Pokaż pełną wersje : Świat Party-PvP...co wy na to??
Gdyby był taki świat, w którym można trenić na party, zabijać na party...bez party goście nie są w stane cię zabić!!! Chodzisz i robisz przedsawienia z hitami :p albo coś podobnego...po prostu można się odegrać na party sprawiedliwie i bez pułapek typu DIE X( X( Jak uważacie, mógłbybyć taki świat?? Ja uważam, że tak.
Coment plz :)
Re plz :)
Leweracja
02-01-2005, 13:02
Moglo by byc cos takiego ale na party i tylko z summonem a summon nie moze walic
a tak to sensu nie ma chyab ze ograniczenie ataku do 20 na czlowieku nei wiecej
też o takim czymś myślałem... wtedy na non pvp nie było by problemu ze skillami i noobami którzy przychodzą i zabijają ci potforka z którym trenisz.
Vanhelsen
02-01-2005, 13:11
Coś chłopcze przeoczyłes, a mianowicie pekowanie, zabic można tylko na party, to PK niebendzie latał i wszystkich invitował prawda ??
Brakuje w sondzie opcji: totalna głupota...
P.S.
To by była nie udana hybryda świata PvP i N-PvP
Matheous
02-01-2005, 14:28
To jest marzenie pieprzonych noobow.
Na cholere komus takie cos? Przeciez ten swiat bylby 100%owo PRZEGIETY. 8 lvlowcy ze skillami 100/100, MCowanie na full...
-Jakie amsz skille na 10 lvlu?
-80/80
-BUAHAHAHA ja na 8 mam 90/90 ale z ciebie noob
Highscores by wygladalo tak, ze same setki+... To by bylo GORSZE od non-PvP, bo i tak by nie mozna bylo zabijac noobow, a na DLa by ci sie mogla wpieprzyc ekipa 8 lvlowcow i korzystajac z tego ze DL atakuje CIEBIE to go szybko zabic(skill power) i zaj..ac loot.
DEBILSTWO na maxa, jedynie dla debili.
Rinseregion
03-01-2005, 15:32
Totalna bzdura. To by tylko ulatwilo trenowanie (Jak powiedzial user nademna ;p) i by nie rozwiazalo problemu z chamstwem, ktore panuje na n-pvp.
Ten pomysł jest po prostu do bani !
To już byłby totalny n00b-world
To nie byłaby Tibia...
Wiekszosc spoleczenstwa i tak uwaza non-pvp za n00b-worldy (bedac szczerym to ja tez) ale cos takiego to jak ktos chcialby na tym grac to niech idzie na jakis prywatny HB ~50lvli za slime'a.
EDIT: poza tym za słowem SGM Lady Manina - w bliskiej przyszlosci nie bedzie nowych rodzajow swiatow.
cóż, teoretyczne marzenie większości graczy nonPvP ... ale moim zdaniem głupota, tak już jest przy wyborze między PvP a nonPvP, tu i tu masz plusy i minusy, w przypadku nPvP nikt Cię nie zabije, ale rezygnujesz w ten sposób z możliwości treningu z ludźmi/summonami.
Misior92
17-02-2005, 22:37
Nie no to by była przesada!!Przeciez gdyby coś takiego zrobili to chyba ludzie by se pomyśleli,że CIPy to jacyś debile a ta gra...
Totalny chłam! Trenować można, nie można zabijać AFKerów. Nie da rady zabić czy potraszyć n00ba, blokującego respawn. Miasto zawalone trenującymi AFKującymi gnojkami. n00by bezkarne jak na non-pvp. Jeśli ograniczłoby się to jedynie do duelów [skille nie lecą podczas lania i obrywania od innych graczy], ostatecznie pomysł mógłby być zaakceptowany, ale w ten sposób nie zadowoli to ani zowlenników pvp, ani non-pvp. Stanowczo jestem przeciwny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.