zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Polowanie na demona zniszczenia.

KoXiS
05-08-2009, 20:17
Pewna drużyna składająca się z nieprzeciętnych wojowników udała się na polowanie jednego z demonicznych szefów. Wiedzieli gdzie się udać, a dokładniej rozpoczeli od przetrząśniecia jednej z sal pod ruinami, na północ od Edron. Po dotarciu na miejsce zaczeli długotrwałe polowanie w celu skradzenia demonowi jego cennych skarbów. Oto fim z polowania:
http://uploadhyper.com/file/8386/Annihilon2.cam.html

PS. Film nakręcił główny obrońca grupy, co pozwala nam na jeszcze lepsze doglądniecie siły tej demonicznej istoty itp.

Lexii
05-08-2009, 23:20
Na tibicam tv jest tez filmik z pierwszego wypadu tej ekipy to spadło im demonbone~ i 3 heavy mace~ plus inne śmieci w 1:30h ? coś po czym pada bloker na żabie bo żaden druid go nie uleczył .... ;]

ciunki
06-08-2009, 00:11
Ciekawa taktyka na deathspawny.
@Down
Z tym to nie problem, sprzeda co się da u npc, a resztę ludziom potem i już.

Rybzor
06-08-2009, 00:19
Całkiem dobry filmik. Silny team i szybki resp. Gorzej z podziałem loota jak się idzie w tyle osób : P

@Down
Z tym to nie problem, sprzeda co się da u npc, a resztę ludziom potem i już.
Wiem, chodziłem na te bosy. Chodzi mi o to, że na głowę potem wychodzi mało kasy jeżeli się idzie w tak licznym teamie.

bemo
06-08-2009, 08:40
wkurzaja mnie takie bossy posiedzisz troche ponad godzinke cztery macki jedna z inq + jakby posiedzieli jeszcze troche toby dwa pelne kolekcje gemow byly co kiedys tylko najrzadsi na serwie mieli + np. z tego ostatniego bosa co poszli 8 iron ore... wiem ze to tylko iron orki ale mogli co jednego jedna rzucic a nei 8 naraz, pozniej pokampia trzy dni bosa i caly team bedzie outfity miec.......

KoXiS
06-08-2009, 15:43
Up
Właśnie, obsidian tuncheon z potwora, który występuje w zadaniu na tą broń. W dodatku wypadło im na samym początku. Dla mnie to jest nadwyraz głupie.