Pokaż pełną wersje : Tibia.com
BialyOleander
07-08-2009, 17:10
YO! Nie działa mi tibia.com, ale to jest najmniejszy problem bo w ogóle nie działa mi tibia. wpisuje acc i hasło pokazuje się lista postaci wybieram postać i DU*A mogę czekać do usran*j śmierci i tak nic się nie stanie. Więc drodzy użytkownicy tibia.pl co jest grane i jak temu zaradzić.
Aha i przyczyną nie odpalania sie www.tibia.com nie jest plik HOST
To dzieje się pierwszy raz?
BialyOleander
07-08-2009, 17:15
No może jest dlatego się pytam tutaj. bo żaden char z thorii, luminery nie chcę się zalogować.
@UP to, że mi nie działa www.tibia.com to nie jest pierwszy raz ale olewałem to, ale, że w ogóle nie mogę się zalogować na chara to jest pierwszy raz:)
Clockwerk
07-08-2009, 17:54
miałem coś podobnego, to był chack, gdy wpisywalem tibia.com odrazu mi sie strona wyłączała potem reset dysku i czyste acc
BialyOleander
07-08-2009, 18:02
Nie sądzę przecież mogę wejść w listę postaci, ale jak wybiorę którąś to piszę connecting to game world i nic się nie dzieję jakiej postaci bym nie wybrał.
--- BialyOleander dodał 167 minut i 39 sekund później ---
ODŚWIEŻAM!!
--- BialyOleander dodał 199 minut i 47 sekund później ---
Omg Omg Omg
--- BialyOleander dodał 1014 minut i 13 sekund później ---
Wie ktoś jak odblokować port 7171 na routerze D-link DSL-G624t?
--- BialyOleander dodał 1014 minut i 59 sekund później ---
Nie sądzę przecież mogę wejść w listę postaci, ale jak wybiorę którąś to piszę connecting to game world i nic się nie dzieję jakiej postaci bym nie wybrał.
--- BialyOleander dodał 167 minut i 39 sekund później ---
ODŚWIEŻAM!!
--- BialyOleander dodał 199 minut i 47 sekund później ---
Omg Omg Omg
--- BialyOleander dodał 1014 minut i 13 sekund później ---
Wie ktoś jak odblokować port 7171 na routerze D-link DSL-G624t?
Wie ktoś jak odblokować port 7171 na routerze D-link DSL-G624t? wklepaniem adresu ip nic nie daje nie może nawiązać połączenia
Cyber Mech
09-08-2009, 00:04
Podepnij się bezpośrednio do modemu i zobacz czy możesz się zalogować, gdyż problem może leżeć po stronie routera, natomiast jeżeli na kablu będzie tak samo jak z routerem to administrator twojej sieci najprawdopodobniej blokuje ci port 7171.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.