Pokaż pełną wersje : Serwer Oko za oko, ząb za ząb.
To miał być zwyczajny dzień, lecz wraz z porankiem obudziło się nie tylko słońce, ale również rządza krwi. Wiele się wydarzyło, po czym nadeszła chwila na zemste...
http://uploadhyper.com/file/8568/drallanoshadowcrowl.cam.html
Czy mi się wydaje, czy tam było poświęcenie ~160ms/ed kosztem 200ek? Jak tak, to dla mnie kiepska wymiana.
Co prawda akcja jest skomplikowana, ale zdaje mi się, że jedyną osobą poświęconą był ten setny druid co biegł razem z kamerzystą. Ten 160 ms był ich celem, a że na pomoc mu przyleciał 200 ek to go też ubili.
Nie, no miałem na myśli to, że ten 160 co go gonili uciekł bo zablokował przejście 200ek. Nie widziałem, że te 160 też padł.
Doda_Elektroda
07-08-2009, 23:20
Nudny film, ogólnie do dupy... hihihihii Zamiast bawić się w Andersena i pisać bajki o tym ile tu krwi to zrobiłbyś coś sensownego w tej tibii... Nie wiem... Np. ubrał się na różowo:)
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA!
Nudny film, ogólnie do dupy... hihihihii Zamiast bawić się w Andersena i pisać bajki o tym ile tu krwi to zrobiłbyś coś sensownego w tej tibii... Nie wiem... Np. ubrał się na różowo:)
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA!
O! Jakaś odmiana wśród prowokatorów! Postaraj się tylko trochę, żeby twoje posty były śmieszne, a nie żałosne, to wszyscy będą happy.
@topic
fajne
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.