Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Balera
Komisarz1
28-07-2009, 17:24
Moja mała zgrana ekipka ;]
http://www.youtube.com/watch?v=Hs4Y1sG4BHw
Hakuje_palte_sety
28-07-2009, 20:15
Nudzą mnie już te boat trapy..
rysiekkk5
28-07-2009, 22:20
no ladnie softy z typa, ale to noobki byly
ZapodajMuze
28-07-2009, 22:29
Wkoncu jakas muza a nie emochy samego rocka daja
@down
Jak mnie tacy ludzie denerwuja to nie mam pytan , jestes takim baranem ze powinines bez bacy do kompa nie podchodzic . Co jest zlego w techno ? Jak ty sluchasz jakiegos Soada czy linkin parku i tak nic nie rozumiesz . A z ta emochowata muzyka co najwyzej mozesz zostac wysmiewanym w autobusie idiota albo w jakiejs sekcie przybijac piateczke z dlugowlosym czarkiem .
Gothanor
29-07-2009, 00:53
up. daja, bo w przeciwieństwie do techno, rock nie odmóżdża.
Ten 102 rp mnie rozwalil, utani hur w full trapie, a później jeszcze mana shield.
hardok123
29-07-2009, 00:59
@up
Signed.
@top
trapy - jak w kazdym takim filmiku.
gz softow
film dobry tak jak pierwsza czesc jeszcze poexpcie wszyscy na sd i bedzie super !
yeye hardstyle <3
--- Mezive dodał 1 minut i 17 sekund później ---
Niezle xd <znaki>
Herdrak'knight
29-07-2009, 11:29
@down
Jak mnie tacy ludzie denerwuja to nie mam pytan , jestes takim baranem ze powinines bez bacy do kompa nie podchodzic . Co jest zlego w techno ? Jak ty sluchasz jakiegos Soada czy linkin parku i tak nic nie rozumiesz . A z ta emochowata muzyka co najwyzej mozesz zostac wysmiewanym w autobusie idiota albo w jakiejs sekcie przybijac piateczke z dlugowlosym czarkiem .
a co Ty wiesz o rocku? techno to strasznie ambitna muzyka, jedna muta leci przez 10 min a pozniej zmiana i znowu 10 min^^
Hakuje_palte_sety
29-07-2009, 11:32
No ku_wa mać do cipki janosika.
To nie jest temat o tym że techno ssie, a nie prawda bo rock ssie!!11onejedenein..
Więc skończcie tą swoją drętwą gadke bo i tak się nie dogadacie.
a co Ty wiesz o rocku? techno to strasznie ambitna muzyka, jedna muta leci przez 10 min a pozniej zmiana i znowu 10 min^^
to tak samo mozna powiedziec ze rock metal itd te inne odmiany caly czas w kolko aaaaaaa dydydydyd tytyytytyty GRR GRR brzdek brzdek krew krew
ZapodajMuze
29-07-2009, 13:40
Tylko ty jednego nie rozumiesz , porownaj zabawe w klubie przy techno a zabawe na woodstocku przy jakis troglodytach.
Komisarz1
29-07-2009, 14:20
Poleciały jeszcze jedne softy z tego black skulla Slash Ox chyba sie nazywał ale kamerzysta nie byl przy loocie
@down
Jeśli Ci z rockiem kojarzą się Linkin Park i SoaD no to widzę, że bardzo się znasz na rocku.
Tylko ty jednego nie rozumiesz , porownaj zabawe w klubie przy techno a zabawe na woodstocku przy jakis troglodytach.
Nawet jeśli, to nie zmienia faktu, że Woodstock jest o wiele lepszy.
@Filmik dojebany, ładnie zgrani jesteście :) obejrzałem obie części :P
@a co do muzyki
Możecie się łudzić, ale techno to jeden pierdolony bit puszczony i zapętlony, do tego zniekształcone słowa jakiegoś starego disco polo i ZABAWAAAA. Zresztą, techno jest dla nażelowanych, lamusowatych kozaczków co schodzą na strzała. A jak chcesz podważyć, to wpierw twa twarz spotka mego glana. Tyle w tym temacie.
PJONA
ZapodajMuze
29-07-2009, 14:54
Jeśli Ci z rockiem kojarzą się Linkin Park i SoaD no to widzę, że bardzo się znasz na rocku.
Linkin park w polowie rock a soad metal poprostu zly przyklad dalem .
Nawet jeśli, to nie zmienia faktu, że Woodstock jest o wiele lepszy.
Sunrise , love parade sa o niebo lepsze od woodstocka bo bylem na woodstocku rok temu i na sunrise , na woodstocku same narkomany brudasy (doslownie nie ze obrazam styl muzyczny) cpuny i w ogole nizina spoleczna .
@down
Bys sie zdziwil jakby tam wpadla psiarnia to by kabaryn zabraklo na narkomantow , slowo honoru .
Sunrise , love parade sa o niebo lepsze od woodstocka bo bylem na woodstocku rok temu i na sunrise , na woodstocku same narkomany brudasy (doslownie nie ze obrazam styl muzyczny) cpuny i w ogole nizina spoleczna .
Przyznam, że coś w tym jest, jednak nie "same".
Gothanor
29-07-2009, 16:12
Zabawa w klubie-100 ledwo trzymajacych się na nogach lasek i drugie tyle takich samych, nażelowanych chłopaczków. Nie mówie przy tym, że na woodstocku nie ma ćpunów, i ludzi im podobnych.
Tak poza tym, skąd ty wiesz, że ja słucham SoaDu? No i zupełnie nie wiem, dlaczego uważasz, że rock to muzyka długowłosych emowców(w takim razie techno to muzyka ulizanych lalusiów). I na sam koniec, nie wydaje mi się, żeby normalni ludzie wyśmiali mnie za rocka. Jeżeli już to ci od techno.
ZapodajMuze
29-07-2009, 16:33
@up
100 ledwo trzymajacych sie na nogach panienek , czego chciec wiecejB) ? W sumie masz racje lepiej patrzec na jakiegos bruda spolecznego co macha wlosami i drze morde .
@a co do muzyki
Możecie się łudzić, ale techno to jeden pierdolony bit puszczony i zapętlony, do tego zniekształcone słowa jakiegoś starego disco polo i ZABAWAAAA. Zresztą, techno jest dla nażelowanych, lamusowatych kozaczków co schodzą na strzała. A jak chcesz podważyć, to wpierw twa twarz spotka mego glana. Tyle w tym temacie.
PJONA
ja akurat slucham trance ale jest to w miare podobne jak techno tyle ze wg mnie lepsze powiem ci ze wiekszosc normalnych osob nie jest lamusowatymi i nazelowanymi kozaczkami tylko zwyklymi ludzmi.
to tak jak ja moge pwoiedziec o tobie i o twoich rowiesnikach sluchajacych rocka/metalu ze sa szatanami ktorzy nie zasluguja na zycie ;d?
Komisarz1
29-07-2009, 17:03
Ej, sorry, chcecie się kłócić to zróbcie sobie konferencję na gadu-gadu, tutaj jakby nie patrzeć można komentować filmik, a nie wypowiedzi innych. ;]
szkapamujwruk
29-07-2009, 18:15
I po co ta dyskusja o muzyce?
Sam uwielbiam metal i rocka ale ludzie pomyslcie obiektywnie.
Wiadomo ze techno i te jego wszystkie odmiany nadaja sie do jakis klubow i do wiekszosci zabaw poniewaz niestety pare lat temu weszla moda na powtarzajace sie dzwieki z krotkimi (ale jakze tworczymi)kawalkami wokalu typu "cala sala za*******a, aczkolwiek wiadomo ze caly ten gatunek nie jest w stanie stworzyc zadnego madrego przekazu i nie ma zbyt wielu zastosowan.
A co do rocka/metalu...
No coz,po pierwsze zeby efektywnie tworzyc ktorys z tych gatunkow trzeba posiadac spore umiejetnosci.Znaczna wiekszosc utworow posiada jakis przekaz, czy chec artysty aby wyrazic swoje uczucia czy opowiedziec swoje przezycia.
Czesciowo rozumiem ludzi ktorzy np. nie lubia behemotha czy innych zespolow death/black metalowych.Ciezko jest zrozumiec slowa czy jakikolwiek sens niektorych utworow,sam za tym nie przepadam aczkolwiek ta muzyka wywiera swoj efekt i przez wielu ludzi jest uwielbiana.
Co do imprez-technojeby wciskaja kit ze kazdy metal to cpajacy,pijacy nekrofil wielbiacy szatana,porazka.Narkotyki,alkohol itp zdarzaja sie w kazdej subkulturze.Wiara to prywatna kwestia kazdej osoby.Troche obiektywizmu,ludzie.Sam nie mam go zbyt wiele bo nienawidze dennego,powtarzajacego sie jednego dzwieku i ludzi ktorzy twierdza ze jego tworcy to artysci.
Beh0lder
29-07-2009, 18:35
@down
Jezeli linkin park jest rockiem/metalem to muzyka Piotra Rubika to hip-hop
Techno - rzal i bul jak dla mnie
Filmik calkiem niezly tylko trapy staja sie powoli robic nudne :/
Macko121
29-07-2009, 18:41
Jezeli linkin park jest rockiem/metalem to muzyka Piotra Rubika to hip-hop
Techno - rzal i bul jak dla mnie
Filmik calkiem niezly tylko trapy staja sie powoli robic nudne :/
Jeżeli to było Techno to Rubik to hip-hop. :)
Nie przepadam za Hardstylem, wole Trance, House, Dance albo Electro, ale na pewno lepsze to niż słuchać 100x piosenki z Toxic Fire.
Posłuchajcie sobie Armina van Buurena albo Ferry Corstena to zrozumiecie co to jest Trance. Nie mówię to o głupkach w białych rękawiczkach i z gwizdkami w ustach. Takie piosenki, jak In & Out Of Love słyszał każdy z was, chociażby w radiu, ale we nie wiecie, że to jest właśnie Trance, a właściwie Vocal Trance.
to tak samo mozna powiedziec ze rock metal itd te inne odmiany caly czas w kolko aaaaaaa dydydydyd tytyytytyty GRR GRR brzdek brzdek krew krew
subtelna roznica jest taka, ze do grania w zespole rockowym/ metalowym (przynajmniej w tych normalnych) potrzeba miec umiejetnosci wokalne/ instrumentalne, a do produkowania techno potrzeba 1 sampla, kompa i loop=infinite.
ZapodajMuze
29-07-2009, 19:00
I po co ta dyskusja o muzyce?
Sam uwielbiam metal i rocka ale ludzie pomyslcie obiektywnie.
Wiadomo ze techno i te jego wszystkie odmiany nadaja sie do jakis klubow i do wiekszosci zabaw poniewaz niestety pare lat temu weszla moda na powtarzajace sie dzwieki z krotkimi (ale jakze tworczymi)kawalkami wokalu typu "cala sala za*******a, aczkolwiek wiadomo ze caly ten gatunek nie jest w stanie stworzyc zadnego madrego przekazu i nie ma zbyt wielu zastosowan.
Profesjonalne podsumowanie jak dla mnie . Nie ktorzy wola w domu siedziec w brylach i w dlugich wlosach na sluchawkach sluchajac brudu a niektorzy bawic sie i wyrywac 100 ledwo stojacych dup jak to ktos powiedzial .Boze jak ja to kocham podjudzac baranow
bojowsyminc
30-07-2009, 03:11
cos o muzyce ;] nie przepadam za Techno i Rock'iem/Metalem wiec widze ze tu sie zebralo samych technobojów i rockmenow xD chcecie wiedziec co to muzyka to wpiszcie w youtube Tupac - Hit Em Up
przy tych rytmach mozna robic wszystko ;] btw znam wasze odpowiedzi ;] to brudasy czarne jeb ac ich w du pe bo to brudasy itp ;] spojrzcie wokolo siebie i posprzatajcie pokoj zanim o kims powiecie ze jest brodny ;]
@topic filim the best xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.