zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Biopaliwa czy dhinska tandeta?

Jedi
10-01-2004, 04:03
No wiec zuzyla mi sie lampa w tibii wec poszedlem kupic olej do niej. Napelnilem, zapalila sie, ale po 5 sek zgasla. I tak ze 4 razy probowalem i dalem innym do napelniania. Co jest? Czemu tak szybk gasnie, bo nie sadze zeby naprawde tylko tyle swiecila. Jakis bug?
A moze oni tez zaczeli dolewc rzepaku do nafty (chlorne elfy). A moze moja lampa jest sprowadzona z impertu z Chin? Czy uzywacie lamo? Jak tak to help

Aha jeszcze jedno. Przedwczoraj sprzedalem fsa z wielka laska za 9 k, a dzis patrze i sa po 20k!! (na lunarze) Co jest! Czy to przez up date, bo chyba nie bo on byl juz wczesniej. Czy to jakis kartel zalozyli sprzedawcy fsow zeby wiecej wyciagnac od ludzi?
10k poszlo sie je***
-----------------------------
edit By Magus
Jedi, nie pogniewaj sie - polaczylem twoje 2 posty w jeden. ten drugi usunolem. Takie mam obowiazki, prosze o wyrozumialosc.
up date: KK sory ze sam nie edytowalem, ale to chyba z pospiechu...

julita
10-01-2004, 06:36
Yo!
Jeśli chodzi o te lampę to jakieś 2 dni temu albo wczoraj koles krzyczał, że mu gaśnie ona po 5 sekundach własnie na Lunarce, może to byłes ty??? (koło Depo w Ab), ale nikt nie udzielil odpowiedzi, bo malo ludzi tego uzywa. Natomiast FS chodzi po 10-12k i na pewno nikt na Lunarce nie kupi tego miecza za wiecej kasy. Ktoś albo był noob na trade albo sobie zartowal.

Pozdro :D

Jedi
10-01-2004, 08:17
LOL! Rzeczywiscie to musialem byc ja (jaka ta Tibia mala), ale co do fsow sam w to nie wierzylem. Zobacz sobie kanal trade to sie sam przekonasz...

Magus
10-01-2004, 08:34
Informacje sprawdzone na Isarze - lampa działa normalnie. Byc moze Twoj przypadek to bug lunaryjski.
P.S.
Zlatałem 3 miasta nim kupilem lampe - była dopiero na edron. :)

Oxygane
10-01-2004, 08:55
Jeśli chodzi o fs-y to po update wypadają one z dl-a, wiec komuś kto go zabił i miał wielki fart że znalazł fs-a nie opłaca sie go sprzedawać po takich cenach jak za dawnych dobrych czasów gdy wypadał on z zielonego :P