Pokaż pełną wersje : Inne PK w Depo
MyszonUTD
12-08-2009, 09:15
Jak to jest możliwe :]?
http://tibiacam.tv/cams.php?id=8dt67vki5lpfopqu
Hmm nie gram na pvp ale wydaje mi sie ze zostawil fielda i umowil sie ze ktos w niego wejdzie w czasie kiedy on bedzie w depo; P
Biohazardd
12-08-2009, 09:28
lol, niezłe :o
I jescze najlepsze jest to że mógł sie poruszać po pz ze skullem a nie stać w miejscu.
I to nie jest ots.. wszystkie chary istnieją.
rzucasz fire bombe przed depo, wchodzisz do depo i czekasz aż ktoś w tą fire bombe wejdzie
@up:
jak sie rzuca f bombe, to od razu sie ma pz, ze do dp nie mozna wejsc, a jak ktos wejdzie to dopiero skull wchodzi.
@up:
jak sie rzuca f bombe, to od razu sie ma pz, ze do dp nie mozna wejsc, a jak ktos wejdzie to dopiero skull wchodzi.
Co ty człowieku mówisz??
Masz pz'ta ale zwykłago, nie od bicia ludzi.
Prison_Break
12-08-2009, 11:33
Co ty człowieku mówisz??
Masz pz'ta ale zwykłago, nie od bicia ludzi.
Co Ty za bzdury gadasz czlowieku? Jak rzucasz fielda to nie mozna wejsc do depo, dopiero po pewnym czasie (jesli nikt nie wejdzie w fielda) to mozesz wejsc do pz. Tutaj najprawdopodobniej jest bug, bo koles sobie chodzi po depo jak zwykly gracz bez skulla.
Btw. wam tez tak laguje stronka czy to tylko mi? =|
kochamcienzarufki
12-08-2009, 11:34
To jest baaaaaaaaaardzo stary bug. Nie jest on niczym niezwykłym. Pamiętam, że chyba za czasów 7.7 miałem podobną sytuację. :D
Gdy zginiesz jako PK (z czachą) to jest szansa, iż pojawisz sie w temple z czachą. No i sobie łazisz tak..: P
Johanes19
12-08-2009, 11:41
Ja tak mialem, kiedy bylem jeszzce newbie 8o to przez przypadke wbilem skula. Kiedy padlem pojawilem sie w temple ze skullem
Komisarz1
12-08-2009, 12:28
@up
Tak ty miałeś wszystko, masz dsl i inne rary
Tibijczyk222
12-08-2009, 13:27
Nie wiem jak w depo ale kiedyś miałem skulla w temple..
Jak położysz fire fielda to jak ktos wejdzie na niego w max 5~~ sec po postawieniu to masz skulla..
Trzeba paść zaraz po postawieniu i ktoś musi zaraz w niego wejść...
Rzadko się zdarza ale jest to możliwe
Sprawa jest bardzo prosta, to jest blad z party
Dajesz party koledze, odchodzisz z niej, kiedy miga jeszcze czaszka z party uderzasz go, mozesz wejsc do pz ze skullem :)
Kiedy zniknie pz po f bombie, i mozna wejsc do dp, to pozniej jak ktos wejdzie na ogien to traci hp od ognia a nie od danego gracza, ogolnie to nie mozna wytlumaczyc, dlaczego on ze skullem chodzil po dp.
Dlaczego na filmiku nie widać ikonki pz ?
Gdy zginiesz jako PK (z czachą) to jest szansa, iż pojawisz sie w temple z czachą. No i sobie łazisz tak..: P
Kiedy zniknie pz po f bombie, i mozna wejsc do dp, to pozniej jak ktos wejdzie na ogien to traci hp od ognia a nie od danego gracza, ogolnie to nie mozna wytlumaczyc, dlaczego on ze skullem chodzil po dp.
Idiots. On Wam to dokładnie wytłumaczył:
Nic nowego ;] to samo zdarzyło mi się dawno temu. Pkowałem noob charem i przed dedem rzuciłem fire bomba, po zalogowaniu się w temple ktoś wszedł na niego i skull :<
Sluchajcie sie pana monderatora.
Vasudanin
13-08-2009, 01:46
Ale on chodzi po depo. Jak w czasie krótszym niż 10 sekund mógłby rzucić fire bomba, paść i przebiec do depo?
Overlord
13-08-2009, 15:46
Ale on chodzi po depo. Jak w czasie krótszym niż 10 sekund mógłby rzucić fire bomba, paść i przebiec do depo?
Wytłumaczę Ci dlaczego biega w dp ;)
Mianowicie:
Summonujesz 2x scaraba następnie jednym z nich atakujesz drugiego, a gdy któryś puści poison fielda wchodzisz do dp, a kumpel wchodzi na fielda i wuuuuala jesteś skullem w depo :]
Mietek11
13-08-2009, 17:25
Ale to by, kurwa nie dzialalo, bo po chwili by mu zniknelo to pk, a on je ma jakis czas, dosc dlugo wiec musial kogos zabic.
Wiem ze da sie wbic do pz z pk, bo sam wbilem sie 11 druidem, zupelnie przypadkiem do dp venore. On nagle pojawia sie na srodku dp. Wyglada to tak jakby zabil kogos, napisal do city guide o esokrte do dp i voila, problem w tym ze ma 23 lvl a guide wymaga malego lvl chyba <9 czy cos takiego.
Edit:
Testowalem, buga z city guide juz skasowali.
Xexomortiss
13-08-2009, 23:56
Wytłumaczę Ci dlaczego biega w dp ;)
Mianowicie:
Summonujesz 2x scaraba następnie jednym z nich atakujesz drugiego, a gdy któryś puści poison fielda wchodzisz do dp, a kumpel wchodzi na fielda i wuuuuala jesteś skullem w depo :]
to powodzenia 23 lvlem zsummonowac scaraba..
@Ciekawe, myśle , że cos z fire lub posion fieldem dlatego tak dlugo mial pk bo ktos dostawal obrazenia od niego..
Jacy wy tempi, juz mowiem co jest, jesli zniknie pz po f bombie i kiedy mozna wejsc do pz, od fire filda i posion filda dostaje sie obrazenia od filda nie osoby, ogarnijcie omg.
Prosta sprawa. Wchodzisz do party, od razu z niego wychodzisz i w momencie kiedy miga zielona czaszka rzucasz w drugiego gracza z soulfire. Od razu wchodzisz do depo i kiedy jego zacznie palić, Tobie pojawia się biała czaska, protecion zone lock i możesz chodzić spokojnie po depo lecz jeśli wyjdziesz z niego to już nie możesz ponownie wejść do momentu zniknięcia pz locka. :)
Myślałem że archeologia to już przeszłość ;< ale przynajmniej wytłumaczyłeś mu...
Jedynka,nagana i do dyrektora.
Jedynka,nagana i do dyrektora.
Dzieki... Juz nawet w weekend to słysze
Myślałem że archeologia to już przeszłość ;< ale przynajmniej wytłumaczyłeś mu...
W moim mieście wydział archeologii został utworzony niedawno, a więc to dopiero przyszłość :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.