Pokaż pełną wersje : Golden Sun
mam problemek w grze :)
- czy można wejść do studni i jak? jeżeli dzięki czarowi to gdzie go można zdobyć?
- na jakim lev pokonaliście te 2 czarne charaktery jak sie scaliły w smoka?
------------------------------
zostawiajcie własne pytania dotyczące gry
Nie pamiętam, bo grałem w zeszłym roku :). Większość problemów z rzejściem gry łatwo rozwiążesz przy użyciu www.gamefqs.com( yn ynglysz)
co do studni raczej nieda sie wejść z tego co pamietam, a jak da to przez nacisnięcie "use" przy niej......
na tego smoka jest pewien sposob :]
pokombinuj
PS: Gra z opisem w gre stażu i typu "Golden Sun" to gówno nie gra.....
do studni sie nie da wejsc te "2 czarne charaktery" (saturos i menardi) da sie pokonac z dobrym eq na 27lvl (wal glownie z Judgement) ale uwazaj po pokonaniu locza sie w wielkiego "fusion dragona"
PS. gierke przeszedlem 8 razy i przechodze 9 :p zawsze z wszystkimi djinnami :] a na jednym save gram caly czas mam juz 56lvl kazdym wszystkie djinny najlepszy eq i 4576290 kasy :cup:
A w TLA graliscie? Tam to dopiero jest faza:]
do studni da sie wejść :) ale nie do wszystkich :( wchodzi się tak jak np. do kanału :evul: łatwe nie? B)
Ja ich pokonalem chyba na 38 lvl'u ;) . Przechodzac TLA nie poszedlem do Doom Dragona tylko nabijac poziomy na Wonder Birdach. Zrobilem 50 lvl'e i w pewnym miejscu zaklinowalem sie w grze ;/. BTW: na ktorym lvl'u Pierce dostaje jakies fajne czary, jak Megacool. Mam 47 i nic ;/.
nie doom dragona tylko fusion dragona
do studni da sie wejsc ale tylko w TLA ( ktore wedlug minie jest gorsze od swojego poprzednika ) i tylko do niektorych
szkoda Zagan ze nie powiedziales w ktorym momencie sie zaklinowales moglbym ci pomoc
dzieki za komentarze... a teraz kolejne pytanko....
pamietacie zapewne taką wysepke na oceanie ktora sie odwiedza podczas pierwszego kursu statkiem do tolbi. pozniej tam mozna wrocic przez takie różowe :) tornado.
czy ktoś dotarł na sam dól tej jaskini? i czy cos tam ciekawego jest? (oczywiście sa tam fajne artefakty i jeden dijin :) )
ja dotarlem :cup: chodzi ci o taka komnate po wszystkich salach?
jesli tak to jest tam supertrudny potworek ma ok. 6000hp i sie leczy
jak juz go pokonasz to bedziesz mial dostep do skrzyni ktorej strzegl z fajna zbraja (o ile dobrze pamietam jest tam demon armor) ale jest przeklety (crused) :(
a zanim bedziez walczyl z unded knightem jak wejdziesz na taki statek to przy wejsciu jest tez 1 skrzynia ale to mimic
i to by bylo na tyle
Avalanche
11-04-2005, 14:16
Golden Sun rulzzzzzz!
nooo masz racje golden sun wymiata! i to jedynka a nie tla!
TehRegent
17-04-2005, 10:43
hmm...
Ja mam prosbe. Moze ktos dac link lub cos o tej grze??
Avalanche
07-03-2007, 14:34
Koniecznie zajrzyj na stronę: www.goldensun.go.pl - to jest najlepsza polska strona o tym genialnym RPG. Można z niej sciągnąć obie części oraz emulator, za pomocą którego grę uruchomisz. Jest też dużo informacji o grze - recenzja, fabuła, mapa świata, bronie, przedmioty, screeny i wiele innych. A jak byś miał jeszcze jakiś problem to zajrzyj na forum ;)
Niespodzianka: do pierwszej części można sobie łatwo ściągnąć spolszczenie, więc będzie się grało bardzo przyjemnie.
Dla mnie gra była miłym odpoczynkeim od tibii ;)
Lord Dreathan
11-03-2007, 19:47
TLA było za bardzo pokręcone:P ale ogólnie GS wymiata:)
Knight Patryk
19-03-2007, 18:28
Piers nie Pierce fusion dragona na 20lvlu rozbroilem.Granite izak a potem druga tura ta bariere ognista garet i wtedy izak set upuje grait i tak na zmiane
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.