem ;]
Nic nie poradzisz, grają max do roku w tą grę i jeżeli ktoś robi coś inaczej to jest już botem ;]
masz skilla i tyle, a nie botbotobototoot, nie sluchaj tych nubkow. powodzenia dalej : )
Dziki_Osiol
21-07-2009, 23:33
wypraszam sobie :P
gram duuuzo dłuzej,ale ms albo edem gralem ostatnio kiedy do 50 lvl siedzialo sie ze skull staffem na larvach...
any question? :)
pozdrawiam
any question? :)
No to moze ja.Wiesz jak zrobic dobra jajecznice bo mi nie wychodzi, a glodny od dwoch dni jestem
Coozeman
22-07-2009, 00:29
No to moze ja.Wiesz jak zrobic dobra jajecznice bo mi nie wychodzi, a glodny od dwoch dni jestem
Bez jajek i patelni nic nie zdziałasz :P. A z puszek od piwa pożytku nie będzie, chyba że jesteś MacGayverem ^^
Dlatego, że umiejętności jakiekolwiek w tej grze przestają mieć znaczenie, nie jesteście w stanie zrozumieć jak on to robi.
Ne'roox to Kocur w świecie Tibii i tyle na ten temat. Gra on od bardzo dawna, niegdyś był drugim druidem pod względem poziomu w całej grze, lepszy był tylko MDW.
Przyłączam się do prośby starego "Celestianina" MORE!!
Swoja drogą filmik z boss'a tych behemotów mógłbyś nagrać, ofc jak wykonasz.
Smaczna jajecznica
Przygotowanie: 5-10 min
Smażenie: 10 min
Trudność: Łatwa
Składniki na 1 porcję
• 3 średnie jajka
• 2 łyżeczki masła lub margaryny
• pół średniej cebuli
• 3-5 plasterków szynki (najlepiej jakaś wędzona)
• ser zółty (wedle uznania)
• szczypta soli
Etapy przygotowania
1. Kroimy cebulkę na małe kawałeczki. Rozgrzewamy tłuszcz na patelni. Następnie podsmarzamy delikatnie cebulkę potem wrzucamy pokrojoną szynkę. To wszystko chwilkę jeszcze smażymy.
2. Rozbijamy jajka do jakiegos małego naczynia, np szklanki. Doprawiamy solą. Taka mieszkanke wlewamy na patelnie i smażymy. Dodajemy ser żółty i mieszamy na patelni.
3. Można upiec "placka" lub w formie zwykłej jajecznicy.
4. Przygotowanie nie jest skomplikowane, lecz pieczenie tzw. "placka" wymaga nieco wprawy.
5. Życzę smacznego! :)
http://gotowanie.onet.pl/25751,ksiazka_przepis.html
Macko121
22-07-2009, 10:03
Ja do jajecznicy dodaje jeszcze pieczarki, paprykę (warzywo nie przyprawę) i pomidora (obranego i pokrojonego w małe kosteczki). Wszystko się podsmaża, pomidory się dodaje przed wbiciem jajek. Gdy dodasz je na początku to się po prostu spalą.
Smaczny Temat, ale wolał bym jajecznice z behe
Przyłączam się do prośby starego "Celestianina" MORE!!
Swoja drogą filmik z boss'a tych behemotów mógłbyś nagrać, ofc jak wykonasz.
Zrobił filmik, wystarczy tylko poszukać ;p
Zrobił filmik, wystarczy tylko poszukać ;p
Dokładnie ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.