zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Slime a Skille

neji13
26-07-2009, 16:18
Witam!
Z góry przepraszam za nowy temat, bo może jest specjalny na to, ale ja nie znalazłem.

Mam skille 60/60 i lvl 30, eq: Crus Helm, Crow Arm, Knight Legs, Drag Shield.
Próbowałem skillować na Slimach i skilluje mi się dobrze, ale mam pytanie - gdzie mógłbym znaleźć dobry respawn slimów, gdzie jest mało ludzi. Jest to świat non-pvp, więc mam z tym problem. Mam FACC i nie zamierzam kupić PACC.

Z góry dzięki.

Arenthor
26-07-2009, 16:36
Kazordoon , kopalnia w mieście.Najpierw wchodzisz do kopalni masz dwarfy , idziesz w prawo znajdujesz dziure , schodzisz na dol , i jeszcze raz , idziesz do gory , w dol dziury , 1slim tam jest pozniej znowu w dziure dol i masz respawna slimów. Mam nadzieję , że coś z tego rozumisz :]

Clockwerk
26-07-2009, 17:38
Kazordoon , kopalnia w mieście.Najpierw wchodzisz do kopalni masz dwarfy , idziesz w prawo znajdujesz dziure , schodzisz na dol , i jeszcze raz , idziesz do gory , w dol dziury , 1slim tam jest pozniej znowu w dziure dol i masz respawna slimów. Mam nadzieję , że coś z tego rozumisz :]
nie polecam tam chodzic czesto malo lvl postacie magiczne i palki expia tam

neji13
26-07-2009, 18:03
narazie skilluje na slimach na nieumarłych jaskiniach na trollach w ab, narazie mało ludzi

za wszystkie propozycje dzienx

Beh0lder
26-07-2009, 18:37
Witam!
Z góry przepraszam za nowy temat, bo może jest specjalny na to, ale ja nie znalazłem.

Mam skille 60/60 i lvl 30, eq: Crus Helm, Crow Arm, Knight Legs, Drag Shield.
Próbowałem skillować na Slimach i skilluje mi się dobrze, ale mam pytanie - gdzie mógłbym znaleźć dobry respawn slimów, gdzie jest mało ludzi. Jest to świat non-pvp, więc mam z tym problem. Mam FACC i nie zamierzam kupić PACC.

Z góry dzięki.Podziema White Flower Temple mozesz sie ustawic przy drzwiach przy banshee choc czasami moze ktos tam isc wiec lepiej w jakims innym przejsciu (tylko jak w innym wez parcele) , poza tym jest pelno obok veno i w podziemiach pustyni

Grilu
26-07-2009, 21:41
W MOLTS - jak się tam gdzieś zabunkrujesz to nikt nie ma szans cię odnaleść - chyba że nikt byłby bardzo znudzony i byłby extremalnym noobem.