Pokaż pełną wersje : Inne 8 demów + 208 ek + 1 healer + brak ssa + brak m ringow= Tjue
http://uploadhyper.com/file/8188/litinloujaprookz.cam.html
Dysan lou.
Ja to pierdole zdejmuje kominiare!
Życie ostre jak maczeta jou
2 sio!
22:24 Bokon Odel [204]: exura sio "agroki tue
22:24 Elder Mastah [218]: Exura Sio "Agroki Tue
edit
z tego co pamietam to juz jak sie ustawily ale moge sie mylic ;d
rysiekkk5
02-08-2009, 23:41
haha to najlepsze
23:16 Lord Guzek [218]: ZAJMUJE SOBIE SCINANIE DUSTOW ! WARA OD NICH WY MOZECIE Z AGROKIEGO !
23:20 Coria Miro [167]: JESTES HARDCOREM
Taa, on jest hardkorem :p
Zawsze można uhac, ofc nie stwierdzam bo nie przyglądalem się dokładniej na twój pasek hp, istnieje taka możliwość ;x.
Ogar ;)
nawet nie opłacało się tego robić bo zaraz będzie że cię uhali, że za dużo ludzi było, że z 1 sio i uhp to też nie jest wyczyn itd.
Ale brawa dla ciebie :P
@up
To tylko kwestia czasu. ;d
@topic
No nie powiem, bylo hardkorowo. ; P
http://uploadhyper.com/file/8188/litinloujaprookz.cam.html
Dysan lou.
Miałeś więcej szczęścia niż rozumu, gz;]
nawet nie opłacało się tego robić bo zaraz będzie że cię uhali, że za dużo ludzi było, że z 1 sio i uhp to też nie jest wyczyn itd.
Ale brawa dla ciebie :P
Zapraszam takich ludzi do ogladania filmu na 0.1 w takim razie.
Jestem_Bogiem
03-08-2009, 12:08
od zawsze wiedzialem ze jestes fajny ziomus :cup:8o
Marna_Prowokacja
03-08-2009, 12:16
non pvp?
jak tak to nie ogladam nawet.
Fokusantyban
03-08-2009, 12:21
agroky _/ chyba ci zrobię youtuba z tego jak będzie mi się nudziło xd
*up
dac ci vt record? :C Wez moje gadu od Karo
Byl juz taki film, nic ciekawego, na non-pvp to sobie mozecie ;d
A co za roznica czy bloczy na pvp czy non pvp? Gz panom up ;)
Juz mam dosyc tego gadania noob-pvp a jak patrze jak ogarniacie wasze pvp na real tibii to mi sie plakac chce juz niektore ekipy z otsow lepiej ogarniaja -,-, mowie powaznie zalosne sie to robi skonczcie z tym.
@Topic
Gz ;) Niezly wyczyn
Juz mam dosyc tego gadania noob-pvp a jak patrze jak ogarniacie wasze pvp na real tibii to mi sie plakac chce juz niektore ekipy z otsow lepiej ogarniaja -,-, mowie powaznie zalosne sie to robi skonczcie z tym.
@Topic
Gz ;) Niezly wyczyn
Tak jestes pro masz 50 pala z nickiem z Naruto czy innego scierwa ale dlaczego nie wiesz ze na PvP zabiliby tego blokera spamujac Avalanche? Takie sa uroki noob-pvp, zero myslenia tylko spam runami i trapowanie sie Magwallami.
Tak jestes pro masz 50 pala z nickiem z Naruto czy innego scierwa ale dlaczego nie wiesz ze na PvP zabiliby tego blokera spamujac Avalanche? Takie sa uroki noob-pvp, zero myslenia tylko spam runami i trapowanie sie Magwallami.
Lubisz patrzec na cyferki? Jaki naruto O.o? Co dziwnego jest w tym nicku nie wiem :baby:
Dllatego niektorzy wlasnie wybieraja non pvp ;) Do wspolnych huntow bez obawy zabicia kogos z swojego teamu i do masowego zabijania potworow a to ze macie pecha na pvp i nie mozecie sobie tak pobic to juz Twoj problem i jezeli twierdzisz ze to nie jest zaden wyczyn to koxisz.
Dodam ze na pvp nie ma spamu runami i trapowania mwallami co nie? Haha
Takie sa uroki noob-pvp, zero myslenia tylko spam runami i trapowanie sie Magwallami.
Idz z tym do doktora, a nie pierdolisz smuty na forum.
Lubisz patrzec na cyferki? Jaki naruto O.o? Co dziwnego jest w tym nicku nie wiem :baby:
Dllatego niektorzy wlasnie wybieraja non pvp ;) Do wspolnych huntow bez obawy zabicia kogos z swojego teamu i do masowego zabijania potworow a to ze macie pecha na pvp i nie mozecie sobie tak pobic to juz Twoj problem i jezeli twierdzisz ze to nie jest zaden wyczyn to koxisz.
Dodam ze na pvp nie ma spamu runami i trapowania mwallami co nie? Haha
No na pvp nie ma trapowania na expie mwallami.
PvP = Mój rl to XYZ, wy*******aj
Jedyne co potraficie na tym pvp to expić, i to na jakichś lame expach.
Myślisz, że mając 100+ na pvp jesteś koks? Znam więcej ludzi niż ty masz włosów na głowie, co wjebali w ten sposób nawet 150+~, a jak przychodził war to poprostu logout i czekali aż się skończy.
Pierdolone kozaki
#Troszke se editne
Założę się, że ludzie twojego pokroju boją się w ogóle skulla włączyć
No na pvp nie ma trapowania na expie mwallami.
Jak to nie? To jezeli wpadasz po typa to tylko F2 spam sd robisz? A typ Ci ucieka spokojnie? Gyzy
@up lol :D "chcesz zobaczyć śmierć"?
Jak to nie? To jezeli wpadasz po typa to tylko F2 spam sd robisz? A typ Ci ucieka spokojnie? Gyzy
Nie f2 tylko boczny guzik na myszce. Ja nie wiem co wy pierdolicie 'na pvp mozna tylko expic' lol. A na non pvp to niby co? krasc w dp itemy za zaufanie?
Nie skumałeś o czym do ciebie piszę - jesteście kozakami co na tym pvp tylko expią, boją się walk, wojen a nawet pojedynczych fragów.
Powiedz mi teraz, że tak nie jest joł
Marna_Prowokacja
03-08-2009, 15:55
Jedyne co potraficie na tym pvp to expić, i to na jakichś lame expach.
Myślisz, że mając 100+ na pvp jesteś koks? Znam więcej ludzi niż ty masz włosów na głowie, co wjebali w ten sposób nawet 150+~, a jak przychodził war to poprostu logout i czekali aż się skończy.
byli tacy, ale juz dawno sie do was wyniesli lamusy.
Nie skumałeś o czym do ciebie piszę - jesteście kozakami co na tym pvp tylko expią, boją się walk, wojen a nawet pojedynczych fragów.
Powiedz mi teraz, że tak nie jest joł
Serio sie nie wypowiadaj, bo ty PvP widzisz tylko na OTS albo Tibiacam. Zeby nie bylo offtopu, uwazam ze 8 demow na klate to jest nic, wyboca jeszcze z 400 lvl to beda brac dwa orszabale [imho kwestia czasu jest kiedy CipSoft doda TP w Carlin na 'Orshabaal - Exp'] na samych mana potionach a 47 osob bedzie spamowalo avalanche w blokera.
Albo dobra nie bede sie z takimi gosciami klocil ktory swiat lepszy bo ta 'wojna' trwa juz od tylu lat i do niczego nie prowadzi graj tam gdzie chcesz piona ;)
Marna_Prowokacja
03-08-2009, 19:34
gdyby sie respily 2 orsze to co to za problem...
A co wy mysleliscie? Ze dany potwor bedzie wiecznie niepokonany i niezwyciezony? Czasy ida do przodu, ludzie nie boja sie tak jak kiedys. Taki Orsh moze kiedys byl ciezki do zabicia, ale popatrzcie ile czasu minelo od jego wprowadzenia i ile czasu minelo. Wiec skonczcie pierdzielic glupoty. Dla jednego 8x demon to cos, dla drugiego to jest pryszcz. I tyle omg...
@Topic
Gz ;) Niezly wyczyn
Jest różnica bo po pierwsze primo na takim n pvp podejdzie ci 3 ed pierdolnie ue nic blokerowi nie jest, tak samo z tym avalanche zawsze ten maly hit moze wejść równo z combo, którego tutaj nie bylo raczej widać. A jak jesteś taki dobry ogarniacz pvp to zawsze możesz spróbować swoich sił. Na thorii jest stała wojna ;>
btw Jak ty kulujesz ziomka zamiast go próbować mwallować to jesteś jeszcze gorszy niż ci z otsa ;O. Pewnie jak ktoś by cie na tym otsie zdenerwowal to byś mu spamował "Chodź na solo!!1". Właśnie dlatego tibia jest grą o takim stylu ze o "równych soluffek <lol2>" nikt nie preferuje. Częściej możemy zaobserwować (mogliśmy zaobserwować bo teraz to rzadko >cipsoft<) tzw "ruskie solo" ;> Jak chcesz solówki to zapraszam Diablo II LoD Battle net tam zawsze wbija pare osób ponawalać;>
tak w ogóle to ładnie dałeś się ponieść prowokacji i jak widać ciągle tego nie zauważasz.
Nintendo64
03-08-2009, 22:35
Tak jestes pro masz 50 pala z nickiem z Naruto czy innego scierwa.
to ze ty masz 666 rp na pvp z nickiem od typa Arthur Hanket to nie moja wina ;/;/;/;;///;/;/;///////
Jest różnica bo po pierwsze primo na takim n pvp podejdzie ci 3 ed pierdolnie ue nic blokerowi nie jest, tak samo z tym avalanche zawsze ten maly hit moze wejść równo z combo, którego tutaj nie bylo raczej widać. A jak jesteś taki dobry ogarniacz pvp to zawsze możesz spróbować swoich sił. Na thorii jest stała wojna ;>
btw Jak ty kulujesz ziomka zamiast go próbować mwallować to jesteś jeszcze gorszy niż ci z otsa ;O. Pewnie jak ktoś by cie na tym otsie zdenerwowal to byś mu spamował "Chodź na solo!!1". Właśnie dlatego tibia jest grą o takim stylu ze o "równych soluffek <lol2>" nikt nie preferuje. Częściej możemy zaobserwować (mogliśmy zaobserwować bo teraz to rzadko >cipsoft<) tzw "ruskie solo" ;> Jak chcesz solówki to zapraszam Diablo II LoD Battle net tam zawsze wbija pare osób ponawalać;>
tak w ogóle to ładnie dałeś się ponieść prowokacji i jak widać ciągle tego nie zauważasz.
Jeszcze mi napisz, ze z tym kulowaniem w ziomka zamiast go probowac mwallowac to bylo do mnie to jestem swiety ;o (czytanie ze zrozumieniem). A gdzie Ty tutaj widzisz prowokacje z strony typa o nicku Orion ?
I koniec dyskucji i offtopu cya
Verecik_
04-08-2009, 05:12
świetnie ze chociaz na takiej tipji peel mozecie se zyciowe nie ogary powciskac ze ktos jest z pro pvp i jest koksem miski wy moje.
byli tacy, ale juz dawno sie do was wyniesli lamusy.
True. <znaki>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.