zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gotowanie z jeanem pierrem

Askaral
06-08-2009, 15:36
Ejo
Potrzebowalbym w miare pewnej odpowiedzi czy mozna sobie zrobic te ciacha od Jean Pierra kilkoma charami i w ten sposob miec po kilka, czy moze jest jakis szczwany blok tylko jeden char na acc? A jesli sie da, to nie ma jakiegos ograniczenia np ze mozna zjesc tylko jedno ciastko dziennie?
potrzebuje odp kogos kto juz pozeral dwa ciastka w miare krotkim odstepie czasowym i moglby mnie zapewnic o tym, ze jak zjem jednego blessed steaka to przy kolejnym nie wyskoczy napis w rodzaju "mozesz zjesc tylko jednego blessed steaka dziennie".
z gory thankz za odp~

laxiu
06-08-2009, 20:24
Nie masz co robić?

Prison_Break
06-08-2009, 21:04
Ile dziennie mozesz zjesc przysmakow to tego nie wiem, bo nie probowalem, ale charami mozesz robic potrawy iloma chcesz. Na tibia.wikia pisza ze minimalny lv to 28, poza tym pomysl logicznie:
masz chara 30lv na serverze I i nim zrobiles calego questa to jakbys blokade mial juz na acc ze zrobic nie mozesz to np. 150lv na serverze II juz by nie mogl zrobic jesli by byl na tym samym acc

Co do jedzenia: napisalem, ze nie wiem, ale WYDAJE MI SIE, ze jesli masz 2 takie same to raczej mozesz zjesc, przyklad: masz 2 potrawy do full many to chyba raczej sie da zjesc jedno po drugim, ale jak napisalem nie sprawdzalem tego

Askaral
07-08-2009, 10:20
Nie masz co robić?
Idz sobie do jakiegos innego tematu ponarzekac na upa.

Up: Akurat na wiki jest blad, moj 31 ek nie mogl wziasc misjii stad tez to pytanie.

Jesli ktos jednak pozarl 2+ potrawki i wie ze nie ma zadnego ograniczenia to niech napisze.

MuLtI_^of^_HeLL
07-08-2009, 12:26
Można zjeść kilka potraw w dniu! A ja mam pytanie gdzie on dokladnie sie znajduje ten jean pierre

Askaral
07-08-2009, 16:35
Na zachod od blue djinn fortress tuz za larwami.

laxiu
07-08-2009, 16:45
A co chcesz być pro evul na warach? A nie sory grasz na non pvp ;[

MuLtI_^of^_HeLL
07-08-2009, 18:47
A co chcesz być pro evul na warach? A nie sory grasz na non pvp ;[

Bez komentarza

Puii
07-08-2009, 19:30
Up: Akurat na wiki jest blad, moj 31 ek nie mogl wziasc misjii stad tez to pytanie.

Bez komentarza
To po co komentujesz?

@top

Zjesz tyle ile się zmieści.

Marna ironia ale przynajmniej offtopu nie zrobiłem, a musiałem sobie nowych wrogów narobić.

shoq
09-08-2009, 01:18
Marna ironia ale przynajmniej offtopu nie zrobiłem, a musiałem sobie nowych wrogów narobić.

A ja Cię lubię :):):):):):)