zaloguj się

Pokaż pełną wersje : POMOC przy The Traveling Quest - czy misje dla Rashida

kamil_MAGICIAN
09-08-2009, 08:32
Witam,
w ostatni poniedziałek zacząłem robić misje dla Rashida. Wszystko dobrze się układało, w każdy dzień robiłem kolejną misję. Ale kiedy doszedłem do wczoraj (tj. sobota) misja polegała na przyniesieniu Rashidowi goldfish bowl, czyli inaczej złotą rybkę w kuli. Pisałem do Rashida zgodnie z instrukcjami z wiki.hunted.pl, najpierw rozpocząłem misje poprzez:
Hi
...
Mission
...
...
...
Yes
...
Bye

Następnie powinienem przyjść z rybką i powiedzieć:
Hi
...
Mission
...
Yes
I to byłby koniec ale niestety Rashid nie chce przyjąć ode mnie rybki =(

Już jest niedziele i cały tydzień niestety straciłem =( Sprawdzałem wielokrotnie czy mam na pewno dobrą rybkę i kulę xd Ale wszystko wygląda na to, które jest na wiki.hunted.pl Może jest to problem iż rybkę w kuli kupiłem, a nie wyłowiłem osobiście? Bo np. po ostatnim upie kiedy robiłem Djin Quest kupiona gemmed lamp nie działała, musiała być oryginalna od Kroła Orców. Ale w opisie questa (w grze) pisało wyraźnie udaj się na Ulderes Rock itd. A tutaj w opisie pisze tylko bring small (<< może ma to jakieś znaczenie?) fisk in the bowl czy jakoś tak, czyli przynieś małą rybkę w kuli.

Bardzo proszę o pomoc, ponieważ Quest na Rashida jest dosyć ważny =/

gracz16666
09-08-2009, 10:21
lol trzeba bylo patrzec co ci odpisuje... wg tibia wiki moze byc kupiona rybka w akwarium.
w kazdym razie mozesz sprobowac w carlin moze ci zaliczy...

bartasowy89
25-09-2009, 13:57
Nie ma znaczenia czy kupisz rybkę, czy sam ją złapiesz. Widocznie źle przeprowadziłeś rozmowę z Rashidem.

Charin
25-09-2009, 19:16
Walenie naprzemian "hi" "mission" "bye", bez czytania teg o comówi do ciebie NPC, nie rozwiąże questu -.-

Demise
08-10-2009, 03:37
przypadkiem nie przynosisz mu jej tego samego dnia (czyt. w sobote)? I w niedziele juz jestes trusted?
No coz idz poexp do soboty.