Pokaż pełną wersje : Ue Fejk :P
http://www.ots.republika.pl/ue.JPG
Podoba sie :D??
Zamkniety w domku
01-01-2005, 20:48
Nie :evul: UE ma mniejszy zasieg i jest cos jakby w ksztalcie kola ;)
Moim zdaniem żadnych błędów. Myślę że rozchodziło Ci się o tego trolla co dostał za 30 ileś. Robota nie była trudna ale jest Ok. :] ocena 8 na 10 .
pomysl 10/10
wykonanie 8/10 (jak bys napisal exevo gran mas vis "die bitch! to by byl tylko napis bo musza byc dwa codzyslowy, no i faktycznie UE nie wali tak daleko) ale to szczegoly ;) ogolnie spox
ocena : 5+
Mistyczny
01-01-2005, 21:06
Fejk spoko tylko jak walisz UE na kratce gdzie stoisz nie ma wybuchu a u ciebie jest to ten błąd i Ue ma mniejszy zasięg ale podoba mi się :D
dap-galothij
01-01-2005, 21:16
Ja mam takie dziwne wrażenie, że zostały wklejone tylko eksplozje, a ten hit 30 na trollu to nie był fake. jeśli się mylę, to ładnie zrobione, jeśli nie, to było to banalne
ancient kavu
01-01-2005, 21:24
Moim zdaniem fake jest lipny. Za duzo błędów jak na tak małą prace.Radze jeszcze popracowac, moze dojdziesz do wprawy...
Masz racje dap-galothij. Ten hit to jest z GFB a eksplozje skopiowalem. Mi sie wydaje ze jak na pierwszy fejk to dobrze :] A jaki ma zasiaeg UE to nie wiem bo nigdy nie walilem anie nie widzialem :P A z tym cudzyslowiem to takspecjalnie aby napis bylo widac:D
Może być:
Wykonanie 9/10
Pomysł 8/10
Jednym słowem gratz.
Vanhelsen
02-01-2005, 13:52
Przeciętny, na początku zastanawiałem się czy to nie jest zwykłe photo UE :P
Podoba sie http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif?? nie ? bo przeciętne
ajdea: 0/10
Wykonanie: 9/10 <- Pare mega drobnych bugów :P
pomysl fajny :D ale jak przychodzi do zrobienia to lipa X(
Nie :evul: UE ma mniejszy zasieg i jest cos jakby w ksztalcie kola ;)
Ue ma ksztalt rombu :P
@topic
jak na 1szy fake nawet nawet.. powodzenia w nastepnych pracach :D
Ue ma kształt koła i nei obejmuje aż tak wielkiego obszaru, jak to przedstawieś. No i ten hit za 30~ :P Ale wykonanie staranne :)
Tuke-Nalek
08-01-2005, 19:24
Podoba sie :D??[/QUOTE]
Tuke-Nalek
08-01-2005, 19:24
Podoba sie :D??[/QUOTE]
Nie !
to zamknij ryj izrob lepszy :P ( jak pisalem byl to moj pierwszy fake)
Thimburd
10-01-2005, 14:20
Ładne :) Serio. Dobra czcionka i żadnych bugów :)
Pomysł: 6/10
Wykonanie: 9/10 (chociaż się nie namęczyłeś zbytnio... ale jednak)
Master Dawidoos
15-01-2005, 12:48
Calkiem calkiem ale gdyby bylo kolo byloby 10/10 tak tylko 8/10. Moze nastepnym razem ...
Hegemmon
16-01-2005, 12:54
fake prawie dobrz wykonany. Jest tylko kilka bledow.
Po pierwsze i najlatwiejsze do dostrzezenia to oczywiscie rozmiar. UE jest mniejsze.
Po drugie, pomijajac fakt, ze ue jest za duze, to brakuje eksplozju na smej gorze nad postacia oray na kratce y martwzm trollem. no i ue jest centralnie na postaci a twoje jest jakbz pryesuniete w prawo.
Po trzecie, widac gdzieniegdzie slady edycji w postaci kresek, glownie poziomych.
I w koncu po czwarte eksplozji wogole nie powinno byc... dlaczego/ bo formula zaklecia jest nieprawidlowa. Dopiski typu "Die Bitch!!!!!!" wpisujemy po spacji (jest) i po przynajmniej dwoch znakach " a jest tylko jeden wiec zaklecie nie powinno zadzialac.
sorka za pisownie ale ten komp jest jakis dziwny.....
Draxolini
16-01-2005, 19:25
Spoko nawet ,ale powino byc mniejsze zrob cos w stylu kuli a nie .... kwadratów jest ok ja chyba wezme robic fake
Cor Tibiarz
13-02-2005, 21:27
Mi sie najbardziej podoba jak ten X czerwony wyskakuje
...
:x:
eeeee...
no za duzo to nie zobaczylem w tym X (ale chcialbym)
http://www.ots.republika.pl/ue.JPG
nie widze nic
Zaczynam lubić :x: ,tak ich dużo...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.