Jedi
10-01-2004, 04:03
No wiec zuzyla mi sie lampa w tibii wec poszedlem kupic olej do niej. Napelnilem, zapalila sie, ale po 5 sek zgasla. I tak ze 4 razy probowalem i dalem innym do napelniania. Co jest? Czemu tak szybk gasnie, bo nie sadze zeby naprawde tylko tyle swiecila. Jakis bug?
A moze oni tez zaczeli dolewc rzepaku do nafty (chlorne elfy). A moze moja lampa jest sprowadzona z impertu z Chin? Czy uzywacie lamo? Jak tak to help
Aha jeszcze jedno. Przedwczoraj sprzedalem fsa z wielka laska za 9 k, a dzis patrze i sa po 20k!! (na lunarze) Co jest! Czy to przez up date, bo chyba nie bo on byl juz wczesniej. Czy to jakis kartel zalozyli sprzedawcy fsow zeby wiecej wyciagnac od ludzi?
10k poszlo sie je***
-----------------------------
edit By Magus
Jedi, nie pogniewaj sie - polaczylem twoje 2 posty w jeden. ten drugi usunolem. Takie mam obowiazki, prosze o wyrozumialosc.
up date: KK sory ze sam nie edytowalem, ale to chyba z pospiechu...
A moze oni tez zaczeli dolewc rzepaku do nafty (chlorne elfy). A moze moja lampa jest sprowadzona z impertu z Chin? Czy uzywacie lamo? Jak tak to help
Aha jeszcze jedno. Przedwczoraj sprzedalem fsa z wielka laska za 9 k, a dzis patrze i sa po 20k!! (na lunarze) Co jest! Czy to przez up date, bo chyba nie bo on byl juz wczesniej. Czy to jakis kartel zalozyli sprzedawcy fsow zeby wiecej wyciagnac od ludzi?
10k poszlo sie je***
-----------------------------
edit By Magus
Jedi, nie pogniewaj sie - polaczylem twoje 2 posty w jeden. ten drugi usunolem. Takie mam obowiazki, prosze o wyrozumialosc.
up date: KK sory ze sam nie edytowalem, ale to chyba z pospiechu...