Pokaż pełną wersje : Serwer Recon w akcji
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=opdve0vs5gcj3v7e
Macko121
28-07-2009, 16:29
Tak to już jest na non-pvp.
Jednorogi_Mustang
28-07-2009, 16:54
Nie dal się !!
Wytrwały walczył do końca!
Gram na tym świecie i ta noob gildia też mnie trapowała... Mają 0 skilla, 0 mózgu itp. Chcieli zabić mnie na 3 vampirach, żal
Co to filmu to pokazali swoje umiejętności, że wcale nie trzeba się ich bać...
Pozdro nooby z recona.
śmiech na sali...
Co jak co, kamerzysta ich ośmieszył : d
BTW
Na podforum Filmy POZA regulaminem forum obowiązuje następujące zasady:
Jakie TEMATY są ZABRONIONE:
1. Tematy, w którym jest tylko link do filmiku i nic więcej. Postarajcie się trochę, opiszcie film, wyjaśnijcie przynajmniej: kto, co, gdzie i jak. Napiszcie małą recenzję.
@up
nawet sobie śmieciu nie zdajesz sprawy ile chodzi takich idiotów jak ty, którzy są zdolni do zaśnięcia na 3 vampach
elo
Po 1. trzeba być idiotą aby złożyć się 100+ ek na 3 vampach...
Po 2. za co mnie wyzywasz?
Widać, że jesteś dzieckiem które padło w takim trapie, pozdro
znowubanhehe
28-07-2009, 17:03
tibicam mi nie działa;/ ,może ktoś rehostnąć?
Co jak co, kamerzysta ich ośmieszył : d
sami sie osmieszyli
kamerzysta juz na poczatku mogl uciec naszczescie tego nie zrobil i pokazali skilla
Hail Muhannad.
Dobrze, że zbłaźniłeś ich na tym respie. Ciekawe czy w "nerana ss 4" dodadzą screeny z tej próby trapa, bo nieudanymi próbami się nie chwalą, wolą to przemilczeć. A podniecają się jak uda im się zabić byle jakiego nooba
przewaznie to wyglada tak wpada 10 typa blocza wyjscia a reszta luruje
10 vs 1 - wynik oczywisty
--- Manic dodał 5 minut i 22 sekund później ---
przeczytaj sobie post 4up.
ja niepatrze czy oni gdzies tam grali na celescie czy cos.
Character Information
Name: Soldier From The War
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 155
World: Nerana
Residence: Yalahar
Married to: Aryania
Guild membership: Falco Two of the Recon
Recon to recon.
haha;d z reconu na celescie ladnie sie nabijalem ale moge przyznac ze potrafili zabic ,a to to nawet nie powinno sie recon nazywac
Jaka ku*wa astera refugia i inne swiaty non-pvp. Recon ten prawdziwy to tylko narena, reszta to tandetne podroby bez skilla, z malymi wyjatkami...
Hakuje_palte_sety
28-07-2009, 20:20
Film Mierny..
Btw.
Ku_wa Recon jest wszędzie srsly.. gdzie się nie ruszyć na każdym servie tylko recon, nie ogarniam..
Ostatnio nawet jak śmieci szedłem wyrzucić to próbowali mnie trapnąć, żeby mnie śmieciarka rozjechała..
wy kiedykolwiek widzieliście PRAWDZIWY recon z CELESTY, z Karo w roli głównej...
o tym, co teraz oni wyprawiają, możecie pisać co chcecie, ale o tym, co było kiedyś - żaden z was by sie nie odważył pisnac ani słówka rok-dwa-trzy temu grajac na celescie, dla nich powinien byc szacunek za to, co zrobili z celesta...
SkaleArmor
28-07-2009, 20:49
@up
wlasnie o tym mowie,ale dzieci nie sluchaja,oni wjedzom lepiejjjjjj rekon saksi ;/;/;/
lapcie dzieci neostrady
http://www.youtube.com/watch?v=9yXerXrz4kw
to jest prawdziwy recon dzieciaki :]
--- SkaleArmor dodał 54 minut i 23 sekund później ---
nareszczie sie dzieci zamknely.
na szczęście wynieśli się z Celesty bo już h.ja mogli jak lepsi się na nich wur...i :cup:
Gdyby nie ten przekupiony Lantheos, i ta Viersmana ktorej wstyd jest się przyznać do tego że jest Polka, dalej bym tam karał cały ten syf, a tak teraz cieszcie się Celesta. Kolejkami po 150 + osób w godzinach 17~ oraz bandą gamoni którzy Ci popyskują bo w sumie teraz im gówno możesz.
Do tych z Nerany: Połowa Recon`u ma dele~ warny do sierpnia. Przekonacie się co będzie się działo z tym światem, jak one name poznikają.
Po co kłócicie sie o jakąś noobowska gildie z nonpvp lol...
Jedno mnie zastanawia... Jak na 54 msie można nie mieć przy sobie przynajmniej kilku runek sd??:P
Przecież z twoim mlvlem bicie dla za ~100 z frigo i ~50 z rózgi gdy gonią cię 2 dle jest troche proszeniem się o deda :P
A ci co cię trapowali to też trochę nabki, zamiast jednym blokować tp a drugim lurować to blokowali górne wyjście...
PS na temat reconu się nie wypowiadam bo nie wiem nic o nim :D
Jezeli chodzi o Soldier From The War to chcialbym pogratulowac mu zucanych mw na otwartym terenie, to bylo wspaniale.
#Recon
Jezeli recon bierze do gildi takie osoby, to w tym momencie moj szacunek do nich znikl. Chlopcy, no co jest? Zobaczcie jak sie u nas na Guardi robi ..
I nie bierzcie osob tego typu skoro nawet 50 ed nie potrafia ubic w dwoch ..
AdiZgOlekk
29-07-2009, 07:49
robicie z tych ludzi Bóg wie kogo
Elitek70
30-07-2009, 09:29
To ma byc Recon? Gildia na filmie nazywa sie Reverto Vox (bry), a gildia Recon jest na Celescie, nie na Neranie...
DzejDzej
31-07-2009, 20:54
Hie hie, teraz Cipsoft zamierza dodac war system, także na non-pvp. Ciekawe jak ogarną kozacy z non-pvp jak przyjdzie co do czego.
Nie mogę się doczekac filmiku z ob na npvp.
Btw jestem ciekaw jak Cipsoft sobie wyobraża ob na npvp z tymi dziesiątkami noobów, których zabic nie można x.X
No cóż, jak już ktoś wcześniej wspomniał, zawsze coś może pójść nie tak,a czasem jeden zły ruch to nieudana akcja
~
Chyba już mogli byście dać se siana z tym flame warem, bo w końcu wpadnie tu jakiś moderator i zamknie temat. (a przy odrobinie szczęścia zapoda jeszcze pare warnów/banów).
@down
Może być. Aczkolwiek nie obyło się bez sztucznej poprawy statystyki.
Vanhelsen
01-08-2009, 16:50
na 109 postów 85 (77%) poszło do kasacji (w większości z warnem za spamm/offtop/flamewar)
Gratuluję udanego offtopu i flamewaru. Nagrody rozdane, zwycięscy zostali wyłonieni, mam nadzieję, że się teraz tutaj uspokoicie.
Ufocznik
01-08-2009, 17:01
na 109 postów 85 (77%) poszło do kasacji (w większości z warnem za spamm/offtop/flamewar)
Gratuluję udanego offtopu i flamewaru. Nagrody rozdane, zwycięscy zostali wyłonieni, mam nadzieję, że się teraz tutaj uspokoicie.
Te ostrzezenia za obydwa moje posty to chyba jakis zart. W dodatku kiepski. Nie wiem czemu zostaly zakwalifikowane jako "spam/offtop", skoro odnosily sie do ogolnej dyskusji w tym temacie. Ogarnij sie czlowieku, jestem na tym forum dluzej niz ty (to moje drugie konto) i akurat jedyne co mi w glowie to nabijanie postow i spamowanie. Tym bardziej, ze moje posty na pewno nie byly biedniejsze w tresc niz np. te:
Nie dal się !!
Wytrwały walczył do końca!
Po co kłócicie sie o jakąś noobowska gildie z nonpvp lol...
robicie z tych ludzi Bóg wie kogo
I jeszcze poprosze o uzasadnienie dlaczego autor tego posta:
Chyba już mogli byście dać se siana z tym flame warem, bo w końcu wpadnie tu jakiś moderator i zamknie temat. (a przy odrobinie szczęścia zapoda jeszcze pare warnów/banów).
nie dostal warna, przeciez ten post to kompletny offtop, nie odnosi sie w ogole do filmu, o ktorym jest ten temat.
Albo warnuj konsekwentnie, albo daj sobie siana czlowieku, bo jako moderator jestes zalosny.
@ON TOP, zebys sie nie mial do czego przyczepic
Ale super filmik, no akcja normalnie przednia, a zobaczcie co sie dzieje w 3:45! No normalnie masakra, pierwszy raz widze cos takiego na oczy. Dziekuje autorowi tego tematu z calego serca, ze udostepnienie tego filmu o jakze porywajacej tresci. Wciaz nie moge wyjsc ze zdumienia po zobaczeniu tego co sie stalo w 4:15! No po prostu majstersztyk! Wiecej taki filmow i wielkie gz!
*Carlsberg
01-08-2009, 17:12
Żałosna dziwka.
Dokladnie, jak juz cos robic to porzadnie proponuje warna wszystkim offtopujacym ludzikom w tym mnie i panom up tez \o/
co do filmu to hmmm, nie ogladalem wpadlem tylko napisac posta.
@Ufocznik
Ja dostałem za 3 moje posty także nie martw się. Ja tak samo dołączyłem się to dyskusji nie wiem za co te warny
@topic
Filmik słaby bywały lepsze w wykonaniu reconu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.