Pokaż pełną wersje : Pandoria Family pvp/non-pvp.
Witam. W związku z tym że u mnie aktualnie wieje nudą w wakacje, postanowiłem założyć rodzinke na świecie non-pvp, lub pvp. Cztery warunki
1.Doświadczenie
2.Kultura
3.Zapał
4.Pomysłowość
Świat wybierzemy. Ktoś się pisze? Może to być Pandoria, ale niekoniecznie.
Mietek11
01-08-2009, 16:17
Jak dobrze wlazisz w dupe i masz duzo kasy na paymenty za outfit to Pandoria jest wspanialym swiatem i mozesz tam rozkrecic rodzinke :)
A ja signed up i zapraszam na arcanie. Super świat, nie pekują z byle powodu. Mam już sorca Tamus Sorcerer. Sorc ma pacc. Narazie 15 lvl. Jak co msg w grze. Proponuje zrobienie tematu od 20 lvl+ ^^
Lukas93de
01-08-2009, 22:29
Jesli chodzi o non-pvp to Harmonia...
Jesl pvp to moze Nebula??? Mam tam monk makera.
Albo Elysia??
Możecie na danubie wejść mam 20knighta niedawno zaczełem grać podajcie kontakt ze sobą to sie zgadamy, mam 3 kumpli na jeszcze ktorzy już ze mną grają więc juz jest pare osób. Podajcie gg czy coś
Ja moge sie dolaczyc, ale pod warunkiem, ze bedzie to jakis ger pvp oraz ze znajda sie tu normalni ludzie 15lat+. Jakby co to czekam na jakies info.
Lukas93de
02-08-2009, 09:43
Ja moge sie dolaczyc, ale pod warunkiem, ze bedzie to jakis ger pvp oraz ze znajda sie tu normalni ludzie 15lat+. Jakby co to czekam na jakies info.
Czyli wg. ciebie jesli ktos ma ponizej 15 lat to jest nienormalny??
@EDIT
hyba ta rodzinka nie powstanie, bo widze ze autorowi tematu zalezy na tym jak na zeszlorocznym sniegu...
@DOWN
No niby racje masz, ale to nie oznacza ze sa nienormalni!! xD
Zapraszam cie do mojego tematu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=218755
Po prostu nie sadzisz, ze z osobami ponizej tych 15lat ciezej bedzie ci sie dogadac, znalesc wspolne tematy ? Majac 19 myslisz inaczej niz 15 i nikt nie bedzie wciskal kitu, ze tak nie jest. A co do autora, minal dopiero jeden dzien, wiec skad wiesz, ze olewa temat?
Gormitas
07-08-2009, 10:44
polecam galanę fajnie będzie wam się tam grało :D
Po prostu nie sadzisz, ze z osobami ponizej tych 15lat ciezej bedzie ci sie dogadac, znalesc wspolne tematy ? Majac 19 myslisz inaczej niz 15 i nikt nie bedzie wciskal kitu, ze tak nie jest. A co do autora, minal dopiero jeden dzien, wiec skad wiesz, ze olewa temat?
Nie wciskaj kitu. Znam conajmniej paru 13-14 latków, które swoimi refleksami egzystencjalnymi zadziwiły by cię, że by ci szczęka odpadła. Ale masz rację. 1/2 jak nie 3/4 polskich 16-15 to po protu debile, a tacy ludzie z nimi raczej nie mają teamtów wspólnych. "Łooo napier*** temu debilowi z osiedla i wrzuciłem z kumplem 4 klasiste do kontenera na śmieci. HAHAHAHAHAH" Cóż, prawda zawsze boli. Zachowania znam z autopsji.
A tak całkowicie BTW. to najmłodsza członkini MENSY ma 2 lata; czyta i pisze książki. Ha i co ty na to?
Jak krytyka, to konstruktywna, proszę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.