zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hffy na inq

Ekierka
30-07-2009, 16:49
Pochwalony

Za kilka h mam zamiar iśc na hellfire fighter'y na inq, jest to jednak moja pierwsza wyprawa i mam w związku z tym 2 pytania. Mianowicie:

- ile jest hff na wejście ? (chodzi mi o inq quest, zaraz po wejściu za tp)
- ile wziąc ghp , mf 126 ek, bez sio ( będzie 2óch shooterów), tak żeby z 1h pohuncic.

Pozdrawiam

p.s. nie piszcie, ze nie dam rady wyleczyc sie na ghp itp, chce byc hardkorem!11

Artur0
30-07-2009, 17:14
Nie jestem pewny ja na wejściu tam miałem 2 i 3 podszedł później. Padniesz na combo albo 2 bez sio... Kumpel 180 ek siadł na combo od 4 także xd

Rybzor
30-07-2009, 23:43
Na wejście 2 zwykłe hff i 2 massive. Trochę dalej kolejny HFF, więc nie zabiegnij się za daleko.

- ile wziąc ghp , mf 126 ek, bez sio ( będzie 2óch shooterów), tak żeby z 1h pohuncic.
126EK na hff to samobójstwo totalne, ale nvm, może bijesz jakoś mega pojedynczo. Co do brania supplies, to na FULL CAP. Nigdy tam nie lazłem z choćby 5 capa wolnego : d

Bubusiek
01-08-2009, 22:42
Pochwalony

Za kilka h mam zamiar iśc na hellfire fighter'y na inq, jest to jednak moja pierwsza wyprawa i mam w związku z tym 2 pytania. Mianowicie:

Pozdrawiam

p.s. nie piszcie, ze nie dam rady wyleczyc sie na ghp itp, chce byc hardkorem!11

Jeżeli będą zlurowane to może być ich nawet 7 ale to się rzadko zdarza i jest możliwość szybkiego wyjścia

Natomiast na przyszłość polecam zabrać ze sobą poison walle przez które hellfire figtery nie przechodzą, w ten sposób unikniesz podwójnych hff, paladyn niech wezmie ze soba shiver arrows, strzez sie stania na prosto do hff bo ma cie prawie na 1 szlaga :p

AduII
02-08-2009, 21:37
Na wejście 2 zwykłe hff i 2 massive. Trochę dalej kolejny HFF, więc nie zabiegnij się za daleko.

126EK na hff to samobójstwo totalne, ale nvm, może bijesz jakoś mega pojedynczo. Co do brania supplies, to na FULL CAP. Nigdy tam nie lazłem z choćby 5 capa wolnego : d

1. po wejsciu w tp nie ma massive, tylko sa same hff - ile? zalezy czy ktos lurnie uciekajac, jak nie to 2~

2. waste 100k bedzie ; /

Rybzor
02-08-2009, 23:02
1. po wejsciu w tp nie ma massive, tylko sa same hff - ile? zalezy czy ktos lurnie uciekajac, jak nie to 2~

2. waste 100k bedzie ; /
O jakim tp mówisz? Bo ja myślałem, że mu chodzi o miejscówkę na schodach, a tam expilem bardzo wiele razy i jestem pewny, że na wejście są od razu przy schodkach massive, no i kawałek na prawo 2 dodatkowe HFF.

@down
Aaaaa, faktyczne, no to sory, moje niedoczytanie :). No a jeśli chodzi o TP, to tam nigdy nie wiadomo co wyskoczy. Raz nic, a raz sporo syfu.

AduII
02-08-2009, 23:08
toz napisal, ze odrazu po wejsciu w tp, a po wejsciu w tp masz same hff + fe/fd

Hovvner
04-08-2009, 01:22
Tam sie da fajnie expić tylko 130+ MS/ED

Czemu 130+? Bo Firewalkery ;/

Bubusiek
10-08-2009, 22:15
tam gdzie jest bramka levelowa tam jest teleport, po wejsciu do tego teleportu moze byc 2-7 hff, w zależnośći od tego czy ktoś zluruje czy nie.
później idąc na południe, do góry schodkami i potem znów schodkami tam masz na wejściu 1hff i 1 massive fire elemental, aczkolwiek moze byc równiez zlurowane 3 hff :)

Brak
11-08-2009, 22:03
tam gdzie jest bramka levelowa tam jest teleport, po wejsciu do tego teleportu moze byc 2-7 hff, w zależnośći od tego czy ktoś zluruje czy nie.
później idąc na południe, do góry schodkami i potem znów schodkami tam masz na wejściu 1hff i 1 massive fire elemental, aczkolwiek moze byc równiez zlurowane 3 hff :)

może być 7 hff jak 1 se na ekranie narysujesz ^.^ tam respi się 6 hff które mogą być lurniete pod tp tak że po wejsciu masz trapa i jedyne co możesz zrobić to wrócić przez tp a po schodkach jest resp 2 masivów nie 1

a co do potów to nie mam ek ale podejrzewam ze musisz kupić tyle ile masz cap bo hff ma ładne jebnięcie nawet po skosie;[

Alden
18-08-2009, 12:25
Nie chce tworzyć nowego tematu. Jest on związany z HFF na INQ.

Czy opłaca mi się expić tam 2x pall z shiver arrows? lvl to 150+ i 130+? Świat non-pvp

Bubusiek
18-08-2009, 21:00
może być 7 hff jak 1 se na ekranie narysujesz ^.^ tam respi się 6 hff które mogą być lurniete pod tp tak że po wejsciu masz trapa i jedyne co możesz zrobić to wrócić przez tp a po schodkach jest resp 2 masivów nie 1

a co do potów to nie mam ek ale podejrzewam ze musisz kupić tyle ile masz cap bo hff ma ładne jebnięcie nawet po skosie;[

przesiedziałam tam swój czas i nawet to na tibiawiki gdzieś pisało.Nawet jeżeli się myle, w co wątpie to nie kozacz tak młotku bo twój poziom mi nie imponuje znawco inq.

Za caly cap potiony? tak tak.. nie grałeś knightem więc sie na ten temat najlepiej nie wypowiadaj.

Brak
20-08-2009, 22:49
przesiedziałam tam swój czas i nawet to na tibiawiki gdzieś pisało.Nawet jeżeli się myle, w co wątpie to nie kozacz tak młotku bo twój poziom mi nie imponuje znawco inq.

Za caly cap potiony? tak tak.. nie grałeś knightem więc sie na ten temat najlepiej nie wypowiadaj.
to nie wątp tak bo chodze tamtędy codziennie a jeszcze nie tak dawno huncilem te chujostwo a jeśli masz problemy z liczeniem do 10 to już nie mój problem wyżyj sie na kimś innym ;<

Bubusiek
22-08-2009, 14:55
to nie ja zaczęłam, tylko ty sie dowalasz o byle gowno. Jak sie nie masz czego czepić to sie czep tramwaju :)

Powodzenia

Brak
22-08-2009, 16:12
ja sie go uczepie jak ty pod niego wskoczysz ;]

Bubusiek
23-08-2009, 22:11
kup sobie rozum, najwyraźniej ci go brak.

Asunul
24-08-2009, 08:02
lol, ek na hff to troche fail, a juz na pewno 126 ;s

Bubusiek
24-08-2009, 15:54
jak ma ochote komuś pobloczyć.. czemu nie ;p

Brak
24-08-2009, 21:31
kup sobie rozum, najwyraźniej ci go brak.

raczej tobie brak rozumu skoro wygłaszasz mądrości o sprawach o których nie masz pojęcia ;[ Ić do szkoły

Bubusiek
25-08-2009, 02:21
ty za to idź się utop noobie z non-pvp ;) najprawdopodobniej wybociłeś postać lub wysharowales konto :>

na pvp nie doszedłbyś do 50 ;>
Takie kozaki jak ty.. no cóż.. kończą w pz locku ;>

LarvaExotech
25-08-2009, 10:05

proponuje nie przekladac rl na gre, bo to sie moze zle skonczyc

Brak
25-08-2009, 11:40
ty za to idź się utop noobie z non-pvp ;) najprawdopodobniej wybociłeś postać lub wysharowales konto :>

a ty jestes kozak pvp co wbił max 100 lvl ma hutna stoi w dp i dlatego ma za dużo czasu na pisanie takich idiotycznych postów skoncz bo neichce mi sie czytac twoich marnych wypocin

Verthh
25-08-2009, 12:16

kolejny pro karacz z pivipi

Bubusiek
25-08-2009, 16:19
a ty jestes kozak pvp co wbił max 100 lvl ma hutna stoi w dp i dlatego ma za dużo czasu na pisanie takich idiotycznych postów skoncz bo neichce mi sie czytac twoich marnych wypocin

Wiesz.. mylisz się :). Wracaj na ten swój świat noobów :)

Brak
25-08-2009, 18:45
ok a ty sie ogarnij bo sie sapiesz do każdego ;[

Bubusiek
26-08-2009, 18:29
a kto zaczął? ja czy ty?

Brak
28-08-2009, 22:47
ty <joł joł znaczki joł joł>

Kozto$
28-08-2009, 23:02
Pochwalony

Pozdrawiam

Nie polecam tam iść. Na wejściu (zaraz po wrl quest) możesz mieć podlurowane potworki, ponieważ niektórzy, którzy mogli tam expić po prostu przebiegali pierwsze hffy, tak jak np. paladyni (wiem to z własnego doświadczenia) i w drodze powrotnej podprowadzić je. No i lvl mały jak na blokanie hffów. Raczej zaliczysz zgona :C

Bubusiek
29-08-2009, 02:36
ty <joł joł znaczki joł joł>

;) koniec gadki, nie będę się zniżać do twojego poziomu