PDA

Pokaż pełną wersje : Co po Hacku

zygaa
24-07-2009, 16:19
Witam! Mam do was pytanie. Otóż mam konto po hacku i nie posiadam żadnych rzeczy. Aby grać dalej (zainwestować np kupić kase na allegro) wystarczy tylko zmienić hasło? Proszę o odpowiedź;(

Akahan
24-07-2009, 16:22
Wypadałoby usunąć keyloggera(znowu będzie hack), oraz uruchomić mózg, aby nie ściągać podejrzanych plików...

DOWN#
Jak ja to lubię, format dobra rada na wszystko, zazwyczaj wystarczy dobry antywir i program typu hijackthis. A można się obejść bez tego, bo w 99,9% to wina ludzi, którzy sami sobie ściągają keye, hakerzy są dużo mądrzejsi od nich ;)

zero_skillu_szczylu
24-07-2009, 16:37
spróbuj zeskanować jakimś antyvirem jak masz, albo po prostu zrobić format całego systemu :) ponieważ jak zmienisz passy to i tak przyjdą hackerowi nowe z innym hasłem.

Arenthor
24-07-2009, 16:53
No to tak masz kilka wyjść:
1)Pierdo**** głową w ściane.
2)Kupić na allegro kase/itemki.
3)Łazić po depo i żebrać (plxxx flee itemz).
4)Wziąść się w garść zabezpieczyć komputem przez wirusami , oczywiście zrobić skan kompa , skombinować najsłabsze uzbrojenie i farmić gp.
5)Zrobić nową postać

Puii
24-07-2009, 16:59
No to tak masz kilka wyjść:
1)Pierdo**** głową w ściane.
2)Kupić na allegro kase/itemki.
3)Łazić po depo i żebrać (plxxx flee itemz).
4)Wziąść się w garść zabezpieczyć komputem przez wirusami , oczywiście zrobić skan kompa , skombinować najsłabsze uzbrojenie i farmić gp.
5)Zrobić nową postać
Idź sobie pierdo**** głową w ścianę.
Wziąć, ku** wziąć.

@ Topic

Brawo, dostałeś bilet do pociągu, który pomaga nałogowcom odejść z tibii.
Skorzystaj z niego mądrze.

Marna_Prowokacja
24-07-2009, 17:00
przestan grac, sprzedaj konto.
nie dosc ze nie stracisz pieniedzy na pixelowe kolka to jeszcze zarobisz.

mozesz zrobic formata ale i tak pewnie kiedys znowu dostaniesz haka i stracisz to na co tyle pracowales :confused:

Brawo, dostałeś bilet do pociągu, który pomaga nałogowcom odejść z tibii.
Skorzystaj z niego mądrze.

podoba mi sie to porownanie.