Pokaż pełną wersje : Inferna Formacja dla ludzi z dobrym ogarem
Witam.
Na Infernie (Niemcy, PvP-enforced) zakładamy nową formację, skupiającą ludzi z dobrym ogarem. Nie będzie to typowy pk-team, raczej coś pomiędzy "rodziną", a pk-teamem. Jeśli jesteś dobry w PvP i wiesz, jak się w gra w tę grę, to formacja dla Ciebie. Jeśli nie jesteś dobry w PvP lub masz zapędy na nooba, to proszę, nie zamieszczaj swojego podania w tym temacie. Gramy od zera, ale przyjmujemy też istniejące postaci.
Oto jak powinno wyglądać podanie:
Imię
Nick
Wszyscy wstępnie przyjęci gracze przejdą test umiejętności PvP. Konkrety na gg.
Pozdrawiam wszystkich ogarów,
Shoq.
Projekt padł, chyba brakło zaangażowania ze strony "ogarów. Nieaktualne.
Lukas93de
10-08-2009, 16:17
Imię: Lukas
Nick: Sir Rey Mysterio (16 pall)
Staż w Tibii (w latach): 5
Moge sie zglosic, lecz ostrzegam ze ciezko jest tam grac.. Jesli chcecie se popekowac to lepiej idzcie na jakies pvp.. ;)
Pisałem, że nie chodzi wyłącznie o pk i nie zależy nam na łatwej grze.
Łukasz, pisz do mnie na gg.
Super_Stefan_PvP
10-08-2009, 19:28
Chopie, tutaj nie znajdziesz nikogo nadającego się.
Większość tych co się zgłosi mimo to że napiszą że są pro peka to gówno umią, a reszta wbije 9 lvl i na tym poprzestanie. Gl anyway.
Ci co zgłoszą chęć zagrania z nami, zostaną poddani 'testowi'. Nie bierzemy byle ludzi z ulicy. Ogłoszenie na forum służy pozyskaniu osób, których nie znajdziemy w środowiskach, w których się obracamy ( wiele osób od nas nie gra w tibie, a raczej większość). Z kolei test ma służyć sprawdzeniu umiejętności, być może także dojrzałości, żeby nie było cały czas przekleństw i fochów.
@wszystkie 'inteligenty'
Wszyscy ci co piszą jakieś śmieszne teksty o ogarach. Ani tu ironii, ani sarkazmu, sama głupota, niestety. Wiadomo, że chodzi o osoby dojrzałe, znające się na Tibii, umiejące współdziałać.
Mietek11
10-08-2009, 22:00
Chopie, tutaj nie znajdziesz nikogo nadającego się.
Większość tych co się zgłosi mimo to że napiszą że są pro peka to gówno UMIEJĄ!, a reszta wbije 9 lvl i na tym poprzestanie. Gl anyway.
Musialem.
A co do ogarow, ogary to ja w Morrowindzie zabijalem.
Ty chcesz tu znaleźć ekipę? Połowa z tych co tu piszą to boty/newbie/idioci...
Taką ekipą daleko nie zajedziesz.
Ja hara mam, ale szkoda czasu jak mam grać z ludźmi z tego forum.
Właśnie po to jest ten test. Test ma to do siebie, że coś sprawda, rozumiesz prawda? Wykluczy on idiotów , noobów i botów ;)
Aha zapomniałem dodać. Świat ma to do siebie, że jest pełny idiotów, a jednak można znaleźć ludzi porządnych. Tak samo jest z tym forum, jak mi sie zdaje.
Aff i jeszcze jedno, ja, a raczej my, tu nie chcemy znaleźć ekipy, tylko pare osób, nadających się do teamu. Ekipe to se możesz skręcić na real i iść się szwędać po osiedlu jeśli wolisz.
Dobra, dla tych, co nie rozumieją słowa "ogar":
Ogar = percepcja wzrokowo-ruchowa na wysokim poziomie, połączona z umiejętnością szybkiego podejmowania decyzji
Lukas93de
10-08-2009, 23:10
Shoq jak widac na tym forum nikogo nie znajdziesz...
Zapraszam cie na Tibiopedie....
W postach powyzej masz przyklad jaki jest poziom tego forum..
Jedyni co tu normalni sa to chyba tylko Admini i pare osob...
@DOWN
o.O
@up&6xup&8x&10x
Reported.
@Formacja
Jestem z wami ofc. Możemy poszukać kilku osób wśród emerytów. Pamiętasz Falcon Wings?
Edit:
I <3 Slythia. :) Thx.
Imię Jakub
Nick Sqealer/South Fighter/Molof
Wiek 16
Staż w Tibii (w latach) 4
Chętnie zagram. Pacc bedzie za 2 tyg ~ Oczywiscie chcialbym pograc tam jak najdluzej :) Tylko ekipa sie musi trzymac ;>
Jakiż jest ten test? xd
Bo na aldorze mam ekipę już do pk (wczoraj 90ek rs owned), ale chętnie bym się z wami "pobawił". Mam chyba na infernie 8lv~, jakiś har zrobiony wieki temu xd
Może bym skombinował kilka osób z dobrym pvp, ale najpierw chce wiedzieć jaki jest ten Wasz test i jaki jest wasz staż gry. Mój 5lat~
Mój 7-8 lat, test polega na wspólnej grze na jednym otsie. Patrzymy jak sie ruszasz, jak leczysz, uciekasz, bijesz, trapujesz, czy wykorzystujesz otoczenie i takie tam
Sorry, ale nie rozmawiamy tu o ots'ach, wiec spadac z takim czyms.
Niby 2 lata na forum, ale inteligencji jakoś nie widać. Najwidoczniej forum źle działa na ludzi. Sam se spadaj i naucz się czytać ze zrozumieniem. Temat : [INFERNA] nie jakiś ots, gramy na Inferni, capisce?
Grabarz'ek
16-08-2009, 17:30
Sorry, ale czytamy tutaj ze zrozumieniem, więc spadaj z czymś takim.
http://i265.photobucket.com/albums/ii213/caveki_bucket/Funny-Fail-Posters_1.jpg
Z radością mogę to wszystko reportować do slythi. Może nadaję się do SB? :]
Kriptomer
17-08-2009, 17:52
na infernie już nigdy nie bedzie tak jak bylo za czasow Forgotten Saints ew. Green Shore Militia , jak mozna robic gildie pk jak pierwsza osoba ktora sie zglasza jest pro 16 lvl ;sss
Z radością mogę to wszystko reportować do slythi. Może nadaję się do SB? :]
Kogo Ty chcesz raportować? Nikt tu regulaminu nie łamie.
" ja fam pomakam a fy mnjie raportujecie " foch =/
Ciebie nie zreportowałem, a jeśli tak, to przypadkowo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.