Pokaż pełną wersje : Inne Jak on to zrobil ?
MorganxXx
09-08-2009, 14:52
Kto mi powie jak on tam wszedl?
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=vjwtnjkycqjkfb4c
adrianislaw
09-08-2009, 15:21
albo ots albo jednak jest taka możliwość i trzeba samemu poszukać albo czekać na spoila
To nie jest ots.
skad ta pewnosc?
mysle ze to jednak ots
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=219124
Typ ma ten sam outfit co na tym zdjęciu. Moim zdaniem to jakiś bug/GM go tam przeniósł : p
Jak chcecie sprawdzić czy to ots to sprawdźcie wszystkie postacie z filma na tibia.com : P
Clockwerk
09-08-2009, 16:14
było już na forum takie zdjęcie ze ktoś tam wszedl
Jak chcecie sprawdzić czy to ots to sprawdźcie wszystkie postacie z filma na tibia.com : P
sprawdzilem all istnieja i all na celescie chyba jednak nie ots
to nie mozliwe ze ots bo tibiacam chyba kreci tylko filmiki na rl
Też mi problem przejść przez mur :evul:
Mi sie zdaje ze gm go przeniosl.... Co jest malo prawdopodobne bo ciekawe w jakim celu ;s wejc sie tam nie da na 90% jestem tego pewny nigdy w zyciu nie widzialem tam zadnego czlowieka a w thais przebywalem sporo.
Tahitope
09-08-2009, 19:08
Też mi problem przejść przez mur :evul:
you made my day = d
@topic
GM nie moze przenosic ludzi, jedynie do ich temple, wiec ten sposob odpada
up
mi sie wydaje, ze moze ;P pamietam jak kiedys przeniosl kogos z rooka do ankh i ten kolo wzial spike itd i wrocil
kochamcienzarufki
09-08-2009, 20:43
GM może przenosić ludka "do siebie", więc bardzo prawdopodobne, że koleś znalazł się tam w ten a nie w inny sposób. : )
Tahitope
09-08-2009, 20:51
up
mi sie wydaje, ze moze ;P pamietam jak kiedys przeniosl kogos z rooka do ankh i ten kolo wzial spike itd i wrocil
GM może przenosić ludka "do siebie", więc bardzo prawdopodobne, że koleś znalazł się tam w ten a nie w inny sposób. : )
Nie GM, a CM jak cos...
Kasza_Mistrz
09-08-2009, 21:09
Jak on tam wszel ;o?
Proste.. 4 Parcele na parcele fire field przesuwasz typa z parcela na dach jest na dachu ... Bug taki :)
dowod? sami tak robilismy :)
tutaj Screen
http://img263.imageshack.us/img263/3838/uo0041.jpg (http://img263.imageshack.us/i/uo0041.jpg/)
Xaszkil ;)
up
To była ona.
Jak on tam wszel ;o?
Proste.. 4 Parcele na parcele fire field przesuwasz typa z parcela na dach jest na dachu ... Bug taki :)
dowod? sami tak robilismy
Xaszkil ;)
Nie sadze aby to byla prawda. Zauwaz iz wy pchaliscie kolege z kierunku poludnie - polnoc. Pozatym czym sie rozni push, a ruch?
#edit.
Jeszcze jedno. 3 parcele, a 4 niczym sie nie roznia w wysokosci.
#edit2
proof.
Tradycyjnie:
http://img524.imageshack.us/img524/1643/aaaaaaaaal.jpg
... i po skosie tak jak w Twoim obrazku. Zreszta na Twoim obrazku nie widze zadnych przeciwskazan do wykonania takiego manewru.
http://img197.imageshack.us/img197/859/ccccccccu.jpg
Kasza_Mistrz
09-08-2009, 23:45
Nie sadze aby to byla prawda. Zauwaz iz wy pchaliscie kolege z kierunku poludnie - polnoc. Pozatym czym sie rozni push, a ruch?
#edit.
Jeszcze jedno. 3 parcele, a 4 niczym sie nie roznia w wysokosci.
#edit2
proof.
@co do ss twojego, teraz zle stoisz bo do dachu dizela cie 2 sqm czyli za daleko ;] z innego miejsca sie moze uda, jutro sprobuje rano, bo dzis u nas tam parcele leza wiec blokuja :/
zobacz ludzi na 2gim ss widac pod daszkiem tzn pod krawedza daszka sprobuj stamtad ^^
idz do carlin na przeciwko spozywczaka masz domki gdzie sa schody na 2ch nie ma na te 2 nie da sie exani hurem rzuc pod siebie 4 parcele fire fielda i przesun sie na sqm dachu ;) 3 parcele na levitate nie robia roznicy ale to jest BUG an ie cos normalnego...
Qmpla ze stodoly gm rano teleportnal do templa :)
Xaszkil ;)
@co do ss twojego, teraz zle stoisz bo do dachu dizela cie 2 sqm czyli za daleko ;] z innego miejsca sie da jutro sprobuje rano bo dzis u nas tam parcele leza wiec blokuja :/
zobacz ludzi na 2gim ss widac pod daszkiem tzn pod krawedza daszka sprobuj stamtad ^^
idz do carlin na przeciwko spozywczaka masz domki gdzie sa schody na 2ch nie ma na te 2 nie da sie exani hurem rzuc pod siebie 4 parcele fire fielda i przesun sie na sqm dachu ;) 3 parcele na levitate nie robia roznicy ale to jest BUG an ie cos normalnego...
Xaszkil ;)
Moze i masz racje. Jednakze od update 7.5 albo 7.6 nie da sie zablokowac dachu parcelami ! : P Bylo minelo! Teraz mozna wejsc na wiezyczke dwoch parceli albo na dach zakryty parcelami. Nie stoje 2sqm od dachu. Taki rzut izometryczny w tej Tibii.
@co do ss twojego, teraz zle stoisz bo do dachu dizela cie 2 sqm czyli za daleko ;] z innego miejsca sie da jutro sprobuje rano bo dzis u nas tam parcele leza wiec blokuja :/
Xaszkil ;)
Próbowałem i nic... z tego miejsca co mówiłeś się nie da i z 2 innych też próbowałem...
Próbowałem i nic... z tego miejsca co mówiłeś się nie da i z 2 innych też próbowałem...
Ja jeszcze probowalem po sasiednich dachach skakac ale rowniez daleko nie zaszedlem.
Master-Mada
10-08-2009, 02:06
you made my day = d
@topic
GM nie moze przenosic ludzi, jedynie do ich temple, wiec ten sposob odpada
Sory za offtop, ale Twój comment na tibia.com made my day 8o
Yunkerek
10-08-2009, 02:16
Dokladnie tak jak mowi Kasza_Mistrz
Z tydzien temu tak bawilem sie w carlin na przeciwko spożywczaka :)
4 parcele - nie 3 , fire Bomb lub fire field staje koles na tych parcelach i na fire bombie a drugi koles przesuwa go :) Pisalem juz o tym do cipsoftu i odpisali ze to naprawia ale jak widze narazie sie za to nie wzieli
Pozdrawiam , Yunker
Ufocznik
10-08-2009, 02:25
Jak on tam wszel ;o?
dowod? sami tak robilismy :)
tutaj Screen
http://img263.imageshack.us/img263/3838/uo0041.jpg
Xaszkil ;)
Kur*a! Chciałem sprawdzić, bo nie wierzyłem, że to działa i.. teraz nie mogę zejść :|
edit
W końcu! GM mnie ściągnął :S
Kasza_Mistrz
10-08-2009, 07:47
Moze i masz racje. Jednakze od update 7.5 albo 7.6 nie da sie zablokowac dachu parcelami ! : P Bylo minelo! Teraz mozna wejsc na wiezyczke dwoch parceli albo na dach zakryty parcelami. Nie stoje 2sqm od dachu. Taki rzut izometryczny w tej Tibii.
nie mozna zablokowac jak uzywasz czaru Levitate/ ale ta zabawka z parcelami to co innego :P
@topic
to nie mam pojecia, dzis bede ze znajomym cos kombinowac jeszcze ;]
@edit
własnie kolega powiedzial ze pare osob tam wpechali, jak sie dowie jak to dam cama ;) <ale jak mowilem parcele ff i przesuwasz.>
nakrece cama jak sie uda :)
Xaszkil ;)
Marna_Prowokacja
10-08-2009, 22:12
w carlin ten bug dziala. testowane.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.