Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Counter Strike Masacre Best Frags
Wiem że wiele osób tego forum nałogowo zażywa przyjemności czerpanej z gry Counter Strike, więc postanowiłem podzielić się konkretnym frag movie, którego dopiero skleiłem. Pewnie niektóre fragi są wam znane ponieważ film sklejony jest z dem najlepszych klanów świata. Nie ma co przedłużać... zobaczcie sami.
http://www.youtube.com/watch?v=Lrzoi4P69yI
aa, oglądajcie w HQ.
Miłego Oglądania.
O boziu, znowu ta muzyka ;;.
Fragi fajne, montaż też niezły. Ino druga część filmu imho gorsza od pierwszej : P
Jorg Bruce
09-08-2009, 13:03
Jestem przekonany, że połowa tych akcji była fejkowana.
To widać że nie grałeś dużo w tą gre.
Musze cię zawieść.... 95% tych akcji było z dem najlepszych drużyn świata w cs'a, no ale przyznam ze z 5 akcji z całego filmu mogą wyglądać na feaki, choć rzeczywiście typy ovnili takim szitem :D
Odnosze wrażenie, iż momentami przeciwnikami byli ślepi/głusi.
Czy to aby Twoj film? Czlowieku kojarzy mi sie ten filmik jak nie wiem naprawde obejrzalem mase fragmovie i obija mi sie o glowe ciagle ;)
Btw nie mowie ze nie jest twoj tylko mowie ze mi sie kojarzy i nie jestem pewien.
@edit
Zapytam jeszcze w jakim programie dodawales efekty?
@Down
Moze dlatego ze wszedzie ta sama muza? Ale najbardziej mi sie kojarzy intro ;s
Czy to aby Twoj film? Czlowieku kojarzy mi sie ten filmik jak nie wiem naprawde obejrzalem mase fragmovie i obija mi sie o glowe ciagle ;)
Btw nie mowie ze nie jest twoj tylko mowie ze mi sie kojarzy i nie jestem pewien.
@edit
Zapytam jeszcze w jakim programie dodawales efekty?
Sam zrobiłem ten film, kojarzy ci się bo te fragi były na pewno na wielu frag movies...
A efekty w Sony Vegasie 9.0
@edit
2up
A zdawałeś sobie sprawę że gdy przeciwnik jest zbyt wymagający to każdy, choć by z paniki nie jest wstanie okiełznać co jest grane?
Co wy w ogóle rozkminiacie
Maldoryz
28-08-2009, 10:19
Dosyć dupna ta jakość.
ale ten ninja na cbble jest zaje.bisty ^^. choć stary troszq
a co do filmiku to fajnie sklejony ( ;
http://www.youtube.com/watch?v=CDbCFf8RHF8
reszta ssie .
Sam zrobiłem ten film, kojarzy ci się bo te fragi były na pewno na wielu frag movies...
A efekty w Sony Vegasie 9.0
@edit
2up
A zdawałeś sobie sprawę że gdy przeciwnik jest zbyt wymagający to każdy, choć by z paniki nie jest wstanie okiełznać co jest grane?
To jest przecież to samo co widziałem na innym filmie. Identyczna kolejność nawet ._. Co Ty od siebie dodałeś? Parę efektów?
Z paniki nie wie jak kliknąć LPM?:confused:
Szybki'lols
28-08-2009, 13:44
sie nie dziwie ze w tym dziale brakuje filmow z "Tibii" a czy ten CS ma cos wspolnego z tibia omg kurwa
sie nie dziwie ze w tym dziale brakuje filmow z "Tibii" a czy ten CS ma cos wspolnego z tibia omg kurwa
Chcesz żyletke?
Topic - kox movie
Couranger
28-08-2009, 14:23
A co jestes juz tak uzalezniony ze musisz ogladac wszystko z tibii ? Idz se naruto poogladaj.
chrupekk
28-08-2009, 14:54
pff, za duzo to ty o cs'ie nie wiesz :)
Odnosze wrażenie, iż momentami przeciwnikami byli ślepi/głusi.
wytlumacze ci tylko 1 akcje na dust'cie
jak widzisz, koles wbil na fleszu i ledwo ledwo cos widzial, imo najprawdopodobniej tamci byli poprostu oslepieni i tyle
reszte sobie sam poproboj wyjasniac
imo Annihilation > all
pozd wzgledem wykonania - tak, pod wzgledem fragow - nie :)
zaraz pewnie sie spytasz co jest lepsze, czekaj, poszukam, przypomne sobie nazwe i ci wysle. :)
Paralizze
28-08-2009, 16:44
A co jestes juz tak uzalezniony ze musisz ogladac wszystko z tibii ? Idz se naruto poogladaj.
Naruto o chuj ładnie zjebanym gejem trzeba być żeby takie gówno oglądać. To już smocza piłka lepsza była.
Couranger
28-08-2009, 17:53
Naruto o chuj ładnie zjebanym gejem trzeba być żeby takie gówno oglądać. To już smocza piłka lepsza była.
Zjebanym gejem to za malo powiedziane .
co za denny film
a co do naruto to wspolczuje tym ktorzy ogladaja te wymiociny
Paralizze
28-08-2009, 19:41
@g17
Popieram.
wytlumacze ci tylko 1 akcje na dust'cie
jak widzisz, koles wbil na fleszu i ledwo ledwo cos widzial, imo najprawdopodobniej tamci byli poprostu oslepieni i tyle
reszte sobie sam poproboj wyjasniac
Spróbuj złapać słownik: / I akurat nie o tę akcję mi chodziło. Było mnóstwo innych gdzie gracze zachowywali się jak boty gorsze niż na poziomie 0 (moim ulubionym).
Szybki'lols
29-08-2009, 10:20
do debili a czy ja ogladam ? avatara moge miec jakiego chce zjebusy ;] idzcie w CS pograc bo wam tibia "muski" zjarala
PS : nie wiem czy wiecie debile ale to forum o tibi a dzial o filmikach z tibi pozdro :(
@Couranger
tez w zajebista gierke grasz mario ?:d
@G17
podnieciles sie tą gąbka ? :d
Paralizze
29-08-2009, 12:57
@up
zamknij pizde cioto jebana, nie mowilismy nic o twoim zjebanym avatarze tylko i tym gownie naruto. i na drugi raz czytaj to co piszą, to nie boli.
Szybki'lols
29-08-2009, 13:54
@up :
"A co jestes juz tak uzalezniony ze musisz ogladac wszystko z tibii ? Idz se naruto poogladaj."
kto bo co ale czytac to ty sie naucz dzieciaku
widac kulturke masz po starych pozdro :*
Gothanor
29-08-2009, 15:12
up. a ja się ciągle zastanawiam, skąd wywnioskowałeś, że kulturę ma po rodzicach...
PS Forum może i jest o tibii, ale nazwa tego działu nie brzmi "Filmy tylko i wyłącznie z tibii", ale zwyczajnie "Filmy".
PS2 "kto bo co" 'żonci'
Couranger
29-08-2009, 17:04
@up :
"A co jestes juz tak uzalezniony ze musisz ogladac wszystko z tibii ? Idz se naruto poogladaj."
Mario to przynajmniej klasyka a naruto to bajka dla takich przyjebow jak ty wiec milcz . Nam tibia ? my tu o csie gadamy a nie o tibii buraku ty tu tylko i wylacznie o tibi chcesz slyszec...
Paralizze
29-08-2009, 20:40
@up :
jebany menelu TO BYL TOPIC O CSIE NIEDOJEBIE. a ze sie wjebales z tym gównem chińskim co oglądają same przyjebane dzieci to musialem pojechać ci po czajniku.
i po drugie po starych ci nie jechałem, pójdź do szkoły to sam sie nauczysz tak gadać pierdolony lapsie.
Couranger
29-08-2009, 20:47
Jak bedzie temat laczacy zjebane dzieci naruto to cie zawolamy nie martw sie.
Smocza piłka? Idź grać w tibie z rybami i innymi hardkorami tego forum. Co do naruto nie jest to jakiś wielki szał jak dla mnie również i też uważam, że jest to zwykłe g.wno, ale ludzie to oglądaja i to dużo ludzi, tak więc bądźmy tolerancyjni.
@topic
Ja uważam, że w csa jeżeli chce się być najlepszym nie ma sensu, to tak jakbyś teraz chciał wywołać wojne na np. Furorze... Dlatego, że grają w to ludzie, którzy nad tą gierką spędzili zdrowo pare lat i ciężko ich dogonić. Pozatym cs jest trudniejszy niż inne gry o podobnej tematyce.
Kasza_Mistrz
31-08-2009, 09:00
co za denny film
a co do naruto to wspolczuje tym ktorzy ogladaja te wymiociny
wlasnie Bleach jest najlepszy x)
Smocza piłka? Idź grać w tibie z rybami i innymi hardkorami tego forum. Co do naruto nie jest to jakiś wielki szał jak dla mnie również i też uważam, że jest to zwykłe g.wno, ale ludzie to oglądaja i to dużo ludzi, tak więc bądźmy tolerancyjni.
moze nie "smocze pilki" ale "Smocze Jaja" jak to na Filmweb przetlumaczyli xD
Xaszkil ;)
Dobra kurva, skończcie ten flamewar znawcy cs'a.
@fragmovie
1 piosenka... n/c. Gdyby nie było jej w filmiku z Tazem,LUqiem i Neo to mogę dac głowę, że u ciebie też by jej nie było. Fragów nie komentuję, widziałem większośc z nich w innych filmikach, tlyko kolejnośc zmieniona. Druga piosenka... jak można wstawiac jakiś gangsta rap czy co za cholerstwo to jest do fragmovie?
Btw. mam zdanie podobne do Xeveza - Annihilation>all (tylko, że mi bardziej podchodzi annihilation 2) No i sick sad bombsight jest niezły, tylko, że ta muza... N0thing but headshots ma także dobry editing.
Dobra kurva, skończcie ten flamewar znawcy cs'a.
@fragmovie
1 piosenka... n/c. Gdyby nie było jej w filmiku z Tazem,LUqiem i Neo to mogę dac głowę, że u ciebie też by jej nie było. Fragów nie komentuję, widziałem większośc z nich w innych filmikach, tlyko kolejnośc zmieniona. Druga piosenka... jak można wstawiac jakiś gangsta rap czy co za cholerstwo to jest do fragmovie?
Btw. mam zdanie podobne do Xeveza - Annihilation>all (tylko, że mi bardziej podchodzi annihilation 2) No i sick sad bombsight jest niezły, tylko, że ta muza... N0thing but headshots ma także dobry editing.
Człowieku gówno wiesz o cs'sie, to widać. Nie kompromituj się..
No panowie oto przykład prawdziwego mastah:
Zna się na ceesie i patrząc na inofrmacje o postaci: Pro w Tibie. Gdzie taki drugi talent?
Człowieku gówno wiesz o cs'sie, to widać. Nie kompromituj się..
A gdzie w mojej wypowiedzi było coś o samym CS? Wypowiedziałem się na temat twojego "filmiku" i apeluję do ciebie - zostaw to innym.
@down
jeśli chodzi ci o ten goth metal, Nightwish - Nightquest
wrogonastawiony
01-09-2009, 12:58
Tytuł pierwszej nuty ? ^^
Wy chyba nie widzieliście overLucked. :D
http://www.youtube.com/watch?v=SgiuWheUszA
Właśnie obejrzałem. Nic specjalnego. Zero editingu, jakośc taka sobie. Wciąż http://www.youtube.com/watch?v=VgM6vk3-rEs jest moim top 1.
Jak bedzie temat laczacy zjebane dzieci naruto to cie zawolamy nie martw sie.
Jestes na takim poziomie jak te z obory..
Nie umiesz inaczej niz powyzywac,napinac itp nie?...eh..wracaj do swego gim prosze!
@up
Popieram :D
"What u gonna do?!" Pendulum <3
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.