zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dungeon Fighter Online

Pacz_knight
01-08-2009, 23:45
Dungeon Fighter Online
Wstep
Gra zblizona do platformowek (arcade), tyle ze w wydaniu MMO.
Wyprodukowana przez NEXON, ktora znana jest glownie z takich tytolow jak: Maple Story, czy Combat Arms.
Klimat gry jest bardziej animo/mango podobny, pomieszany z azjatyckimi fantasy.
Gra w oprawie graficznej 2D, bez oplat abonamentowych, lecz ponoc, maja wystepowac mikro platnosci.

Klijent i instalacja
Gra jeszcze nie wyszla, dopiero co skonczyly sie testy beta, ale pelna wersja gry ukaze sie juz niebawem!

Wybor postaci
W grze bedzie wystepowac 5 klas, miedzy innymi:
1. Slayer - walczy za pomoca mieczy. Jego cialo po czesci zawladniete jest przez demony.
2. Fighter - gladiator ktory nie boi sie niczego. Specjalizuje sie w walkach wrecz.
3. Gunner - uderza z zaskoczenia. Jego doswiadczenie bierze sie z broni dystansowej.
4. Mage - posiada nadludzka moc, ktora wykorzystuje przeciwko zlu.
5. Priest - czlowiek wyzwalajacy opetane dusze, swietymi rytulalami.
Z tego co mi wiadomo i co wyczytalem na stronie, kazda z postaci bedzie miala swojego uppera (podprofesje/dodatkowa profesje).

Rzogrywka
Jak narazie mozna wyciagac wnioski i obserwacje z filmikow i screenow.
Gra sie nieco inaczej niz w Maple Story.
Jest to bardziej arcade game, niz klasyczna platwormowka.
Grafika jest jaka jest, niektorym moze sie nie spodobac. Wykonana w pixel artowym wydaniu. U mnie ze strony etycznej dostala uznanie ;]

Informacje
Strona glowna: http://dungeonfighter.nexon.net/

Na stronie znajdziecie rowniez filmy, jak i zdiecia. ;)
A teraz wyrazajcie swoje opinie zwiazane z ta gra i w miare uplywu czasu, chwalcie sie swoimi wynikami i dokonaniami ze swiata DFO. ;p

Informacje beda odswiezane wraz z postepami jakie dokonywane sa w grze.

Lend
02-08-2009, 00:03
Hmm wiesz? coś w tym jest troche posiedze przy tym tytule.

W maple story zabrakło mi tego "groźnego wyglądu" postaci na high lvlu ;p

Pawolka93
03-08-2009, 20:48
Gra ponoć bije na głowę, ale póki co zostanę przy Maplu xP Nie znaczy to jednak, że nie wrócę do tego tytułu xP

Mezive
03-08-2009, 23:00
Nie ma mowy zebym porzucil maple(<3):baby: dla takiego czegos

sphinx123
15-08-2009, 12:28
Ęą? Chcę w to zagrać, ale widzę że się nie da :O No cóż, zostaje Jade Dynasty.

Pacz_knight
15-08-2009, 13:59
@up
Przeczytaj dokladnie co napisalem w pierwszym poscie.
Niedawno byly beta testy, ktore sie zakonczyly.
Teraz sa oczekiwania, az wyjdzie pelna wersja gry. ;)

Marchewki
15-08-2009, 14:31
zapowiada się ciekawie ale nexon zawsze jaja robi nigdy nic nie wiadomo tak jak skończyła się neta Kartrider i koniec nie wiadomo czy będzie czy nie będzie w sumie już go nie ma jakiś rok a może więcej :/ a fajna gra była taka dla zabicia z godzinki :)

Luker's
15-08-2009, 17:13
No to będzie ciekawie... też się piszę... tylko niech ktoś mi napisze na WP że już jest gra gotowa bo znowu zapomnę... :D

chaoskg
04-10-2009, 18:42
gra jest juz w open becie....
to tyle z dobrych wiadomosci.....
wszyscy z poza USA i kanady niemoga grac.....
i zgodnie z tym co nexo zapowiada http://forum.nexon.net/Mabinogi/forums/thread/3305698.aspx
DNO najprawdopodobniej nigdy nie zostanie odpalone dla euro graczy(hyba ze programik do ip zmiany)
koniec wiadomosci....

robek
04-10-2009, 19:03
gra jest juz w open becie....
to tyle z dobrych wiadomosci.....
wszyscy z poza USA i kanady niemoga grac.....
i zgodnie z tym co nexo zapowiada http://forum.nexon.net/Mabinogi/forums/thread/3305698.aspx
DNO najprawdopodobniej nigdy nie zostanie odpalone dla euro graczy(hyba ze programik do ip zmiany)
koniec wiadomosci....

Istnieje cos takiego jak zmiana proxy na amerykanskie (troche zabawy z tym jest tymi Proxifierami czy jak to sie zwalo), pamietam, ze podczas trwania bety w CA cos kombinowalem wg poradnikow i moglem na niej zagrac. Dostepna byla tylko w USA i Kanadzie, jak to Dungeon Fighter.

Mysle, ze po jakims czasie gracze z Europy i z calego swiata beda mogli w to zagrac przez w/w proxy.

Marchewki
05-10-2009, 08:58
Dlatego to kocham w nexonie xD wiedzą żę Europejczycy mało płacą na cash shopa :) i są nieznośni w grach mmo :)

Pacz_knight
05-10-2009, 15:40
@robek
Niewiem czy zadziala to w pelnej wersji gry. Czemu? A no dlatego, poniewaz kiedys w Maple Story taki "trik" z proxami mozna bylo zrobic, tyle ze Nexon szybko sie zorientowal i teraz juz nic nie pomoze.

W sumie to ja bede mogl pograc (tak mi sie zdaje), a to dla tego iz posiadam bardzo stare konto Nexonu, dzieki ktoremu moge grac w Global Maple Story. Konto oczywiscie dziala do pozostalych gier producenta ;)