PDA

Pokaż pełną wersje : Film z Galany polewka z Corentiros

aliens000
02-01-2005, 04:55
tak jak w tytule

film (http://members.lycos.co.uk/mar000cel/filmyztibi/moje/corentsux.rec)

Elendart
02-01-2005, 09:02
hmmm....
nudny filmik fajniej by bylo gdybys kogos tam zabil
raczej nie masz sie co mierzyc z ta gildia i w dodatku straciles level :/

aliens000
02-01-2005, 12:28
hmmm....
nudny filmik fajniej by bylo gdybys kogos tam zabil
raczej nie masz sie co mierzyc z ta gildia i w dodatku straciles level :/

hehe zabić? raczej za duże levele a co do lev to straciłem 2 :p ale to nie problem je odrobić.

salata2005
02-01-2005, 13:34
a mi sie filmik podobał :D polewa na maxa NOOPS :)

Arka noego
02-01-2005, 14:29
eh? co w tym smiesznego.... sam jestem w Core~~

Next przyklad polskiego nooba....

Edit:
haha twoj filmik zostawil wysmiany na tibia.de :-)

Elendart
02-01-2005, 14:59
hehe zabić? raczej za duże levele a co do lev to straciłem 2 :p ale to nie problem je odrobić.

moglbys zabic tamta druidke ktora probowala cie zabic :)

aliens000
02-01-2005, 15:57
eh? co w tym smiesznego.... sam jestem w Core~~

eh no bo to jest śmieszne ale nie dla takich.... a to że jesteś w corentiros to potwierdza że ty jesteś kolejnym polskim noobem co sie boi corentiros i do nich wstępuje bo sie boi o własną dupę a co do tibia.de to pisały jakieś nooby niewiedzące nawet o co chodzi w filmiku....

moglbys zabic tamta druidke ktora probowala cie zabic

lól? ale to nie miał być filmik pt.''jak zabijać noobów'' tylko miał być łach z corentiros wolałem powalić z hmm w jejiheva niż marnować hmm na jakiegoś nooba.

Arka noego
02-01-2005, 16:42
lol....
Miałem być neutral na tej wojnie ale po tym jak Kestro zaatakowal mnie na Cyclopeni bez powodu wstąpilem do Core~~

Powiem ci jedno przez takich jak ty nie dziwie sie ze mowia na nas "Polacks = noobs"

aliens000
02-01-2005, 17:58
Miałem być neutral na tej wojnie ale po tym jak Kestro zaatakowal mnie na Cyclopeni bez powodu wstąpilem do Core~~

no i teraz właśnie dobrze powiedziałeś "Polacks = noobs" widać to dobrze na twoim przykładzie jak po ataku kestro chowasz sie do corentiros ale zobaczysz wojna sie skończy i będzisz dostawał w pupe i od corentiros którym wszystko jest jedno rekrutują kogo popadnie byle sie wzmocnić na czas wojny.

ancient kavu
02-01-2005, 19:01
wiadomo kto wygra. Gralem na isarce i wiem co mowie. oni po prostu sa zgrani i opanuja ten swiat jak to bylo na isarce...

Arka noego
02-01-2005, 19:29
re up:

Bedziem wymiatac ^^

Hail Core~~ !!
Hail Aklodah !!

Keleborn
02-01-2005, 20:11
re up:

Bedziem wymiatac ^^

Hail Core~~ !!
Hail Aklodah !!

Moze i bedziecie wymiatac ale do czasu. Zastanowiles sie dlaczego silne klany takie jak np. Kosex czy Chamipons of Olymp mimo tego ze zostaly zaproszone zostaly neutralne. Otoz tego ze po wojnie ty i cala cholota ktora byla przyjeta na czas wojny zostanie wy***ana i zapomniana a ty i ta reszta bedziecie huntowani przez ta druga strone.

ps. prosze nie lapac mnie za ortografy

Xavery
03-01-2005, 09:02
MIalem propozycje wstapienia do Corentiros, no ale załozmy ze oni wygraja wywala mnie bo po ci im slaby sorc (43lvl), i potem bede huntowany przez tych co te wojne przegrali. Co do filmu gz dobrej roboty, goscie ponabijali skulle, teraz tylko potyczka jakas i maja reda :P.

Wg mnie kto tej wojny by nie wygrał to i tak dla galany bedzie zle...PA z tej czy z tamtej strony...co za roznica. X(

blizare
03-01-2005, 11:37
ja ie wiem co w tym filmiku polewkowego?
chyba ze ty...

Arka noego
03-01-2005, 13:19
obojetnie ktora z gild wygra i tak Galana nie uchroni sie od PA
Patriots i Messhiahs wcale nie sa lepsi np. nieraz Oen wyje**l mnie z Cycopolis
Zreszta wiekszosc czlonkow Messhiahs i Patriots to byli czlonkowie Corentiros.

aliens000
03-01-2005, 15:07
ja ie wiem co w tym filmiku polewkowego?
chyba ze ty...

No tak masz racje bo co dla 12 latka może być śmiesznego w tym filmiku a pozatym pewnie nie grasz na galanie i nie znasz sytuacji jaka tam panuje wiec w wielu sytuacjach pewnie nie wiedziałeś o co chodzi.

Leweracja
03-01-2005, 15:14
jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ?

Elendart
03-01-2005, 16:50

dla bki :P

Thero
03-01-2005, 17:01
No tak masz racje bo co dla 12 latka może być śmiesznego w tym filmiku a pozatym pewnie nie grasz na galanie i nie znasz sytuacji jaka tam panuje wiec w wielu sytuacjach pewnie nie wiedziałeś o co chodzi.
Po wieku to ty możesz za przeproszeniem c***a osądzać, nic więcej. Moim zdaniem film do kitu, równie dobrze ja mogę zrobić 11 lvl i zacząć wyzywać DT na Isarze, a potem zostać kilka razy zabitym, ale mi beka, ha.. ha ha.. Chyba nawet złe intencje bo kiedyś gadałem porywczo z Jejiv i jest całkiem spoko, nie myslę, żeby chciweli więcej niż chcą patrioci czy inne Messiashe... Jakby co to ja gram na stałe na Galanie więc nie mówi mi, że się nie orientuje...

Midarth
03-01-2005, 17:25
Ale się uśmiałem... no boki zrywać...
Hail Patriots...
Cor~(cośtam) Sux...

Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego...

aliens000
03-01-2005, 18:00

no jak w tym wieku jeszcze nie wiesz to ja już nie wiem hmm... może spytaj sie mamy może ci na to udzieli odpowiedzi B)

Po wieku to ty możesz za przeproszeniem c***a osądzać, nic więcej. Moim zdaniem film do kitu, równie dobrze ja mogę zrobić 11 lvl i zacząć wyzywać DT na Isarze, a potem zostać kilka razy zabitym, ale mi beka, ha.. ha ha.. Chyba nawet złe intencje bo kiedyś gadałem porywczo z Jejiv i jest całkiem spoko, nie myslę, żeby chciweli więcej niż chcą patrioci czy inne Messiashe... Jakby co to ja gram na stałe na Galanie więc nie mówi mi, że się nie orientuje...

mohaha 12 lat sie odezwał mohaha ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny !!!! a to że gadałeś z Jejiv nie mój drogi pisze sie jejihev i że był dla ciebie miły to pewnie sprzedawałeś my jakieś runy i zaufaj mi ty TYLKO dlatego był miły dla Ciebie.

Ale się uśmiałem... no boki zrywać...

hahah no ja też B)

Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego...

na ale już mówiłem nie wiesz o co biega to bądź cicho i idź oglądać filmy pt.''jak znaleźć ukryty tunel z rooka na maina''
a czy ma sens to już sie zastanowiłem B)

Midarth
03-01-2005, 21:14
Troche jego wypocin...

Sorry mistrzu, ale wytłumacz mi co było w tym filmie śmiesznego, bo ja nędzny pachołek nie rozumiem... Sorry Boss

aliens000
03-01-2005, 21:35
Oryginalnie dodany przez aliens000
Troche jego wypocin...

eee? jakich wypocin? stary skąd ty ten cytat wziełeś paliłeś coś ? aaaa zapomniałem masz 13 lat no ale kto wieeee....

bo ja nędzny pachołek nie rozumiem...

wiemy wiemy....

Thero
04-01-2005, 08:19
No więc..

mohaha[śmiech n00ba] 12 lat sie odezwał mohaha[czytaj może co wcześniej napisałem, ok?] ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha[aah te n00by] nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub[zrób już jakby co] filmik z dt tylko żeby był śmieszny*[a twój był baardzo śmieszny] to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny[napisz proszę swój nick, może grasz na Galanie to cię zrookuje za te słowa] !!!! a to że gadałeś z Jejiv nie mój drogi pisze sie jejihev[o mój Boże, to chyba nie wymaga komentarza?] i że był dla ciebie miły to pewnie sprzedawałeś my jakieś runy i zaufaj mi ty TYLKO dlatego był miły dla Ciebie.[gó.wno wiesz o tym jaki jest Jejiv i nie musisz mnie tutaj pouczać]

PS. skoro już mamy być tacy chamscy to ciekawe ile ty masz lat...

=======
* - zresztą myślisz, że nie mam nic innego do roboty jak wq****nie innych graczy? Może ty nie, ale ja wolę trenować swój "12 lvl" żeby cię potem sprawnie przesłać do rooka...

Midarth
04-01-2005, 09:08
eee? jakich wypocin? stary skąd ty ten cytat wziełeś paliłeś coś ? aaaa zapomniałem masz 13 lat no ale kto wieeee....

wiemy wiemy....

No to może mi w końcu powiesz co tam było śmiesznego, bo czekam i czekam...

aliens000
04-01-2005, 14:45
ale ja wolę trenować swój "12 lvl" żeby cię potem sprawnie przesłać do rooka...

k podaj nick

No to może mi w końcu powiesz co tam było śmiesznego, bo czekam i czekam...

czekaj dalej... :D

Midarth
04-01-2005, 17:14
czekaj dalej... :D

Typowy noob... Nikt nie widzi w filmiku nic śmiesznego, ale on nie powie co tam jest śmiesznego, bo nie ma nic śmiesznego... A tak btw. ile ty masz lat? Bo do wszystkich "szczyle co ledwo przedszkole skończyli, gnojki takie, a ja Mastah więc mogę powyzywać"...

brat_podpalacza
05-01-2005, 21:46
Ja tez troche grałem na Galanie, ale wróciłem spowrotem na Hiberne... między innymi dlatego że miałem hunta od Xerizezo :P, ale na Test Servie całkiem miło się biegało w party z Sugusitem etc. ;]

Black Rider
05-01-2005, 22:20
Żenada... Koleś nadużywasz słowa mohaha (czy jakoś tam) i popieram zioma z góry nie powiesz co w tym śmiesznego bo nie ma nic...

Shinjix
05-01-2005, 23:14
Z Corentiros będzie taka sytuacja, że po wojnie wy***ią wszystkich na zbity pysk(tych, których zrekrutowali na czas wojny) i jak będziecie się im naprzykrzać to jeszcze będziecie hunted..... Taka jest prawda, bo oni tam nieprzyjmują byle gościa w tibii na 30 czy 40 levelu, tam ida tylko znajomi, rodzina coś jak ojciec chrzestny ;) wiem, bo grałem i gram na isarze i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ("ale ja byłem głupi, że wstąpiłem") Jeszcze się przekonacie......

Thero
08-01-2005, 10:14
Z Corentiros będzie taka sytuacja, że po wojnie wy***ią wszystkich na zbity pysk(tych, których zrekrutowali na czas wojny) i jak będziecie się im naprzykrzać to jeszcze będziecie hunted..... Taka jest prawda, bo oni tam nieprzyjmują byle gościa w tibii na 30 czy 40 levelu, tam ida tylko znajomi, rodzina coś jak ojciec chrzestny ;) wiem, bo grałem i gram na isarze i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ("ale ja byłem głupi, że wstąpiłem") Jeszcze się przekonacie......
Cała smutna prawda...

@Aliens
Czytać nie umiesz? Pisałem żebyć ty podał nick to ty mi piszesz żebym ja ci podał ;) Gratuluje, chłopie...

@Topic
Wiece co w tym jest "śmiesznego" dla autora tematu? Aliens wszystkie filmy, które nakręci uważa za śmieszne etc...

EDIT:
@Down
No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz..

aliens000
08-01-2005, 12:21
Wiece co w tym jest "śmiesznego" dla autora tematu? Aliens wszystkie filmy, które nakręci uważa za śmieszne etc...

?????????? lol?

Xulorin
08-01-2005, 20:26
@Aliens000
Po tym filmiku mam tylko polewke z twojej glupoty

Barerujo
08-01-2005, 22:30
-.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie?

patrikoz
09-01-2005, 02:18
Ech... Corentiros w zasadzie nie jest takie zle raz przyszli do Carlin i sie bawili w PKowanie :D Zajeli jakis sklep i kazdy kto wchodzil mial dead, ale dawali szanse jeszcze wyjsc wiec no deady tylko na wlasne zyczenie... Ogolnie ich nie znam bo mam dopiero 14 lvl i jeszcze jestem w Carlin, gdzie ich w ogole nie ma :) Ciekawi mnie tylko czy wywala tzw. Soldiers?

shae
09-01-2005, 02:54
tak jak w tytule
film (http://members.lycos.co.uk/mar000cel/filmyztibi/moje/corentsux.rec)
Film jest żałosny. Dorośnij.

Thero
09-01-2005, 21:26
-.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie?
Powiedzieć ci co do nich mam? OK, to, że dla ciebie byli spoko i jesteś protected to nic nie znaczy, nie znaczy to choćby tego, że dla wszystkich są tacy mili bo nie są, może dobry dzień? Może nie? Nie wiem, do Atnaza osobiście nic nie mam i myślę, że jest spoko, inaczej jest z xeri~, jest to Pawer Abuser, który doszedł kiedyś do władzy w Core~, chciał być NAJLEPSZY i praktycznie RZĄDZIĆ serwerem... Nie spodobało mu się to, że Kestro bardzo szybko expi, wywalił na zbity pysk tak samo jak kilka innych, to, że ciebie "protektuje" Atnaz to nic nie znaczy, mnie protektował po jednej rozmowie Hawek z Azury. Takie "protektowanie", zobaczysz zresztą, a jak nie to masz fuksa...

Btw. Ja zaczynam grać na Galanie bo dość mam "kumpla" Jejiheva, który ma fajny sposób na wykorzystywanie wolnego czasu, ale cii...

Barerujo
09-01-2005, 22:02
@Thero: no dobra xeri~ jest PA ale tylko on z core a reszta go slucha bo ma duzy lvl (idioci? :p)
@patrikoz: kto ci powiedzial ze core nie ma w carlin? ja mieszkam w carlin i czesto spotykam jakiegos core (pozdro dla Mastera ktory jest na tym filmie :))
@Xulorin: popieram

Thero
10-01-2005, 08:21
@Thero: no dobra xeri~ jest PA ale tylko on z core a reszta go slucha bo ma duzy lvl (idioci? :p)

Nie powiedziałbym;). Jejihev jest równe wielkim Power Abuserem;). Zabija niewinnych ludzi, ma te swoje sposoby, ale ci...:P A tak serio to jego kumpel(15 sorc) lata i zabija trenującym roty, jak już trenujący się wq**i i będzie go chciał posłać daleko to oszywiście dostaje skulla noi tu wpada Jejin00b i cię zabija, łatwy sposób na zarabianie. Ludzie z core mają jeszcze inne sposoby... Choćby new char i sprzedają "bs" za 15k, ale potem dają carlin sworda, a to nie wszytko;)..

Xulorin
10-01-2005, 19:38
Xeri tez nie jest zly mam u niego protekcje ze wzgledu na runy ale zalatwilem se ja tylko dlatego zeby nie miec problemow w huntach z osobami z core :P np. Sugusit (ale on juz nie gra :P ) Nie powiem ze xeri mi nie pomogl ale jego pomoc jest troche opozniona bo on odpowiada czesto po 15 minutach :P Wprawdzie gram na Galanie i mam zamiar dojsc do Core z powodu dobrej zabawy :D

Btw te triki z bs'em duzo innych osob robi

aliens000
10-01-2005, 19:53
No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz..

te inteligent a może byś tak pomyślał że trzeba napisać minimum 10 znaków i teraz proponuje żebyś Ty sobie policzył swoją inteligencję... B)

Film jest żałosny. Dorośnij.

nie wiesz to nie pisz.

Soulspeed
10-01-2005, 21:08
@up
A skad my mamy wiedziec o co chodzi popatrz, sciagam jakis film, odpalam go i widze jak jakis zalosny kolo biega i drze morde, ginie pare razy, znowu drze morde....zeczywiscie pasjonujacy film, ubrechtalem sie masakrycznie z idiotycznego filmu

Powiem tyle:
Alien~ glupszego filmu niewidzialem a co w tym polewkowego mialo byc to nie wiem....brb ide wykasowac film

Thero
10-01-2005, 22:48
te inteligent a może byś tak pomyślał że trzeba napisać minimum 10 znaków i teraz proponuje żebyś Ty sobie policzył swoją inteligencję... B)

nie wiesz to nie pisz.
A wiesz po co jest ten zakaz? Żeby nie pisać beznadzienych tekstów, nie wnoszących absolutnie nic do dysykusji, co to jest za wypowiedź? "lol", urzeka mnie sens twoich wypowiedzi, chyba masz więcej lat ode mnie i sobie myślisz, że musisz być 'mondrzejszy" niż ja, a ja bym, na twoim miejscu już siedział cicho, bo nie dosyć, że zupełnie się ośmieszyłeś wystawiając na forum film to jeszcze dajesz świadectwo, że na nic lepszego nie było[by] cię stać, przychamuj trochę bo naczytasz się jeszcze od kolejnych 1337 użytkowników, że jesteś gópi...

nie wiesz to nie pisz.

Hehe, no jasne, nędzny Shae nie wie przecież o co chodzi takiemu genialnemu Panu, nie, nie zna się na filmach i jego zdanie się nie liczy bo on i tak "nie wie" o co w tym filmie chodzi!!!!11111 <-- Chodziło ci mniej więcej o takie coś? Ja myślę, że tak myslisz, ponad połowa wiary(koło 88%) pisząca w tym temacie "nie wie" oco chodzi. Otto chodzi, że jesteś żałosny mówiąc krótko, już wiesz o co mi chodzi?

aliens000
10-01-2005, 23:20
@up
Za to twoje posty strasznie dużo wnosza do tematu stary powtarzasz się znalazłeś fajny temat do nabijanie postów ale może już ci starczy co ?

że jesteś gópi...

aha :D

Soulspeed
10-01-2005, 23:49
ee ty masz cos nietak z glowa to ze mam racje nieznaczy ze mnie mozesz wyzywac, jak widzisz ludzie Ciebie brechtaja za ten film a forum jest poto zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie i to jest moja wiec zastanow sie co piszesz na przyszlosc i jakie "INTELIGENTNE" filmy zamieszczasz (ile masz lat hrhr?)
Ta "nabijam posty" hehe ^^ :D (a gdzie je widac)
"Powtarzam sie" dopiero (teraz drugi raz tu pisze) Dobrze by bylo jak by jakis modek zamknol ten temat bo on niema sensu

shae
11-01-2005, 00:24
że jesteś gópi...aha :D
No tak. Nie wiesz co napisać, więc zaczynasz się czepiać błędów ort. Wszystko jasne. To teraz popatrz na siebie:ale zobaczysz wojna sie skończy i będzisz dostawał w pupeale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy

Prośba do innych: dajcie już spokój z tym wątkiem, takich ludzi się poprostu olewa/ignoruje. [Bo na zamknięcie tematu pewnie nie ma co liczyć...]