zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Wasze Amv

Arenthor
23-07-2009, 11:16
Anime music video (AMV) – teledyski tworzone przez połączenie dowolnej muzyki z pociętymi i przerobionymi scenami z jednego lub więcej anime, za pomocą specjalnych programów służących do liniowej i nieliniowej edycji wideo, lecz tak by zaistniał związek rytmiczny bądź fabularny (lub oba) pomiędzy anime, a muzyką.

Tworzeniem AMV zajmują się prawie wyłącznie fani anime i mangi, osoby te uzyskały przydomek – AMV maker.

Wstawiajcie tutaj amv waszego montażu

Oto moje pracki

KoXiS
23-07-2009, 15:56
Ja swoich nie mam, ale powiem tak:
Ze względu na moją uczuciowość pierwszy film dla mnie ma oskara, choć w nim się nic specjalnego nie działo od przekładania obrazków i muzyki, ale najwyraźniej zrobiłeś najlepszy z najłatwijeszych filmów. Dużo bym mógł jeszcze tu pisać, ale po prostu mi się podobał.
Drugi włączyłem i wyłączyłem, nie wiem czemu, ale od razu mnie odrzuciło. Zresztą po dłuższym zastanowieniu czy do niego wrócić stwierdziłem, że tą scene jaka tam jest znam, a pewnie tylko muzyka została dodana.
Co do trzeciego nawet go nie włączyłem, ale jeśli chodzi o Gaare to pewnie scene też widziałem, a dodana została tylko jakaś muzyka, która mi nie pasuje (czego nie można powiedzieć o piosence w pierwszym filmie, miła dla ucha i pasowała do tegpo "pokazu slajdów")

@up
Mu chyba chodzi o WMV, ale nazwał AMV, bo filmy i postacie są z anime.
Tego nie jestem pewien, a więc mógłby dosadnie wytłumaczyć, bo np. Be ast frago movie można nazwać WMV, co nie?

@down
O co Ci chodzi z tym "wasze video"? -.^

Arenthor
23-07-2009, 16:22
Ja swoich nie mam, ale powiem tak:
Ze względu na moją uczuciowość pierwszy film dla mnie ma oskara, choć w nim się nic specjalnego nie działo od przekładania obrazków i muzyki, ale najwyraźniej zrobiłeś najlepszy z najłatwijeszych filmów. Dużo bym mógł jeszcze tu pisać, ale po prostu mi się podobał.
Drugi włączyłem i wyłączyłem, nie wiem czemu, ale od razu mnie odrzuciło. Zresztą po dłuższym zastanowieniu czy do niego wrócić stwierdziłem, że tą scene jaka tam jest znam, a pewnie tylko muzyka została dodana.
Co do trzeciego nawet go nie włączyłem, ale jeśli chodzi o Gaare to pewnie scene też widziałem, a dodana została tylko jakaś muzyka, która mi nie pasuje (czego nie można powiedzieć o piosence w pierwszym filmie, miła dla ucha i pasowała do tegpo "pokazu slajdów")

@up
Mu chyba chodzi o WMV, ale nazwał AMV, bo filmy i postacie są z anime.
Tego nie jestem pewien, a więc mógłby dosadnie wytłumaczyć, bo np. Be ast frago movie można nazwać WMV, co nie?

@2up to nie amv....

Vasth
23-07-2009, 21:21
Nie potrafisz robic amv. + spam.

Arenthor
24-07-2009, 10:42
Nie potrafisz robic amv. + spam.

Świetnie , jeżeli ty potrafisz to pokaż........

Puii
24-07-2009, 11:36
Chcesz usunąć temat bo jakiś buc (bez obrazy tam wyżej, mówię ogólnikowo) powiedział że nie umiesz robić amv?

Ganci.
24-07-2009, 19:08
WMV < AMV. Wyczyściłeś posta to nie skomentuje twojego ale przydałby się temat gdzie można wstawić swoje wypociny. Po 2 miesiącach (zanim modek by wbił xD) może zostałby i przyklejony.

Vasth
24-07-2009, 23:43
AMV nie polega na wstawieniu jednej akcji + nie pasujacej do tego muzyki. Byly do niczego. Jezeli jednak potrzebujesz dowartosciowania. Wstaw w dzial OWION.

@Down
Tylko sie osmieszasz. Naprawde juz nie chce mi sie wiecej tlumaczyc czemu. Trzymaj sie.
Btw. az dziw ze zaden z elitarnych uzytkownikow tego forum nie wskazal Ci jeszcze gdzie Twoje miejsce. Masz duze szczescie + : D

#edit
Nigdy nie pokazywalem ani tez nie pokaze zadnego gowna. Temat o AMV moze i by sie przydal jednakze nawet temat wykonales miernie. Nikt nie chcialby zakladac postow o swoich AMV w tak wypoconym temacie ktorego autor nawet nie wie czym jest w.w AMV. Wykonales trzy mierne (bardzo) sklejki (urywek z anime + nie podchodzaca pod tlo muzyka) moge sie zalozyc iz nie zajelo Ci stworzenie tego czegos dluzej niz 15 minut.

Arenthor
25-07-2009, 08:31
Jednak macie racje koledzy co ja bede sie sluchac jakiegos jednego uzytkownika co gow** pokazalX(. Ten temat się przyda.ZAMIESZCZAJCIE SWOJE AMV

Arenthor
15-08-2009, 10:56
Usuncie ten temat!

Vasth
15-08-2009, 12:18
To co zrobic z tematem decyduje moderator. Wstydzisz sie tego co nabazgrales? (i tych smiesznych amv)

Arenthor
15-08-2009, 12:56
To co zrobic z tematem decyduje moderator. Wstydzisz sie tego co nabazgrales?

Spier*****