Pokaż pełną wersje : MMA-duuuży rysunek dotyczący walk Mixed Martial Arts
Randlemen
01-01-2005, 22:38
Mój starszy, 18-letni brat interesuje sie walkami w systemie MMA(mixed martial arts :] ). Chciałem go uszczęśliwić tym oto rysuneczkiem. Przedstawia on kilku spośród wielu, wielu zawodników MMA. Od lewej: Kevin Randleman(góra), Wanderlei Silva(dół), David Abbott(góra), Chuck Lidell, Randy Couture(razem z Chuckiem w centrum), Ken Shamrock(góra) no i Quinton Jackson(dół)
http://img124.exs.cx/img124/9205/mma2fl.png
Komentujcie plzzz :cup: .
hie hie. fajne :)
calkiem ladnie ci wyszlo, jak dlugo zajelo ci rysowanie tego bo to chyba w paincie jest co? :)
i jesli ktos chce napisac komentarz typu "mwahahha ja bym cos takiego w 5 minut zrobil" to przypominam ze to zrobione jest w paincie i nie jest to grafika do tibii 32x32 pixele ;)
No ale kazdy wyraza swoje zdanie :)
wowoowowow11111 Ty to masz talent! Serio! Daj mi autograf plx11 Jestes lepszy niz wszyscy artysci razem wzieci!111111
Jak twój brat się interesuje to trzeba było mu pokazać, a nie nam....
powiedz szczerze, że chciałeś się pochwalić całemu światu[yyy, forum....-.-]
jak ty ładnie potrafisz rysowac.....
PS: Murzynowi źle zrobiłeś sutki .....-.-
Randlemen
02-01-2005, 19:58
Dzięki, dzięki :] . Miło, że po długim obcowaniu z tym forum spotykam się wreszcie z absolutną aprobatą i pozytywami :) . Pracowałem nad tym długo(jakieś 2 godziny)w paincie. Oczekuję nowych komentaży B)
http://img82.exs.cx/img82/5528/poni6hp.jpg
Dr.Unknown
03-01-2005, 17:12
Gdybym był gejem z pewnością by mi się to podobało.
Podoba sie ? :D :D
Bez obrazy doc. :p
Randlemen
06-01-2005, 15:48
Coś mało wypowiedzi i komentaży :( . PLZZZZ KOMENTUJCIE ;(
http://img38.exs.cx/img38/6753/poni4wc.jpg
szopenfeldziarz
06-01-2005, 23:09
PS: Murzynowi źle zrobiłeś sutki .....-.-
To mnie rozwaliło. :D
Naprawdę dobry rysunek, tylko te wszystkie męskie klaty.... hmmm.. takie trochę... pedalskie ?
PS ten kitajec w lewym dolnym rogu trochę dziwnie ma głowę na barkach. jeśli coś to zmieniłbym właśnie to.
Evul Tibian
11-02-2005, 19:00
Buhahahahahahahahaha (patrz: lewy dolny róg-> włosy na klacie)
Na wstępie: LOL, OmG, rotfl. W ogóle to chyba jestes jedyną osobą na tym forum która interesuje się MMA ...
@ Shinjix
Hehe, co do tych sutek: bo to jest coś w stylu Miriam
A Co To WogÓle Ma WspÓlnego Z TibiĄ ?????
Sorcerer The Pucek
11-02-2005, 21:01
poprzednik :
to samo pytanei : co to ma wspolnego z tibia ( w koncu to forum o tibii)
srednie!
jak tak wyglada ta gra to c***owa :D
ale wazne ze chcialo ci sie robci cos takiego ( o ile to zrobiles :D )
Obrazek ładny : bez zkojażeń X(
@up.Co to ma wspólnego z tibią? NIC! I nie musi bo to grafiki a one są w dziale "Inne" cyli nie musi mieć niczego , co wiązane jest z tibią !!
Randlemen
12-02-2005, 23:10
A Co To WogÓle Ma WspÓlnego Z TibiĄ ?????
Wiecie co???? Ledwo sie powstrzymuje żeby was skrytykować X( !!! Co wy ślepi jesteście czy co ?!?! Chyba sami nie wiecie co gadacie. Przecież temat jest GRAFIKI . Więc nie trzeba robić prac, wyłącznie związanych z tibią. Użytkownicy komentujący wcześniej nie zwracali uwagi na to, że to nie jest tibijskie. Ile osób na tym forum robi grafiki niezwiązane z tibią???? Rozważcie to i przemyślcie swoje beznadziejne pytania X( .
beny900rr
12-02-2005, 23:28
Randlemen popieram cie :] . A co do rysunku to niezly ocena 9/10 :P.
Wombatto
27-07-2005, 01:19
Ej ten rysuneczek wymiata...Milo ze inni uzytkownicy tez go odbierajom pozytywnie :-)
Demokles
27-07-2005, 12:00
Oni wyglądają troche jak nadmuchane balony..;) Ale widać, że się napracowałeś.
No cóż... Pomijając różnice gustów i upodobań widac tu doskonałą znajomośc budowy i umięśnienia męskiego ciała. Choć niektóre partie obrazka prawiają wrażenie płaskich. Według mnie za słabe cieniowanie. Już od dawien dawna panowie ukazujący swe nagie i umięśnione ciała smarowali ja olejkami, nadając im swoisty połysk. Choc efekt końcowy jest całkiem niezły, proponuję nieco dopracować obrazek, dodać cienie i poprawić te sutki u czarnego pana :P. Ponieważ jest to "duży" pixel art proponuje dodać po jednym kolorze do każdego cienia i zastosować metodę ditheringu.
Ogólnie moja ocena jest następująca:
8/10 za pomysł,
9/10 za wykonanie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.