Pokaż pełną wersje : Serwer Nerana Rhu Stylez 100ms Annihilator
rafi.praga
11-08-2009, 23:03
jak w tytule, milego.
http://www.***********.com/data/908410141/17981972/82125088/ANN100MS.cam
spee dyshare w *** ofc
Screnon_PzD
11-08-2009, 23:06
Gratki Bracie!!
Szkoda tylko ze sie Maris wypie... od razu na starcie :/
Abaarikait
11-08-2009, 23:09
Brawo Rhu, Marca! Szkoda tylko Yaffa i tego drugiego ;f
Lol, pomijając tego idiotycznego misia, którego wziął, to miał sporo fartzora.
rafi.praga
12-08-2009, 10:40
Lol, pomijając tego idiotycznego misia, którego wziął, to miał sporo fartzora.
Anni~ robiłem 5x w Tibii na 5 różnych serwerach, brałem wszystkie nagrody oprócz misia. Jako iż jest to mój ostatni char na którym będę grał postanowiłem wziąć miśka.=)
Anni~ robiłem 5x w Tibii na 5 różnych serwerach, brałem wszystkie nagrody oprócz misia. Jako iż jest to mój ostatni char na którym będę grał postanowiłem wziąć miśka.=)
Nic nie mówię - kwestia gustu. Po prostu dla mnie to głupi wybór, no ale jak kto woli : P
Teraz 100 msem nie jest ciezko zrobic anhi, zwlaszcza ze sa przyprawy ktore daja full mane
Teraz 100 msem nie jest ciezko zrobic anhi, zwlaszcza ze sa przyprawy ktore daja full mane
poczytaj trochę o tych przyprawach i się wypowiadaj.
@film gz !
Master-Mada
12-08-2009, 23:47
Nic nie mówię - kwestia gustu. Po prostu dla mnie to głupi wybór, no ale jak kto woli : P
Co w tym takiego głupiego przy obecnych cenach innych nagród?
Mi na 1x debugowalo wiec ogladalem na 50x :p
Gratz za anihi :P
Abaarikait
13-08-2009, 10:51
poczytaj trochę o tych przyprawach i się wypowiadaj.
@film gz !
Tak o czym ma poczytać? Prawdę napisał, blessed steak daje full mane jak widzieliście na filmiku. Miał ją ode mnie. Nie rozumiem Cię koleś.
Tak o czym ma poczytać? Prawdę napisał, blessed steak daje full mane jak widzieliście na filmiku. Miał ją ode mnie. Nie rozumiem Cię koleś.
-Very important: Each dish can be used each 15 minutes.
Chyba o to chodzilo.
Wczesniej malo bylo 100 ms/ed ktorzy dali rade, teraz dzieki blessed steakowi pewnie bedzie coraz wiecej i cale szczescie bo kiny/rp maja za latwo.
rafi.praga
13-08-2009, 11:40
Co w tym takiego głupiego przy obecnych cenach innych nagród?
Ponadto nie brałem nagrody pod wzgledem ceny, jak i latwosci w ich sprzedaniu bo wiadomo ze wybor padlby na cos innego. Wszytkie itemy z Anni posiadam teraz na charze, wiec musial byc teraz misiek=p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.