Pokaż pełną wersje : ED vs Rp
Bartekthx
12-08-2009, 20:52
Mam takie pytanie który jest
1.lepszy na hunty
2.którym się lepiej gra po 40lvlu
3.i którym gra się lepiej z pacc a którym z facc
Podobają mi się tak samo i nie wiem którym zacząć grać!!
MuLtI_^of^_HeLL
12-08-2009, 21:18
1.lepszy na hunty
1.Ed- siocha i wali
2.Rp- Szybciej wali , można na lepszych potworach koksić , niema częstego waste jak ed
3. Na pacc zależy moim zdaniem Ed na Facc 100% pall
tak kurwa nie ma waste a jak na fro nic ci nie spadnie na 400 assassinek to jestes 40k w cipe?
1.Ed- siocha i wali
2.Rp- Szybciej wali , można na lepszych potworach koksić , niema częstego waste jak ed
3. Na pacc zależy moim zdaniem Ed na Facc 100% pall
rotfl'n'lol
@temat
1&2 ed
3 rp
tak kurwa nie ma waste a jak na fro nic ci nie spadnie na 400 assassinek to jestes 40k w cipe?
hehe nie wierze zeby na 400 assassinek nic nie spadlo z frostów jak nie spadnie rh czy dsm to pewnie smieci typu tower shield i pewnie nie jedna taka tarcza to na 100% nie jestes 40k w plecy:p nie to co druid... a tak w ogóle ktos karze ci wastowac assy na frosty? nie dziw sie ze ci sie nie zwraca wez PB i arbalesta na 1000% ci sie zwróci :d i to z ladnym profitem ;d z tymi assami u palka to tak jak by mial 80 druid isc z sd'kami na frosty zwróci mu sie? bahha chyba nie to wez PB ciskaj jak chcesz zeby ci sie zwracalo..
MuLtI_^of^_HeLL
13-08-2009, 09:00
na pisałem niema częstego waste a nie że niema w ogóle za to druid ma bardzo często co utrudnia grę osobom bez kasy
ok przypuscmy ze palek idzie na frosty majac 400 assassinek i niestety nie dopisuje mu loot, pech
efekt : 40k w dupe
co musialby zrobic ED z tym samym lvlem (bo porownujemy sprawiedliwie) co palek up zeby osiagnac taki exp jak palek z assassinek? no na pewno nie sam exori vis, a poniewaz jestesmy obiektywni, edowi tez nic nie leci ?
efekt : taki sam exp jak palek z assassinkami, 100% pewnosci ze 40k+ w dupe
multiofhell chcial powiedziec ze rp ma mniejsze waste i rzadsze a nie ze w ogole go nie ma
--- Patr'yn dodał 1 minut i 55 sekund później ---
ok przypuscmy ze palek idzie na frosty majac 400 assassinek i niestety nie dopisuje mu loot, pech
co musialby zrobic ED z tym samym lvlem (bo porownujemy sprawiedliwie) co palek up zeby osiagnac taki exp jak palek z assassinek? no na pewno nie zawojuje samym exori vis, a poniewaz jestesmy obiektywni, edowi tez nic nie leci
multiofhell chcial powiedziec ze rp ma mniejsze waste i rzadsze a nie ze w ogole go nie ma
btw. sa tez p bolty
--- Patr'yn dodał 4 minut i 33 sekund później ---
i co z tego jak 40k w cipe (pff i tak w to nie wierze ze nic nie poleci) ?
przeciez ed nie dorowna rpkowi z tym samym lvlem bijac z samej rozdzki i exori visa, wiec:
nawet jesli te 40k w dupsko to zajebisty exp przynajmniej
MuLtI_^of^_HeLL
17-08-2009, 16:50
co musialby zrobic ED z tym samym lvlem (bo porownujemy sprawiedliwie) co palek up zeby osiagnac taki exp jak palek z assassinek? no na pewno nie sam exori vis, a poniewaz jestesmy obiektywni, edowi tez nic nie leci ?
btw. sa tez p bolty
przeciez ed nie dorowna rpkowi z tym samym lvlem bijac z samej rozdzki i exori visa, wiec:
Bardzo dobrze gadasz i dokładnie o to mi chodziło sam gram druidem a raczej grałem bo częste waste nim jest i jak się niema kasy to się nie opłaca grać drutem :)
Kriptomer
17-08-2009, 18:03
1.lepszy na hunty
Z tego co przeżyłem.
1. Lepiej mi się gra Druidem
2. Druid
3. Palladyn na facc lepszy
btw. sa tez p bolty
na frostach nie expiłem, ale za to dużo na dlach, więc mogę porównać jak to wyglądało w przypadku moim(rp) i kolegi(ed):
idziemy na ferock, ja z a starami, on z hailstorm rodem i exori frigo. efekt ? on po godzinie zrobił 400k, ja 300k. ja 30k w plecy, jemu się zwróciło z samej kasy. więc nie gadaj, że ed z samą różdżką i exori~ nie dorówna paladynowi, bo ed lepiej wychodzi niż paladyn. z p boltami jest taka sama sytuacja, z tym że ja jeszcze mniej expa robiłem i miałem waste(no ale mniejsze-.-).
ależ obiektywizm u druidów hehe
Pallis'oxer
18-08-2009, 00:29
idziemy na ferock, ja z a starami, on z hailstorm rodem i exori frigo. efekt ? on po godzinie zrobił 400k, ja 300k. ja 30k w plecy, jemu się zwróciło z samej kasy. więc nie gadaj, że ed z samą różdżką i exori~ nie dorówna paladynowi, bo ed lepiej wychodzi niż paladyn. z p boltami jest taka sama sytuacja, z tym że ja jeszcze mniej expa robiłem i miałem waste(no ale mniejsze-.-).
hah, jakim jakim cudem 400k/h druid na dlach z frigo.
chyba na premiowanej staminie nie zbierajac gp, lecz z twojej wypowiedzi wynika ze zbieral gp wiec to jest nie mozliwe
na frostach nie expiłem, ale za to dużo na dlach, więc mogę porównać jak to wyglądało w przypadku moim(rp) i kolegi(ed):
Buhahahahahaha, leze i kwicze wyjdz prosze :>
@Topic
Paladyn non-pvp, Druid pvp jak masz kase na start to bierz druida :baby:
hailstorm rod + exori frigo > assassin stars
Hm.. pozwol ze cie wysmieje
Uwaga ! AHAHAHSUAHSUHAUSHHHSUHASUHUASHUHASAUHUHSHUASH
k ulzylo mi
klamiesz, albo miales 40 dist, lub ten ed 90 m lvl
hah, jakim jakim cudem 400k/h druid na dlach z frigo.
chyba na premiowanej staminie nie zbierajac gp, lecz z twojej wypowiedzi wynika ze zbieral gp wiec to jest nie mozliwe
taa... z tym że ja też na happy hour byłem, robił 1lv/h więc było 400k/h.
@Ippe
to tobie radzę wyjść poza guardy w kazo...
@Patr'yn
on coś koło 58mlvla, ja 85 dista i nie, nie kłamie. jaki bym miał w tym cel ?-.- jakbym miał kłamaćto bym powiedział, że robiłem 600k/h moim rp, a on 100k/h swoim ed.
Dark_Exhado
18-08-2009, 12:07
ahahah musial by miec 150 mlvl i brac dla na 2 strzaly z frigo ;)
ps. marcaso here
jak pisaliscie,gz, p bolty na frosty 80 pallkiem,raz ze respa nie ogarniesz 2 ze jestes bez tarczy i 2 fro ma cie na combo 3 ze i tak bedziesz w plecy bo z fro rzadko cos leci -.^
,,i co z tego jak 40k w cipe (pff i tak w to nie wierze ze nic nie poleci) ?"
byles kiedys na fro?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.