zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie mogę odpalić CS'a - firewall zablokował całą grę

Erhion
10-08-2009, 00:51
Mam problem.

Firewall zablokował mi CS'a. Przypadkiem mu to kazałem (kliknąłem zablokuj). Mam Kaspersky Internet Secruity 2009.

Sęk w tym, że próbowałem go odblokować i nie mogę. Dodałem CS'a do zaufanych aplikacji - bez skutku. Reinstalowałem kilka razy i cały STEAM i samą grę - bez skutku. Dodałem grę do wykluczeń - znów bez skutku. Nie rozumiem jak w tym gównie odblokować grę. Usuwałem filtry - tylko coś nie chce to działać.

Co mam zrobić? Proszę o konkretne wskazówki, a nie tekst "sprawdź firewalla".

Super_Stefan_PvP
10-08-2009, 01:23
Też tak kiedyś miałem też z kis 2009.
Nic nie pomogło wszystko robiłem w opcjach itp. i też nic.
Dopiero reinstall mi pomógł. Możesz też wyłączyć kasperskiego ( wyłączając wczesniej ochrone w ustawieniach) i włączyć cs..

Erhion
10-08-2009, 02:39
Hm niestety też musiałem reinstalować. Coś żałosnego, do zamknięcia.

Rybzor
10-08-2009, 03:08
Jestem przekonany, że jeden mail z kaspersky LAB załatwiłby sprawę, a już na pewno było to lepsze wyjście niż robić taki temat, tu.

niesmiertlenywojowniktibi
10-08-2009, 05:54
Bloodwina nawet firewall nie lubi hahaha

@edit
Ryba jesteś z przyszłości? :O i to data końca świata!

Lechista
10-08-2009, 11:00
uuu ja bym nie przezyl reinstala cs'a, za duzo posciaganych map, modow itd.. caly steam ponad 60gb O.o

Kurczakos
10-08-2009, 14:26
Mam problem.

Firewall zablokował mi CS'a. Przypadkiem mu to kazałem (kliknąłem zablokuj). Mam Kaspersky Internet Secruity 2009.

Sęk w tym, że próbowałem go odblokować i nie mogę. Dodałem CS'a do zaufanych aplikacji - bez skutku. Reinstalowałem kilka razy i cały STEAM i samą grę - bez skutku. Dodałem grę do wykluczeń - znów bez skutku. Nie rozumiem jak w tym gównie odblokować grę. Usuwałem filtry - tylko coś nie chce to działać.

Co mam zrobić? Proszę o konkretne wskazówki, a nie tekst "sprawdź firewalla".

A do zaufanych aplikacji dodajesz ikonkę CSa, czy HL.ekse?

Thero
10-08-2009, 16:12
Graj w Quake'a. Proste. ;)

Robin
10-08-2009, 17:29
Wyłącz opcję Flirtowanie Aplikacji, mnie to zadziałało kiedy miałem podobny błąd.