Pokaż pełną wersje : Drastyczny spadek poziomu basha.
Witam! Piszę tego posta będąc zdruzgotany wręcz żałosnym poziomem cytatów na bash.tibia.pl. Proszę, aby owe cytaty zaczęła dodawać osoba kompetentna, a nie idiota bez poczucia humoru. Daje przykłady "ŚMIESZNYCH" cytatów:
12:59 Sir Zaglo [30]: softy mi nie dzialaja
13:00 Yougarah [44]: bo to softy od ruskich
15:43 Sars Grino [37]: kurwa jestem geniuszem roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15:44 Moro Percuo [140]: co jest?
15:44 Sars Grino [37]: sluchaj starych niebylo i wczoraj caly dzien
15:44 Sars Grino [37]: zrywalem tapete, zerwalem w calej kuchni
15:44 Sars Grino [37]: STARA PRZYJEZDZA I MOWI ZE MIALEM ZERWAC W POKOJU !!!!!!!!!!!!!
15:44 Bakhus Percuo [80]: muhahaha
15:45 Moro Percuo [140]: BUAHAHAHAH
^ BUHAHAHAHAHAH LOOOOOOOOOOOL NIE W TYM POKOJU LOOOL HAHAHAHA
Y:EJ masz Hunta
X: Stań w kolejce mam już od 50 osób :)
03:33 Wyianda [47]: jest tak kurewsko zajebista z addonu
03:33 Wyianda [47]: tzn. wygladu
03:33 Krzalinio [68]: z addonu Buahahahahahaaa...
cyatat, który wzruszył mnie najbardziej, jego śmieszność bije wszelkie rekordy
23:06 Dizzy Adventurer [118]: mam nowy rekord
23:06 Dras Tihar [85]: w czym?
23:06 Dizzy Adventurer [118]: nie padlem od 12 lvli <3
xxx: ide solo na deserta.
xxx:ale tam sie idzie we 3.
xxx:mam jeszcze 3 parcele.
xxx: oke idz idz
xxx[76]: Wczoraj z bratem grałem w państwa miasta...
yyy[82]: :D
xxx[76]: no i była litera r w państwo wpisałem refugia ;d
yyy[82]: lol ;D
to z ostatnich stron, oczywiście można wymieniać tak w nieskończoność. Na początku cytaty bawiły i miały klasę, warto było tam zaglądać, rzeczy takie jak ta:
19:55 Kusznik Shadowbolt [13]: pl?
19:55 Gall Terix [45]: niet, rus
19:55 Kusznik Shadowbolt [13]: postawit monk?
bądź:
22:24 Bim Palladinek: zczaj to. Na religi jak ksiadz sie spytal co zrobil jezus po 3 dniach, powiedzialem, ze sie zrespil i uwage dostalem :\
zwalały z nóg, czekało się tylko na nowe cytaty niecierpliwie. Teraz sięgnęły one dna, czego przykładem są cytaty, które wymieniłem na początku posta i teraz dla przykładu:
10:53 Dodo Black [30]: K**wa
10:53 Night Eros [39]: Gdzie? zobacze czy ladna
bądź:
11:49 Gerener Xande [32]: kto wziol loot
11:49 Hougemix [36]: moja mama
11:49 Amack Knight [41]: ja
11:49 Tamil Siro [17]: i ja
11:49 Tenita Thus [70]: ten kto bil noobie zal ... -.-
11:49 Shafen Hansez [66]: i ja
11:49 Di arax [51]: i ja
Oczekuje stosownych zmian,
URATUJMY BASHA!!!
@edit
I nie mówcie tekstów pokroju "każdy ma inne poczucie humoru", rozumiem, ale jeśli dla kogoś te cytaty są śmieszne, to jest brak poczucia humoru, a nie jego odmienność.
prawda, cytaty są teraz na poziomie 4 klasy podstawówki
Dr.Unknown
06-08-2009, 21:15
Haha, o kurcze, miał w pokoju, a zdarł w kuchni!
Marna_Prowokacja
06-08-2009, 21:53
te cytaty dobrze obrazuja poziom inteligencji tibijczykow.
raczej nie liczylbym na zmiany po updejtach debili jest jeszcze wiecej.
O braku poczucia humoru mówi gość z Rysiem i Maciusiem w avatarze. To już nie jest śmieszne, to jest niesmaczne.
O braku poczucia humoru mówi gość z Rysiem i Maciusiem w avatarze. To już nie jest śmieszne, to jest niesmaczne.
Signed...
<te cholerne znaki>
Zauważcie drodzy idioci, że to nie jest temat o tym, czy mój avatar wam się podoba, czy też nie. To temat po poziomie cytatów w bashu i tego się trzymajcie.
-Nogger-
06-08-2009, 22:10
Całkowicie podzielam zdanie autora tematu, jakość tych cytatów poświadcza o ich autorach, o ich braku poczucia humoru, o tym, w jakim brodziku intelektualnym pławią się owe osoby.
@do tych ktorzy smieja sie z avatara:
lol kurwa get a life maciek z avataru autora przynajmniej imprezuje a wy kurwa zamulasy siedzicie kurwa przed tym pierdolonym monitorem byscie kurwa na silke poszli albo na impre na jakis procent kurwa pierdolone maniaki dzieci tibii kurwa pierdolone maniaki
Aron Roar
06-08-2009, 22:14
@up
mash kurfa racje jestem s topom!!!!!111 wuasnie diźcie na siłke, a nje, nołlafy bes dup, a i na koniec cos łode mnie: jepać ortokrafie
@co by oftpika nie robić
zgadzam się z autorem, avek avkiem, a bash przebił się przez dno
Jaki poziom tibii taki też tibijskiego basha.
Czego ty się spodziewasz, joemonstera?
wystarczy, żeby nie było debilizmu w czystej postaci
-Nogger-
06-08-2009, 22:28
@up
mash kurfa racje jestem s topom!!!!!111 wuasnie diźcie na siłke, a nje, nołlafy bes dup, a i na koniec cos łode mnie: jepać ortokrafie
@co by oftpika nie robić
zgadzam się z autorem, avek avkiem, a bash przebił się przez dno
kurwa zamulony pedale pierdolony dziecko jebane ciekawe czy na rl tez bys z siebie pajaca robil kurwo pierdolona. biora 120 na klate dziwko jebana a ty pewnie masz 12 lat pierdolona idz se na podworko swiruj jebany dzieciaku tibii pewnie no lfie od*******asz i mama ci karze o 20 kompa wylaczac
piramjida
06-08-2009, 22:31
Z tym respieniem sie Jezusa jest nawet smieszne.
Edit: Sorry, nie przeczytalem dokladnie, ogolnie zeby nie bylo, ze ten post to jedna wielka pierdola to cie popieram, chociaz juz dawno nie czytam tego basha.
@down
Popatrzylbys czasem na swoj wlasny podpis.
CytrynowySorbet
06-08-2009, 22:34
kurwa zamulony pedale pierdolony dziecko jebane ciekawe czy na rl tez bys z siebie pajaca robil kurwo pierdolona. biora 120 na klate dziwko jebana a ty pewnie masz 12 lat pierdolona idz se na podworko swiruj jebany dzieciaku tibii pewnie no lfie od*******asz i mama ci karze o 20 kompa wylaczac
xxx: bash.tibia.pl?
chyba dla zawszonych 10 latkow na silce by cie wyruchali za taki tekst
ooo to idę na siłkę :D:D:D mam nadzieję że masz rację <3
xxx: bash.tibia.pl?
ooo to idę na siłkę :D:D:D mam nadzieję że masz rację <3
aby dodał to admin musi być:
xxx: LOL BASH TIBIA PL AHAHHAHAHAHAHAHA LOOOOOOOOOOLLLLLL BASH XDDDDDDDD
chyba dla zawszonych 10 latkow na silce by cie wyruchali za taki tekst
Wlasnie o takich zartach w tym temacie mowa ! : D
Nie czytam tego basha od dawna, jednak wiem jaka jest przyczyna słabych cytatów na nim, bo kiedyś się tym zajmowałem. Po prostu jakiś inteligent z supportu (zapewne jego szef, którym teraz jest Slythia o ile kojarzę) obsadził na stanowisko osoby akceptującej cytaty jakiegoś usera nie znającego się kompletnie na funie. Niestety, do takiej roboty nie wystarczą chęci - do tego trzeba się nadawać i mieć odpowiedni charakter ;)
Szczerze mówiąc nie rozumiem co ma wspólnego poziom Tibii z osobą akceptującą cytaty. Może ona być od tej gry zupełnie niezależna. Widzę, że znowu siejesz pewien izm (http://www.sjp.pl/izm) na forum.
@down
Nie wiem, czy masz jakieś problemy ze wzrokiem, ale nie napisałem, że "tibijski bash może być od tibii niezależy", a że osoba akceptująca cytaty nie musi być tak kretyńska, jak kretyńska jest ta gra. Srsly, kolejne dno pokazujące brak umiejętności czytania w twoim wykonaniu. Dyskusja z tobą to kompletny waste time.
Nie czytam tego basha od dawna, jednak wiem jaka jest przyczyna słabych cytatów na nim, bo kiedyś się tym zajmowałem. Po prostu jakiś inteligent z supportu (zapewne jego szef, którym teraz jest Slythia o ile kojarzę) obsadził na stanowisko osoby akceptującej cytaty jakiegoś usera nie znającego się kompletnie na funie. Niestety, do takiej roboty nie wystarczą chęci - do tego trzeba się nadawać i mieć odpowiedni charakter ;)
Szczerze mówiąc nie rozumiem co ma wspólnego poziom Tibii z osobą akceptującą cytaty. Może ona być od tej gry zupełnie niezależna. Widzę, że znowu siejesz pewien izm (http://www.sjp.pl/izm) na forum.
Tak, żeby zrozumieć co ma wspólnego tibijski bash i tibia trzeba dziesięciu specjalistów, no, tibijski bash może być od tibii niezależy, szkoda że tibijski bash, to nadal bash.. tibijski.
Nie próbuj używać mądrych słówek, bo i tak jestem lepszy.
Pan i Wladca
06-08-2009, 22:54
Większość wypowiedzi tutaj jest taka sama jak na bashu - żałosna.... gorzej niż żałosna... niech ktoś zamknie ten temat.
Większość wypowiedzi tutaj jest taka sama jak na bashu - żałosna.... gorzej niż żałosna... niech ktoś zamknie ten temat.
Większość =//= Całość
dążymy do poprawy, więc nie należy zamykać, tylko wyciągnąć wnioski
Cytatami zajmuję się ja. Dodaje takie które mnie bawią w jakiś sposób.
Wkleje wam niektóre oczekujące cytaty i 70-80% dodawanych jest właśnie na podobnym poziomie...
18:19 Daqne [32]: 3 massivi earthy ujebalem ;x
18:24 Jeerod Tris [161]: xD
18:24 Jeerod Tris [161]: gzgz
18:33 Daqne [31]: kurwa mac
22:18 Oblakany Lowca Orkow [9]: POSTRAFIAM FSZYTKICH POLAKUFF
13:24 Arne tiger [8]: jak zrobic runke
Na Trade
13:48 Austhunka [249]: szukam dziwczyny co sie rucha bez przyczyny
13:54 Matisz Polski [12]: szukam domu
12:59 Lord'Paulistinha [448]: kurwa zajebie stara wyejbalem sie na froscie kurwa dziwka pizda szmata tibia pl jebie gownem kurwo szmato pizdo
To wydaje mi się, że te które akceptuję są w miarę w porządku. Naprawdę śmieszne cytaty zdarzają się raz na tydzień. Dodaję coś żeby było coś nowego, a nie że później będzie temat w stylu "czemu tak rzadko są dodawane cytaty?"
Zdecydujcie się czy chcecie jakiekolwiek cytaty średniej klasy ale w miarę często, czy wolicie parę dobrych cytatów raz na miesiąc.
Pan i Wladca
07-08-2009, 00:22
Takie nieśmieszne te cytaty :<
No właśnie... oto chodzi, że ludzie próbują wrzucać byle gówno i myślą, iż to się dostanie na cytaty... To że są dodawane cytaty jakie są bo MNIE bawią na swój sposób ale nie mówię że są to cytaty wysokich lotów, a naprawdę chciałbym dodawać takie które będą bawić nie tylko mnie ale was również, nie mniej jednak poziom dodawanych cytatów naprawdę nie jest zachwycający.
Np. po śmierci Michaela Jacksona zalała mnie fala cytatów w stylu
"Michael Jackson has left the party" i mnie to np. nie bawi, a najgorsze było to, że dodawali i było ok. 50 takich cytatów, no to proszę was...
tylko dlaczego skopiowano nazwe od normalnego basha?
bash.org.pl > tibia bash cos tam...
Bylo trzeba strzelic "cytaty tibia" czy cokolwiek innego, a solidnej wartosci Basha nie ruszac w spokoju.
/
Cytaty sux = Koszyk sux :cup:
A co, ten nie jest normalny? Tak samo nieoryginalny więc nie widzę problemu.
koszyk*
bylo dodac moje z lustrem btw. signed with nooger czy jak to sie pisze gardze caspem ale niech ma w zlotoryji zyje bez mcdonalda i telewizji to chociaz na tibia.pl go popre
Dr. Omader
07-08-2009, 10:30
Zostawię dla potomnych, bo te teksty noggera to jest rotfl wakacji :D
Lolus - oryginalny bash to bash.org i koniec. Więc jak już chcesz zabłysnąć znajomością strony, która wszyscy znają to przynajmniej wiedz o czym mówisz :)
Od tego macie opcje głosowania, że jak się nie podoba to dajecie minus i koniec :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.