zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer 283 EK Frosty w oryginalny sposób.

Macko121
02-08-2009, 00:05
Tego chyba jeszcze nie było ;p.

http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=77796

Jak widać, po tym update'cie nie ma rzeczy niemożliwych.

Warriorek
02-08-2009, 00:11
Nie no..tego się nie spodziewałem dopiero w nazwie filmiku coś mi się rozjaśniło..:( Huyowe hity:confused:
Dziwne że mu się chciało.

Xevez
02-08-2009, 00:15
damn, tego się nie spodziewałem;d

@up
co mu się chciało?

Maxu50
02-08-2009, 00:22
#up

on zapewne jest tak naiwny i mysli, ze ten typ ma 15 mlvl bez buffow itp...

Dombro
02-08-2009, 00:53
np. że mu się chciało bić frosty z sd po 150~ zamiast normalnie po 300~?

DaroMandziuk
02-08-2009, 01:46
on to robil for fun...

Master-Mada
02-08-2009, 02:33
Ciekawe co byśmy sobie pomyśleli gdyby na Tibii 7.6 ktoś nam powiedział że nadejdą czasy w których knight będzie mógł bić z SD

Xevez
02-08-2009, 02:47
Ciekawe co byśmy sobie pomyśleli gdyby na Tibii 7.6 ktoś nam powiedział że nadejdą czasy w których knight będzie mógł bić z SD

masz rację, to bardzo ciekawe

Koszyk
02-08-2009, 04:35
Nic byś nie myślał bo jakbyś zobaczył taki temat to powiedział byś, że OTS albo keylogger. Kiedyś to przecież było nie do pomyślenia...

Aż szkoda słów na dzisiejszą tibię...

Rybzor
02-08-2009, 07:05
Nick prawie jak Rybzor! A co do mlvla, to n/c, srsly, tego się nie spodziewałem ; d

Miszczu
02-08-2009, 09:35
Dobrze ,że od tego upa już nie gram w tibie ,zniszczenie pvp to było jednak za dużo jak dla mnie :p. Orientuje sie ktos na ile jest ten 15 mlvl?

Krakoww
02-08-2009, 09:49
haha fajnie jest ja sie niemoge doczekac tak daje 5 lat jak knight tez bd mial wlasne ue i na ekranie beda latac takie truskawki albo serduszka na ots takie widzialem exevo gran mas love hahahaah pozdrawiam

Leon666
02-08-2009, 09:53
Dobrze ,że od tego upa już nie gram w tibie ,zniszczenie pvp to było jednak za dużo jak dla mnie :p. Orientuje sie ktos na ile jest ten 15 mlvl?

"Fried Tropical Terrorbird - Zwiększa poziom magiczny na godzinę o 5 poziomów."

Marna_Prowokacja
02-08-2009, 10:51
to raczej tylko poczatek absurdow ktorych napewno bedzie wiecej.

Xevez
02-08-2009, 11:19
Nie wiem po co tak przeżywacie, skoro i tak hity z sd nie są powalające:|

Vil
02-08-2009, 11:28

ja bym tylko wzruszyl ramionami, biorac pod uwage, ze ten sam gosc za czasow 7.6 bilby 2x tyle z gfb i 3x tyle z explo.

nic specjalnego.

Erhion
02-08-2009, 11:32
Co w tym dziwnego? Nikt nigdy nie powiedział, że to nie możliwe. Tibia i gracze się rozwijają, w końcu pęknie bariera 500 lvl, pękła bariera 15 mlvl u knighta - to jest normalne.

Przypomnijcie sobie ile czekaliśmy na 300 lvl a ile na 400, a za pasem już prawie 500.

kombos665
02-08-2009, 11:36
Eee a skąd dostac te nowe jedzonka?

PsiakoS
02-08-2009, 11:51
ja bym tylko wzruszyl ramionami, biorac pod uwage, ze ten sam gosc za czasow 7.6 bilby 2x tyle z gfb i 3x tyle z explo.

nic specjalnego.

podpisuje się rękami i nogami _/

Master-Mada
02-08-2009, 11:53
Nie chodzi o to czy te hity są powalające czy nie, chodzi o sam fakt. Rzecz z której kiedyś się żartowało i uważało za szczyt absurdu teraz ma miejsce w rl tibii i niektórych to nawet nie dziwi. A co do granicy 15 mlvla u knighta to ona nie pękła i nigdy nie pęknie.

Xevez
02-08-2009, 12:04
Nie chodzi o to czy te hity są powalające czy nie, chodzi o sam fakt. Rzecz z której kiedyś się żartowało i uważało za szczyt absurdu teraz ma miejsce w rl tibii i niektórych to nawet nie dziwi. A co do granicy 15 mlvla u knighta to ona nie pękła i nigdy nie pęknie.

masz rację, to straszny incydent, który nie powinien się wydarzyć, bo rujnuje tibię
nie rozumiem niektórych ludzi, którzy płaczą, że knight może mieć przez godzinę nawet 16 mlvl, a ludzie lootują great shieldy i golden bootsy

Master-Mada
02-08-2009, 12:11
Uwierz mi że nie płaczę, bo nie gram w tibię już od dawna. Czasem odwiedzam fora i dowiaduję się o tego typu rzeczach, i tyle. ;)
@ edit
A co do tych rarków, nie wiem czy to mówisz ironicznie czy nie. Jeśli tak to ja Ci powiem dlaczego "niektórzy ludzie płaczą" z takich powodów. Rary były ważnym elementem tworzącym klimat tej gry, którego już chyba nie ma. Nie ma pvp, nie ma rarów, a knight może bić z sd. Dla kogoś przyzwyczajonego do innej tibii jest to troche absurdalne, nie musisz tego rozumieć. Nie ma się o co napinać ;)

ciunki
02-08-2009, 12:12
To już z exori hur miałby większe hity.

Macko121
02-08-2009, 12:18
masz rację, to straszny incydent, który nie powinien się wydarzyć, bo rujnuje tibię
nie rozumiem niektórych ludzi, którzy płaczą, że knight może mieć przez godzinę nawet 16 mlvl, a ludzie lootują great shieldy i golden bootsy

Dawno, dawno temu ludzie też lootowali Great Shieldy i Golden Bootsy. Dobrze, że CipSoft je wprowadził do gry z powrotem. Głupio zrobił, że można je wylootować z potworów respiących się co 10 minut. Gdyby na przykład leciały tylko z Ghazbarana albo Ferumbrasa to dalej byłyby to rary.

Vil
02-08-2009, 12:24
Rary były ważnym elementem tworzącym klimat tej gry, którego już chyba nie ma.

Wyjasnij, jaki klimat budowaly przedmioty, ktore byly nie do zdobycia na zasadzie "nie bo nie i koniec dyskusji", a do tego w wiekszosci przypadkow byly slabe/ bezuzyteczne ?

O wartosci kolekcjonerskiej moznaby mowic, gdyby byly w jakis sposob dostepne, ale szalenie trudne do zdobycia, natomiast przez cale lata zaden z tzw "rarów" byl nieosiagalny na zadnym serwerze mlodszym od Lunary/ Trimery, moze Rubery.

Natomiast o tym czy klimat byl, czy jeszcze jest czy moze juz go nie ma to moznaby dyskutowac, ale nie w sytuacji gdy wiekszosc wypowiadajacych sie jest nieobiektywna i powtarza jak mantre historyjke o klimacie na tyle dlugo, ze juz zdazyla w nia uwierzyc.

Marna_Prowokacja
02-08-2009, 12:30
Wyjasnij, jaki klimat budowaly przedmioty, ktore byly nie do zdobycia na zasadzie "nie bo nie i koniec dyskusji", a do tego w wiekszosci przypadkow byly slabe/ bezuzyteczne ?

O wartosci kolekcjonerskiej moznaby mowic, gdyby byly w jakis sposob dostepne, ale szalenie trudne do zdobycia, natomiast przez cale lata zaden z tzw "rarów" byl nieosiagalny na zadnym serwerze mlodszym od Lunary/ Trimery, moze Rubery.

Natomiast o tym czy klimat byl, czy jeszcze jest czy moze juz go nie ma to moznaby dyskutowac, ale nie w sytuacji gdy wiekszosc wypowiadajacych sie jest nieobiektywna i powtarza jak mantre historyjke o klimacie na tyle dlugo, ze juz zdazyla w nia uwierzyc.

imo klimat tworza ludzie, jesli przestaja grac bo ta gra sie zmienia, dla mnie klimat sie konczy.

Master-Mada
02-08-2009, 12:33
Masz rację Vil, ta rozmowa do niczego nie prowadzi ;)

babcia666
02-08-2009, 12:37
@Marna_Prowokacja
True, signed. To ludzie się zmieniają, zaczynają grać dzieci - ale to też wina cipek, którzy z roku na rok ułatwiają grę.
@movie
Ciekawe, zawsze jakiś fun ma gostek.

Andrea
02-08-2009, 12:44
imo klimat tworza ludzie, jesli przestaja grac bo ta gra sie zmienia, dla mnie klimat sie konczy.

Nie rozumiem co mają zmiany w grze do klimatu tworzonego przez graczy.
Gra się zmienia i zmieniać będzie, a gracze z płytką wyobrażnią nigdy dobrego klimatu nie stworzą. Świat także się zmienia ale to nie znaczy, że trzeba przestać żyć.

Marna_Prowokacja
02-08-2009, 12:50
Nie rozumiem co mają zmiany w grze do klimatu tworzonego przez graczy.
Gra się zmienia i zmieniać będzie, a gracze z płytką wyobrażnią nigdy dobrego klimatu nie stworzą. Świat także się zmienia ale to nie znaczy, że trzeba przestać żyć.

nie zrozumiales (as?).
to maja ze skoro gracze tworzacy klimat przestaja grac, to klimat odchodzi razem z nimi.
a czesto przestaja grac bo to nie ta sama gra, i nie ma tej samej zajawki co kiedys.

Askaral
02-08-2009, 14:00
Odchodza bo zaczeli nagle zauwazac ze tipja to krzywizna, albo po prostu im sie znudzila. Nie ma co tutaj sie doszukiwac czyjes winy albo ingerencjii ufokow, zwlaszcza ze ci ktorzy placza po kazdym upie ze koncza grac graja nadal.

Marna_Prowokacja
02-08-2009, 14:22
Odchodza bo zaczeli nagle zauwazac ze tipja to krzywizna, albo po prostu im sie znudzila. Nie ma co tutaj sie doszukiwac czyjes winy albo ingerencjii ufokow, zwlaszcza ze ci ktorzy placza po kazdym upie ze koncza grac graja nadal.

nie wiesz to sie nie udzielaj.

Macko121
02-08-2009, 14:23
@2up
Albo Ci, którzy mówią, że ta gra jest głupia i już nie grają w nią po kilka lat, a na forum codziennie siedzą.

Matheavyk
02-08-2009, 14:29
Ingerencji ufoków akurat dopatrywałbym się wszędzie!
Ludzie kończą grać z różnych powodów, ale pytanie jacy ludzie na ich miejsce przychodzą.
Kiedy trzeba runą celować w przeciwnika, nie ma hotkey'ów, dzieciak, który przed chwilą grał w najnowszego Need For Speeda padnie kilka razy i nawet nie ogarnie jak mógłby się wybronić. Wtedy odejdzie, a na jego miejsce przyjdzie gracz znudzony prostotą nowoczesnych gier i zobaczy, że rzeczywiście liczy się w Tibii jakieś myślenie i sprawna ręka(oczywiście i tak tylko w chwilach wolnych od expa). Zdecydowanie większe szanse na dobry klimat jest gdy gra przedstawiciel tej drugiej grupy. W tym sensie zgadzam się z tym, że twórcy gry mają wpływ na budowanie/niszczenie klimatu tworzonego przez graczy.

A co do samych zmian czy są na lepsze czy na gorsze to wypowiem się tak, że kiedyś ogarnięcie pvp na mistrzowskim poziomie to był spory hardcore i chociaż ja tego nie potrafiłem to zawsze lubiłem tak wymagające gry (a i niektórych graczy można było wtedy podziwiać). Dlatego dla mnie jako gracza zmiany poszły w gorszym kierunku, chociaż i tak nie ma to większego znaczenia, bo przestałbym grać tak czy siak. Rozumiem więc wszystkich, którzy chcieliby dalej grać na starych zasadach, ale jestem pewien, że właśnie ci ludzie rozumieją też dlaczego CipSoft postępuje tak a nie inaczej.
Tak więc wszyscy wszystkich rozumieją, ale chyba już nie pogramy w podobną do tamtej grę(niekoniecznie mam tu na mysli tytuł "Tibia"). Ale my już swoje pograliśmy, bośmy stare dziadki ^^

Macko121
02-08-2009, 14:35
Ingerencji ufoków akurat dopatrywałbym się wszędzie!
Ludzie kończą grać z różnych powodów, ale pytanie jacy ludzie na ich miejsce przychodzą.
Kiedy trzeba runą celować w przeciwnika, nie ma hotkey'ów, dzieciak, który przed chwilą grał w najnowszego Need For Speeda padnie kilka razy i nawet nie ogarnie jak mógłby się wybronić. Wtedy odejdzie, a na jego miejsce przyjdzie gracz znudzony prostotą nowoczesnych gier i zobaczy, że rzeczywiście liczy się w Tibii jakieś myślenie i sprawna ręka(oczywiście i tak tylko w chwilach wolnych od expa). Zdecydowanie większe szanse na dobry klimat jest gdy gra przedstawiciel tej drugiej grupy. W tym sensie zgadzam się z tym, że twórcy gry mają wpływ na budowanie/niszczenie klimatu tworzonego przez graczy.

A co do samych zmian czy są na lepsze czy na gorsze to wypowiem się tak, że kiedyś ogarnięcie pvp na mistrzowskim poziomie to był spory hardcore i chociaż ja tego nie potrafiłem to zawsze lubiłem tak wymagające gry (a i niektórych graczy można było wtedy podziwiać). Dlatego dla mnie jako gracza zmiany poszły w gorszym kierunku, chociaż i tak nie ma to większego znaczenia, bo przestałbym grać tak czy siak. Rozumiem więc wszystkich, którzy chcieliby dalej grać na starych zasadach, ale jestem pewien, że właśnie ci ludzie rozumieją też dlaczego CipSoft postępuje tak a nie inaczej.
Tak więc wszyscy wszystkich rozumieją, ale chyba już nie pogramy w podobną do tamtej grę(niekoniecznie mam tu na mysli tytuł "Tibia"). Ale my już swoje pograliśmy, bośmy stare dziadki ^^

Zauważ, że nawet po wprowadzeniu hotkeyów jest mało graczy, którzy ogarniają i potrafią na przykład sami uciec przed grupką graczy ścigających ich. Wszyscy mówią, że to nie problem wciskać F1, F2, a jak przychodzi co do czego to padają jako pierwsi na swoich światach na open battle. A jeżeli ktoś jest ogarem, tak jak ten gracz z Galany, to od razu się mówi, że ma bota.

Marna_Prowokacja
02-08-2009, 15:10
sa tacy ktorzy grali tylko po to aby udowodnic ze sa lepsi. niekoniecznie grajac samemu.
skoro niszczy sie pvp to po co maja dalej grac?

// \/ ten temat byl na to skazany.

Macko121
02-08-2009, 15:13
Wiem jedno, jesteśmy najlepsi w offtopowaniu! Z każdego tematu potrafimy przejść do update'ów i systemu pvp.

Phos
02-08-2009, 15:27
Nie chcę już dalej czytać tego niepotrzebnego spamu na temat KNAJT MA SD KONIEC TIBII AAAAAAAAAAAA.
Poważnie, on roz***** wszystko sdkami na miare 45 (i tak za dużo) maga - a i tak, żeby działało knight musi mieć 10 mlvl, banał co? Każdy dziś ma, co tam... to tylko 20kk~ na sam mlvl

Askaral
02-08-2009, 15:38
nie wiesz to sie nie udzielaj.
Ciesze sie ze ty wiesz.

Tam do kogos kto wspominal o czasach bez hotow: boty i tak celowaly za 70% pro mastahow pvp, wiec wprowadzenie hotow uwazam za strzal w 10
Co do filmu - fajnie bylo zobaczyc knighta z sd, zawsze to jakas nowosc i absolutnie nie uwazam ze w jakimkolwiek stopniu niszczy to gierke.

Grycan
02-08-2009, 17:02
Heh, a ja myślałem że już nic mnie nie zdziwi. :) Najcik z 15 mlvl'em. :) No nic, tylko pogratulować graczowi tego wyczynu. :) 15 magic level na rycerzyku. Heh. :)

Ippe
02-08-2009, 19:36
Heh, a ja myślałem że już nic mnie nie zdziwi. :) Najcik z 15 mlvl'em. :) No nic, tylko pogratulować graczowi tego wyczynu. :) 15 magic level na rycerzyku. Heh. :)

Czego Ty mu gratulujesz... jak on dostal 'buffa' a nie wbil 15mlvl... zeby miec 15mlvl trzeba miec 10mlvl dostajesz buffa i masz 15...

@topic
Nie wiem jaki to ma sens z jednej strony zalosne a z drugiej strony nie ma wlasciwie wplywu na gre bo tymi sd'kami duzo nie zdziala

Matheavyk
02-08-2009, 20:10
@macko121
Z tym uciekaniem to można by się spierać, bo przecież teraz tamci, którzy strzelają mają o wiele łatwiej niż wtedy gdy musieli sami celować, dlatego uciec jest trudniej w pewnym sensie. Sam padłem kiedyś jak jakiś 150+ uderzył mnie z niemożliwej odległości, przy dwóch zakrętach w tombach z sdka- wtedy skończyłem zastanawiać się czy hotkeye to dobry czy zły pomysł ; ]

A z tymi 70% botami celującymi za mastahów...
Co do tych bardzo wysokich lvli to po oglądaniu niektórych filmików(szczególnie z wojen w późniejszych czasach) muszę się zgodzić, jednakże osoby z średnimi lvlami przeważnie ich nie używały. Tak mi się zdaje, bo będąc w tej grupie nie miałem nigdy okazji natrafić na kogoś kto atakował mnie przy pomocy bota. Czyli cały czas słyszałem o botach celujących, ale miałem przyjemność się z nimi nie spotkać.

@top
Filmik jest.

Xevez
02-08-2009, 20:52
imo jest tak, że pvp idzie zdecydowanie w złym kierunku (np koleś, który biega po schodach jest prawie nie do ubicia, jeśli nie ma z 6 osób, które go biją. Do tego ten najnowszy update i fragi dla większej ilości graczy), ale reszta wg mnie nie jest gorsza niż była, dodanie rarów, buffy etc nie rujnują gry, tylko ją wzbogacają... in minus jest jeszcze wprowadzany czasem double exp i 1,5x exp w pierwszej godzinie staminy, ale myślę, że z tym pierwszym cipy się opanują i już więcej tego samego nie wprowadzą

Marna_Prowokacja
02-08-2009, 21:05
tu nie chodzi o to ze ten 15 mlvl i sd mu cos da, tylko o sam fakt ze moze uzywac tych run.
wiem ze niektorzy moga tego nie zrozumiec.

Koszyk
02-08-2009, 22:22
Zauważ, że nawet po wprowadzeniu hotkeyów jest mało graczy, którzy ogarniają i potrafią na przykład sami uciec przed grupką graczy ścigających ich. Wszyscy mówią, że to nie problem wciskać F1, F2, a jak przychodzi co do czego to padają jako pierwsi na swoich światach na open battle. A jeżeli ktoś jest ogarem, tak jak ten gracz z Galany, to od razu się mówi, że ma bota.

Dobrze, może wciskanie f1, f2 nie jest problemem a jeśli przychodzi co do czego, że padają, a padają dlatego, że cipsoftowi nie spodobało się leczenie palków i knightow i zabrali knightom (ą?) uhy, a paladyną ex vite, gdzie w czasach które nastały 200+ pallek z vitą za full hp za 80 many byłby niezniszczalny tak samo jak knight który leczy się uhem za 1500+

Alanus Lutinum
02-08-2009, 22:43
CipSoft nie ułatwił gry, on ją urozmaicił, a to różnica.

Master-Mada
02-08-2009, 22:49
Pozostawię to bez komentarza

Esprit
02-08-2009, 23:09
Życie, życie jest nowelą...

G17
02-08-2009, 23:37
dla downow i idiotow ktorzy nie rozumieja
to od tibii 8.5 dostepne sa zarcia ktore daja jakies tam bonusy zupelnie jak w wowie
http://tibia.pl/item/Fried_Tropical_Terrorbird
to cos zwieksza Mlvl o 5 poziomow na okres godziny

Yatamanek
03-08-2009, 01:37
A skad on ma to jedzenie :P?

Leon666
03-08-2009, 10:44
A skad on ma to jedzenie :P?

Ugotowal sobie. :E

Verecik_
04-08-2009, 17:07
imo jest tak, że pvp idzie zdecydowanie w złym kierunku

nom kurwa o pvp mowi wybotowany pedryl z non pvp _/

Pjona
04-08-2009, 21:35
Za niedlugo bedzie mogl uzywac paralize :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:(ta nudzilo mi sie i co mi zrobisz)

uprzedzam kozakow tak wiem ze paralize moze walic tylko druid

Verecik_
04-08-2009, 21:51
Za niedlugo bedzie mogl uzywac paralize :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:(ta nudzilo mi sie i co mi zrobisz)

uprzedzam kozakow tak wiem ze paralize moze walic tylko druid

z paralize moze walic tylko druid i jestem kozakiem??????????????

Xevez
04-08-2009, 22:02
nom kurwa o pvp mowi wybotowany pedryl z non pvp _/
co nie oznacza, że mogę mieć opinię na ten temat, a teraz s*******aj i idź na wot, tam jest moda na npvp dydynt hepen

Verecik_
04-08-2009, 22:27
co nie oznacza, że mogę mieć opinię na ten temat, a teraz s*******aj i idź na wot, tam jest moda na npvp dydynt hepen

no tylko zes wybocil cipo gruba i zgrywasz kozaka z npvp
taka prawda

Ololeq
05-08-2009, 00:52
@up
Signed

Maciekxd
05-08-2009, 00:53
@2 up
Signed

@top
Frosty jak frosty nawet z sd knighta nudne :S Obejrzałem tylko pierwszego i już boring :S

Xevez
05-08-2009, 01:10
okay wybociłem, leć i marnuj pół nocy przed grą, żeby następny level wpadł, a ja pójdę spać i wpadnie sam

btw co ma mój wybocony char do zjebania systemu pvp?
i jeszcze jedno - nie jestem żadnym kozakiem z npvp, z resztą co za różnica, czy mam 10 lvl czy 200, czy gram czy w ogóle nie gram?

Couranger
05-08-2009, 01:24
okay wybociłem, leć i marnuj pół nocy przed grą, żeby następny level wpadł, a ja pójdę spać i wpadnie sam

i jeszcze jedno - nie jestem żadnym kozakiem z npvp, z resztą co za różnica, czy mam 10 lvl czy 200, czy gram czy w ogóle nie gram?

I dobrze robisz ^^ kto nie botuje w dzisiejszych czasach to albo jest idiota albo nie potrafi ustawic bota . Chcesz marnowac 20 h zeby wbic jeden durny lvl bijac 1 monstera ? twoj problem , ja wybieram opcje ustawienia bota i robienie znacznie ciekawszych rzeczy.Teraz waleczni i uczciwi gracze oraz wielcy napinacze moga mnie atakowac ale odrazu mowie ze to co do mnie bedziecie pisac mam gleboko w dup*e.

Verecik_
05-08-2009, 04:59
@up
Signed

siema
@2 up
Signed

siema

chuj w to wbijam czy bocisz ale ktos kto wybocil chara i gra na npvp po CHUJ sie wypowiada o pvp?
I dobrze robisz ^^ kto nie botuje w dzisiejszych czasach to albo jest idiota albo nie potrafi ustawic bota . Chcesz marnowac 20 h zeby wbic jeden durny lvl bijac 1 monstera ? twoj problem , ja wybieram opcje ustawienia bota i robienie znacznie ciekawszych rzeczy.Teraz waleczni i uczciwi gracze oraz wielcy napinacze moga mnie atakowac ale odrazu mowie ze to co do mnie bedziecie pisac mam gleboko w dup*e.
kurwa lamko nie w tym rzecz....

Xevez
05-08-2009, 13:48
chuj w to wbijam czy bocisz ale ktos kto wybocil chara i gra na npvp po CHUJ sie wypowiada o pvp?

bo mimo wszystko jakąś styczność z pvp w przeszłości miałem i widzę co się dzieje

Macko121
05-08-2009, 19:18

Ja nie botuje/bocę. I wcale nie siedzę po nocach i gram. Po prostu wbijam jeden poziom na kilka/kilkanaście dni. I co z tego? Ja gram dla przyjemności, a nie dla poziomu.

Pomocny_Duszek
05-08-2009, 20:34
Ciekawe czy ktos kiedys wbije 15 mlvl najtem , moze Lord Paleta kto wie ...

Macko121
05-08-2009, 20:49
@up
Aby awansować z poziomu magicznego 0 na 15 musisz spalić 11479124808 punktów many.
Do odnowienia takiej ilości many, Twoja postać musi spędzić 398580 dni 17 godzin 20 minut 52 sekund będąc stale w stanie najedzonym.
Używając Mana Potion wydasz na to ~5739562400 gp, co daje 114791248 miksturek.

@down
Prawda!

Andrea
05-08-2009, 21:12

Nie! To po prostu uczciwy gracz, który gra "for fun" i sprawia mu to przyjemność. Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy. Po co wogóle ustawiasz tego bota? Żeby zakozaczyć przed kumplami? U mnie nie masz żadnego szacunu.
Jesteś po prostu zerem, życzę ci opcji ustawienia bota w realu.

Couranger
05-08-2009, 22:50
Nie! To po prostu uczciwy gracz, który gra "for fun" i sprawia mu to przyjemność. Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy. Po co wogóle ustawiasz tego bota? Żeby zakozaczyć przed kumplami? U mnie nie masz żadnego szacunu.
Jesteś po prostu zerem, życzę ci opcji ustawienia bota w realu.

Myslisz ze zalezy mi na szacunku jakiegos buraka? wybacz ale mam cie gleboko w dup*e ... co do gry for fun to mi sprawia mi przyjemnosc gra 200 lvlem a nie 50 : ( juz chyba dostales odpowiedz po co go ustawiam btw nie wiem co maja w ogole do tego moi kumple. I gratuluje ci oceny mojej osoby po tym jak gram aha i pisze sie w ogóle * "zerowcu".