Pokaż pełną wersje : killing in the name of.. quest
rhor_tronic
30-07-2009, 12:06
Mam pytanie, czy jesli jest napisane 1-40 lvl to trzeba aktywowac i skonczyc w tym zakresie lvlowym, czy wystarczy tylko aktywowac a skonczyc mozna na wyzszym?!
z gory dzieki za odp.
rhor_tronic
30-07-2009, 12:17
no to super, dzieki za szybka odp. pozdrawiam! o/
Patrycja456
31-07-2009, 12:14
Witam, ja też mam pytanie co do tego questa. Chciałabym zabić te 5k mino.
Wiem, ze trzeba mieć ukończony quest To Outfox a Fox Quest. Wystarczy tylko go zrobić i można już przejść do zabijania czy trzeba jakoś specjalnie pogadać z Budrikiem? Z góry dzięki za odpowiedź. ;)
Raczej musisz pogadać z Budrikiem. Nie powiem na 100%, bo nie robiłem tego. Aby być pewnym, że masz aktywny quest i nalicza Ci zabijane minosy najlepiej jest sprawdzić w Quest Logu, czy masz go na liście.
$eriToonbra
24-08-2009, 15:58
Nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę w tym.
Jak to jest przy wykonywaniu tego questa np jeżeli zabije 2000 hydr dostanę 3"punkty" a jak to jest gdy np chce zabić przykładowo jakimś noob-harem 200 Mutated Rats a póżniej wezmę znowu ten sam task na 200 Mutated Rats to będzie się liczyło tak jabym 4 "punkty" dostał bo jest boss czy po prostu nie wliczy mi się to w ogólną pulę"punktów"
O człowieku, ale zdanie dałeś8o Nawet nie do końca bo kropki nie ma!
Co do pytania: Na 90+ dostajesz 3 punkty za jeden task + 1 za bossa (jesli jest). I to się liczy na tej postaci. Inna postać może zabić szczury + Esmeralde, wtedy ma 2 punkty. I tak znów. I znów. I znów.
$eriToonbra
24-08-2009, 19:03
I jak znowu to znowu 2 punkty itd...?
Tak, punkt za hunt i punkt za Bossa. I tak z każdym taskiem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.