Pokaż pełną wersje : Gildia [Danubia] małe pk
Do kazo juz nikt nie przychodzi więc jak to się mówi:
nie przyszedł mahomet do góry to góra przyszła do mahometa.
146 ek? z niespodzianką
www.speedy.share.com/data/661647336/17876622/17905083/lorddeaner.cam
170 ek <edit
www.speedy.share.com/data/313317145/17877483/93153310/serapis.cam
myslałem ze nie zatyramy go
linki bez kropek ofc
Hail Kazordoon Fighters!
Bo na danubii jest taka polityka ze kazdy sie nas boi xD do kazo nikt nie wbiega a jak komus mowimy zeby przyszedl do kazo bo chce cos kupic to nas wysmiewa xD nas w gildii jest masa ludzi i masa nobkow i jestesmy wszedzie i chocby nie wiem jaka ekipa wpadla zawsze ktos padnie
Ten drugi to chyba 170EK. Dziwne, że lejecie go w takim łatwo dostępnym miejscu 15 min, z nie największą ekipą, a i tak nikt mu nie przychodzi z pomocą.
moze nie to ze sie boja nas ale wola miec nas po swojej stronie :P
no niezle ale ten 170 ek nie cieszyl sie powodzeniem ludzie stoja widza co sie dzieje i nie pomoga, haha. swoja droga szkoda takiego eq na pking (wiem, ze masz aola)
eq bo byl na expie. i czekal i tak az koles skulla wbije. ronix nie moj char. wlordi to moj ;p
Clockwerk
03-08-2009, 16:50
omg ale ten 170 to aż żal oglądać, i ten nokey niby friend a gówno robił :D
bojowsyminc
03-08-2009, 17:11
rehost plx
nokey nic nie mogl zrobic :P bo to nie tylko jego friend ale i moj friend xD i to rl 0o
Komisarz1
03-08-2009, 19:40
Boże 2x nieogary
Ty byś ogarnął jakbys odrazu plecy dostał?
Clockwerk
04-08-2009, 07:56
ten 140 to jakies dziecko allegro wbił rs idiota zamiast zawołac kumpli/spokojnie paść wykupić od nowa blessy i aola, a tak wszystko poszło się jebać tylko bohów nie zdążył wyrzucić :D
@up
co racja to racja xD
ja juz bym wolal pasc jak stracic full seta :] poszlo do lavy mu okolo 700k
Hakuje_palte_sety
04-08-2009, 09:36
Ten 140 był zarypisty haha.
ogolnie mamy duzo takich akcji ale nie chce sie nikomu nagrywac tego
Komisarz1
04-08-2009, 11:40
Po pierwsze wziąłbym linę. Po drugie jak już jestem w trapie to padam bo po co wastować potiony itp. jak i tak nikt nie przyjdzie po mnie?
Po pierwsze wziąłbym linę. Po drugie jak już jestem w trapie to padam bo po co wastować potiony itp. jak i tak nikt nie przyjdzie po mnie?
uwierz mi ze nie myslalbys wtedy o deadzie tylko o ucieczce
haha jaki ten Lord Deaner to lamus
Kiedys z nim na nightmary poszedlem to debil nie ogarnal i na nightmarze follow mial ( a ten niezle za*******a) wrocil z 3 i w biegu sie leczyl exurą. Padl jak lamus.
zal jak ja bym kupowal chara na allegro to najpierw bym sprawdzil czy umiem grac
--- Patr'yn dodał 0 minut i 58 sekund później ---
haha jaki ten Lord Deaner to lamus
Kiedys z nim na nightmary poszedlem to debil nie ogarnal i na nightmarze follow mial ( a ten niezle za*******a) wrocil z 3 i w biegu sie leczyl exurą. Padl jak lamus.
zal jak ja bym kupowal chara na allegro to najpierw bym sprawdzil czy umiem grac
ps ahahhaha bez liny na wiatraki
aha czyli mowisz ze caly serw nie wpada bo wy macie super 6stke z sds i cie was boj0m? Chyba troche zamaly team masz zeby tak sie wypowiadac :)
aha czyli mowisz ze caly serw nie wpada bo wy macie super 6stke z sds i cie was boj0m? Chyba troche zamaly team masz zeby tak sie wypowiadac :)
tam nas bylo tylko kilku :) nie wiesz to nie odzywaj sie. lognij danubie i zapytaj o pwo fighters/kazo fighters :) nób plax!
amoximpio
20-08-2009, 14:14
Rehost blix one one :baby:
Ladnie, calkiem ladnie. Smieszny byl ten 140 ek, "my new ovner".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.