Pokaż pełną wersje : assassin dagger
Clockwerk
08-08-2009, 12:29
Witam mam takie trochę głupie pytanie, ile stoi assassin dagger na beryli
nie orientuje sie w cenach w ogóle, lecz trapnełem 40 knighta afk na amazonkach i padł :] i chciałbym to sprzedać ale w ogóle nie znam cany
Rashid - 20000 gp :confused:
Znajdziesz frajera to pójdzie nawet za 40.000 gp. :baby:
Clockwerk
08-08-2009, 14:05
i pomysleć że tyle kasiorki zarobiłem 9 noobem ^^ suzkajac ofiary do pk :)
@up ty
http://lmgtfy.com/?q=assasin+dagger
Clockwerk
08-08-2009, 20:54
@UP
jesteś ułomny, czy tylko czytać nie umiesz ?
@UP
jesteś ułomny, czy tylko czytać nie umiesz ?
otóż, nazywając mnie ułomnym musisz mieć jakieś powody, ja ich nie widzę, ponieważ takie itemy idą w cenie u npc, dlatego twierdzę iż grając w tibie nie znać wartości itemów to trzeba być ułomnym
Zgadzam Sie z Kolegą wyżej :]]] nieznać cen itemów...to jak Ty zarabiasz??zbierasz raty i szukasz Tom'a..jak na Rooku....xd
Clockwerk
09-08-2009, 08:32
otóż, nazywając mnie ułomnym musisz mieć jakieś powody, ja ich nie widzę, ponieważ takie itemy idą w cenie u npc, dlatego twierdzę iż grając w tibie nie znać wartości itemów to trzeba być ułomnym
powód jest taki : spytałem się o CENĘ (cena itemka kapujesz ?) a nie o to jak sie wpisuje w google -.-
jestem ułomny bo mniej gram od ciebie i nie sedze 24/h na w tibi i dlatego nie znam cen ? :o
żal mi cie
powód jest taki : spytałem się o CENĘ (cena itemka kapujesz ?) a nie o to jak sie wpisuje w google -.-
jestem ułomny bo mniej gram od ciebie i nie sedze 24/h na w tibi i dlatego nie znam cen ? :o
żal mi cie
zwrotu 'żal mi cie' używają dzieci więc nie mam zamiaru z tobą dyskutować wybacz nie mój poziom
Clockwerk
09-08-2009, 09:31
jesteś żałosny jest lepsiejsze ?
;)
prędzej nazwałbym żałosne pytanie się o noobskie 20k na forum :)
Flamujcie się na PW, proszę o zamknięcie tematu.
Clockwerk
09-08-2009, 12:44
prędzej nazwałbym żałosne pytanie się o noobskie 20k na forum :)
cry more kid
btw sprzedałem za 30 k więc morda bo nie znasz cen na beryli :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.