Pokaż pełną wersje : Gildia Isara-War***** youtube.com Best Quality!
kakarotto
03-08-2009, 02:19
Chcialbym przedstawic jeden ze swoich nielicznych video klipow pod tytulem Isara War 2009 :)
http://www.youtube.com/watch?v=L0GZh9Ao2rM
Jesli trzeba moge wstawic klip na stronke w celu obejrzenia filmu w lepszej jakosci :)
Ogladajcie w HQ i Full Screen :)
Ładnie ale od tej muzy uszy bolą......
no fajny filmik
ładne fragi
tylko ta muzyka techno trochę niezbyt się komponuje z klimatem tibii, ale jest good ;)
Koleś musiał się zdziwić przy tęczowym masslogu:D Nawet fajne, chociaż imo muzyka woła o pomstę do nieba.
kakarotto
03-08-2009, 03:28
W nastepnym filmiku bedzie napewno mniej techno, wiecej specjalnych efektow :), hmm poprostu ja gustuje w techno a filmy robic dopiero zaczalem, ten film jest moim 1 filmem zrobionym w vegas studio, nie umiem go obslugiwac jeszcze w pelni :D a nawet w polowie... , dzieki za komentarze :)
Na przyszłość przy każdym fragu podaj profesje i lvl. Większość była, mogło być przy każdym; ) Domyśliłem się, iż lubisz techno. Ale film robisz dla innych głównie: P Miej to na uwadze.
kakarotto
03-08-2009, 03:48
chyba podalem przy kazdym fragu prof i lvl + nick :D nie widac : ? :p
Brzuch boli od tego jazgotu...ale poza tym, brak zastrzeżeń ;p
Bez dzwieku oglada sie calkiem dobrze.
TrunksSSJ2
03-08-2009, 14:32
No całkiem fajny film. Też lubię techo, ale jednak rock bardziej pasuje pod takie filmiki :P
Marna_Prowokacja
03-08-2009, 15:09
ogolnie ladne ogarniecie, szczegolnie w carlin no i ten maslog.
nie rob efektow przy nastepnym filmiku. bez tego sie lepiej oglada.
kiedys takie filmy bedzie sie z lezka w oku ogladac tak jak teraz te z 7.6.
kakarotto
03-08-2009, 18:05
dzieki za komentarze, to byl moj 3 filmik o tibii, 2 pierwsze w windows movie maker to raczej nie wypaly, wogle jakosc itd. do kitu :D a w tym o jakosc sie postaralem, nowy program uzylem :), a co do rocku, zalezy kiedy :D czasami techno tez dobrze podpasowuje do sytuacji:p, a w carlin to chodzi o tej dziure na warlocki tak ? :p to fajne bylo , tam muza dopasowala moim zdaniem :)
Marna_Prowokacja
03-08-2009, 18:09
a tam co na defensie byliscie to nie rot w carlin? O_O
na molsach tez ladnie.
A ja bede inny ;) I mi sie film podoba muzyka tez btw mozesz podac na priv nazwe nuty ktora zapodales w movie?
Szczegolnie 2;57
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.