Pokaż pełną wersje : Blue czy Green Djin dla Paladyna ???
Saltazar
07-08-2009, 23:10
Witam. Mam 53 RP jego skille to 77/57 . Ktory Djin bedzie bardziej opłacalny dla tej postaci ?
Jeśli masz kumpla, który też chce zrobić któregoś, to niech on zrobi jednego a Ty drugiego.
Mietek11
08-08-2009, 14:19
Blue djinn quest jest latwiejszy, Green znacznie trudniejszy. Trudno powiedziec, chyba Green bardziej sie oplaca, np gdy expisz na gsach, mozna u niego sprzedac k seta i wiele roznych innych gratow. Sam mam Blue i tez daje rade. Poza tym jesli interesuje cie rpg to dobrze wiedziec ze Green djinny to ta 'zla' strona w wojnie djinnow, wiec nie zbyt pasuje do paladyna, swietego wojownika ;]
Blue djinn quest jest latwiejszy, Green znacznie trudniejszy. Trudno powiedziec, chyba Green bardziej sie oplaca, np gdy expisz na gsach, mozna u niego sprzedac k seta i wiele roznych innych gratow. Sam mam Blue i tez daje rade. Poza tym jesli interesuje cie rpg to dobrze wiedziec ze Green djinny to ta 'zla' strona w wojnie djinnow, wiec nie zbyt pasuje do paladyna, swietego wojownika ;]
green to porażka dla paladyna znawco. bierz blue, sam teraz żałuje, że zrobiłem greena i co chwila musze szukać kogoś kto mi sprzeda loot z dli.
Mietek11
09-08-2009, 15:07
green to porażka dla paladyna znawco. bierz blue, sam teraz żałuje, że zrobiłem greena i co chwila musze szukać kogoś kto mi sprzeda loot z dli.
Hahaha lol, 3/4 graczy ma blue, opanuj sie.
hahahah gram na świecie gdzie jak jest 200 graczy to jest dużo i ogłaszając sięnawet na trade, że sprzedam za mniej niż u npc to mało kto kupuje. zresztą wolałbym samemu sprzedawać niż czekać aż ktos łaskawie kupi odemnie/zaniesie mi te itemy do npc. zonk
Clockwerk
09-08-2009, 17:11
jak masz kumpla która ma blue to zdecydowanie bierz green
__HAPPY_SVEN__
09-08-2009, 20:49
tylko blue, kumplom nie mozna ufac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.