Pokaż pełną wersje : 211 ek deleted, pomóżcie.
Witam, posiadam/ałem 211ek na świecie Secura i w niedalekiej przeszłości miałem bana. Dzisiaj wchodząc na Tibię ujrzałem komunikat, że moje konto jest usunięte. W celu sprawdzenia tego, wszedłem na Tibia.com i ujrzałem taki komunikat :
"Comment:"Kox" as guild member title. Removed for the fourth time. "kox" refer so 'koks' that is a Polish slang of 'cocaine'."
Miałem tittle KoX i za to dostałem delete, czy da radę napisać jakieś odwołanie od tego? Bo przecież każdy wie, że koks jest to paliwo z węgla kamiennego, albo dobrze zbudowany ziomek :] (np. Pudzian). Jeżeli da radę i byli byście tak uprzejmi, prosze o wytłumaczenie w jaki sposób. Z góry dziękuję.
Gurazu.
Wielkimanitu
12-08-2009, 19:57
Bo przecież każdy wie, że koks jest to paliwo z węgla kamiennego, albo dobrze zbudowany ziomek
Jesteś taki tępy, że nie możesz napisać tego po angielsku?
Zresztą nawet nie wiem, czy przysługuje Gurarowi odwołanie. I jakoś mało mnie to obchodzi :D
Jeżeli nie masz nic wnoszącego do tematu to się nie udzielaj, bo to się mija z celem, a nie napisałem tego po angielsku, ponieważ miałem taką ochotę, polskie tittle nie jest zabronione.
Specjalnie bym się nie przejął, ale aż żal tak starego konta. Nie wiem czy do offensive statment można się odwołać, ale jeżeli nie da rady, to jest bardzo nikła szansa, że korespondencją spróbujesz ich przekonać, że nie miałeś na myśli kokainy, i że w ogóle "kox" nie jest kojarzone z kokainą w Polsce (no chyba że ja mam tylko takie wrażenie).
A po kiego ustawiałeś te title 4 razy, skoro zostawało one usuwane? Masz taki mały móżdżek jak przysłowiowy "kox"? Ban, a w jego wyniku delete jak najbardziej słuszny.
To, czy możesz się odwołać zależy od tego, kto dał bana, nie wiem jak to jest teraz (jeżeli tak, to przy banie będzie opcja "Complain", albo coś w tym stylu). Napisz wyjaśnienie, ale moim zdaniem nie powinieneś dostawać undelete.
Wielkimanitu
12-08-2009, 20:20
Jeżeli nie masz nic wnoszącego do tematu to się nie udzielaj, bo to się mija z celem, a nie napisałem tego po angielsku, ponieważ miałem taką ochotę, polskie tittle nie jest zabronione.
Co za łeb. Ja nie pytałem o title, tylko o to, byś odwołanie napisał po angielsku (skoro już masz te swoje powody spisane po polsku)... :confused:
@DOWN
To po kiego wała ten temat napisałeś? Jeśli jest opcja "complain" to możesz napisać odwołanie, jeśli nie ma - to masz po postaci. I tyle.
A czy ja prosiłem o to żeby mi ktoś napisał odwołanie? Jeżeli tak to wskaż mi gdzie to napisałem, a jeżeli nie to już nie pisz w tym temacie, bo naprawdę nie ogarniasz...
Pallis'oxer
12-08-2009, 20:51
Hehe, to samo bylo u nas na serverze (refugia).
Moj kolega Haldrik 200+ ed , zalozyl gildie Koksy from refugia, i do tego niektorzy mieli title sterydziarz albo diler, tak samo jak ty mial juz cryminal record, napisal odwolanie z wyjasnieniami z encyklopedi co oznaczaja te slowa.
Ale chyba odrzucili odwolanie, to skontaktowal sie z ktoryms z gmow i za kilka dni ban zmienili w notatke, i przeprosili go za problemy.
Musisz probowac moze tobie tez sie uda.
list do CipSoftu zapewne załatwiłby sprawę... Wystarczy tylko dobrze go napisać.
Jeżeli znasz angielski to dasz rade, jeżeli nie napisz ,,tutaj'' list po polsku, a ja Ci go przetłumaczę, czy jakiś inny użytkownik forum.
Removed for the fourth time.
hahahahah no nie mogeeee...zeby za takie cos dostac delete to ty musisz miec
taki mały móżdżek jak przysłowiowy "kox"
Jeżeli nie masz nic wnoszącego do tematu...
Od razu uprzedzam ze nie mialem, bo tutaj nic nie da sie doradzic moze tylko co najwyzej "kup se musk"
ole!
Couranger
13-08-2009, 16:44
@up
Nie jestes fajny :/
wiewioreq_are_back
13-08-2009, 17:46
Zbierz ekipę z dzielnicy i pojedź do CipSoftu.
AnonimowyPowrot
13-08-2009, 20:01
delete jak najbardziej słuszny.
moim zdaniem nie powinieneś dostawać undelete.
Jednak jesteś nubem :<
Zbierz ekipę z dzielnicy i pojedź do CipSoftu.
Napisz to w specjalnym temacie w OWION'ie, nawet kilka właściwych się znajdzie, będzie niezły flame war :D
@Topic
Przysięgam, pierwszy raz widzę taki głupi powód kasacji konta, nie wierzę :D "KoX", musiałeś podpaść jakiemuś polskiemu Tutorowi lub Senior Tutorowi (jeśli nie zwyzywałeś Xadama).
Możesz się też odwołać podając przykład nicka "Kox Lightbringer"
O lol, my tu debatujemy, a on już sobie gra bez delete.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.