Pokaż pełną wersje : Inne Openka 40:1
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0 (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0)
Szwaby vs. Polska
Niestety przegrana ;(
to o tibi? chyba pomyliles tematy, noobie
Szefie :)
05-08-2009, 01:05
tlumaczenie jest bardzo frywolne
nie powiem jak bardzo to przejrzytste
Vasudanin
05-08-2009, 01:23
może ktoś ze spoilować co się tam działo, bo nie mam tibiacam.tv
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0
Ya, ya....
@
Hah, widzę kolega konkretów słucha.
Yatamanek
05-08-2009, 01:38
Świetne bo inaczej tego nie ujmę.
ale zaraz, zaraz. czy ten przedostatni od lewa to nie czasem dziewięcio levelowy brazylijczyk, który robi za pasożyta na wojnie?
BialyOleander
05-08-2009, 11:04
Sabaton to genialny zespół!
Świetne! Uwielbiam tę piosenkę :)
Hakuje_palte_sety
05-08-2009, 11:27
Ci co mówią że zjebane - nie podoba wam się taka muzyka czy tekst o Polsce ? ;((
Seeleesee1992
05-08-2009, 12:16
A ja się zastanawiam, ile osób znało Sabaton przed wydaniem płyty The Art Of War (czyli zanim wyszła ta piosenka) i ile osób pisało by „światny/genialny/dobry/niesły utwór” gdyby tekst nie był o Polakach… Podejrzewam że większość komentów miała by wtedy treść „ja cie, jakie bródasy, pefnie o szatanie śpiewajom!!1!112”. ;P
Mietek11
05-08-2009, 14:21
Sabaton ssie, poza tym gdyby tekst nie byl o polskich zolnierzach to byscie nawet na to nie zwrocili uwagi, poza tym stare, suchar, bylo.pl.
Pan up typowy przyklad pl dresa nacjonalisty, ktory uslyszal piosenke jakichs 'brudasow' o polsce i juz w gacie robi ze szczescia. Juz nie wspominam ze piosenka jest beznadziejna, tekst moze dobry ale czego sie spodziewac po pop/gay/power-metalu. Zeby nie bylo sam slucham metalu ael takim czyms gardze. Tempo 3245325423535354353 dududuududududududuud to takie chujowe...
A jeszcze dodam ze denne tlumaczenie.
Wlasciwie to ja sie nie dziwie ze sie to tak ludziom podoba [np dresą/om u mnie w szkole], bo sa polskie napisy. Gdyby ich nie bylo bylo by to co ktos up napisal ze brudasy, 'szatanisci' i spiewaja o zle i w ogole trzeba ich spalic.
Seeleesee1992
05-08-2009, 14:29
gdyby tekst nie byl o polskich zolnierzach to byscie nawet na to nie zwrocili uwagi
Z tym się zgadzam, niestety :/
Juz nie wspominam ze piosenka jest beznadziejna
Z tym się nie zgadzam, niestety :/ Nagraj coś lepszego, później oceniaj innych...
Troche offtop ale trudno sie mówi :D
Z tym się zgadzam, niestety :/
Z tym się nie zgadzam, niestety :/ Nagraj coś lepszego, później oceniaj innych...
Troche offtop ale trudno sie mówi :D
Jak ja nienawidzę jak ktoś mówi "Nie podoba się, zrób coś lepszego"
Nie i ch.., nie podoba mi się, ale nic lepszego nie zrobię, i na was też leje, bo zapewnia mi to wolność słowa.
Wybaczcie jednak ten offtopic.
Seeleesee1992
05-08-2009, 18:47
@up
A mnie wku*wiają ludzie którzy nie doceniają pracy innych, nie mając nawet pojęcia jak trudno coś takiego zrobić… A konkretnie chodziło mi o to że koleś pie*doli „Tempo 3245325423535354353 dududuududududududuud to takie chujowe...” a pewnie sam nie potrafi grać na żadnym z instrumentów ;P
btw. Sorry przez pomyłke zamiast edytować mojego poprzedniego posta napisałem nowego -.-
szacunek za piosenkę
co do tekstów w stylu 'nie podoba się, to zrób lepiej' są one kompletnie idiotyczne. Skoro nie mam talentu muzycznego, to chyba nie znaczy, że nie mogę krytykować.
Seeleesee1992
05-08-2009, 19:05
@up
A napisze kolejnego posta, a co! Niech się licznik nabija ;P
A według mnie debilizmem jest krytyka rzeczy na których się nie ma pojęcia... To tak jak pójść do Luwru, zobaczyc Mona Lise i powiedzieć "brzydkie to to, bo jakiś taki głupi uśmiech ma ta baba" -.-
@down
No może trochę źle mnie zrozumieliście. Nie bronię nikomu krytykować, tylko jak już krytykować to tak jak Ty, po prostu powiedzieć że się nie podoba, a nie teksty „piosenka jest ch*jowa, bo ma takie a nie inne tempo” (mimo że koleś pewnie nawet nie wie o co mu chodzi z tym tempem). Mam nadzieję że teraz wszyscy zrozumieli o co mi chodzi ;)
No, może to i debilizm, ale ma każdy ma takie prawo. Piosenka imo cienka, mimo tego, że o polakach. Nawet jak się nie znam, to chyba mogę powiedzieć, że jest chałą?
Mam nadzieję że teraz wszyscy zrozumieli o co mi chodzi ;)
no właśnie niezbyt
@up
@down
tylko jak już krytykować to tak jak Ty, po prostu powiedzieć że się nie podoba
koleś napisał, że piosenka beznadziejna, bo zły rytm, a Ty od razu wywalasz z tekstem 'nagraj coś lepszego'
drugi napisał, że piosenka jest chałą, a dla Ciebie jest to w porządku
Seeleesee1992
06-08-2009, 10:10
@up
Tak, Argen napisał że piosenka jest chałą, i ma do tego prawo, a mi chodzi o Mietek11 zaczął walić jakimiś „rytmami 2542632654377474”, mimo że nawet nie wie o co chodzi… A jeśli jednak wie o co chodzi (w co szczerze wątpię) = zna się na muzyce, więc skoro się zna to czemu miałby nie zrobić czegoś lepszego? Tak ciężko pojąć?!
PS. Kończmy ten offtop bo aż mi się słabo robi jak ludzie nie potrafią zrozumieć takich rzeczy -.-
@up
A mnie wku*wiają ludzie którzy nie doceniają pracy innych, nie mając nawet pojęcia jak trudno coś takiego zrobić… A konkretnie chodziło mi o to że koleś pie*doli „Tempo 3245325423535354353 dududuududududududuud to takie chujowe...” a pewnie sam nie potrafi grać na żadnym z instrumentów ;P
btw. Sorry przez pomyłke zamiast edytować mojego poprzedniego posta napisałem nowego -.-
No a o czym mówę, o czym k mówię?
To, że ktoś się zna na muzyce, nie znaczy, że umie robić muzykę. 'Znajomość' można sobie wyrobić, a do tworzenia potrzebny jest talent.
W sumie nie odpisuj już tu, żeby offtopa nie robić, jak coś to napisz pw;pp
CytrynowySorbet
06-08-2009, 15:42
No może trochę źle mnie zrozumieliście. Nie bronię nikomu krytykować, tylko jak już krytykować to tak jak Ty, po prostu powiedzieć że się nie podoba, a nie teksty „piosenka jest ch*jowa, bo ma takie a nie inne tempo”
Nie można powiedzieć, że jest zjebana, ale że zajebista już tak? Podał argument i nic ci do tego, panie nie-znosze-gdy-ktoś-ma-inne-zdanie-niż-ja miszczu.
A piosenka - dno. Może dlatego, że nie lubię takiego stylu muzyki.
@down: Powiedz mi jak mały mózg trzeba mieć, żeby nie zrozumieć że to normalny argument? Po prostu nie podoba mu się tempo, czy trzeba się na tym specjalnie znać, żeby móc oceniać? Litości...
Seeleesee1992
06-08-2009, 16:00
@większość ludzi up...
JEEEEZUUUU!!! Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!!! Ile razy mam powtarzać, że każdy może napisać że piosenka jest „zjebana, chujowa, popierdolona, ciulowa” itd, itp, ale niech to podeprze jakimiś normalnymi argumentami, a nie tekstami „zjebana bo tempo jest 2141332155432354354353” jak nie ma pojęcia o co chodzi z tym tempem!!! KURWA CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ!?
… Aż mi ciśnienie skoczyło -.-
--- Seeleesee1992 dodał 104 minut i 26 sekund później ---
@up
Ale to Ty nie rozumiesz, że nie chodzi mi o to że napisał że tempo mu się nie podoba i że piosenka chujowa, tylko że używa argumentów o których nie ma pojęcia, chciał zrobić z siebie kozaka z jakimiś tempami "243143321542254" a nie wie o czym mówi (a jak uważasz operwoanie argumentami o których nie ma się pojęcia, za coś normalnego, to żal mi Cię ;/ ) -.- Jak masz cos mądrego jeszcze do powiedzenia to pisz pw, żeby tutaj tego offtopa nie ciągnąć ;P LITOOOOŚCI...
@down
Właśnie czekałem aż napiszesz :D Takiej odpowiedzi się spowiedziałem... Jej poziom jest taki sam jak poziom intelektu autora :D
Mietek11
06-08-2009, 21:05
Hahaha ale flame! :cup::cup::cup:
Tak robie z siebie kozaka ze dla mnie ta piosenka niewiele rozni sie od techna duduudududududuudududududududuud i jakis pedalski glos w tle. Gay metal plox.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.