zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szukam gry MMORPG...

Luker's
12-08-2009, 21:50
witam was wszystkich...

Jako że czas wakacyjny mnie lekko zanudził szukam jakiegoś ciekawego MMORPG oczywiście coś darmowego tak jak Nostale lub Metin2...

oczywiście może macie jakąś taką gre...
2d lub 3d ale naprawdę jakąś wyjątkową nie powtarzanie tych samych schematów....

Z góry dziękuję Luker's

Erverse
12-08-2009, 22:34
mało to takich tematów?
z 3d polecam cabal online, jedyna gra na którą poświęciłem więcej czasu niż tydzień( prócz tibii) grałem w to jakieś 3-4 miesiące, później musiałem przestać z powodu zbyt słabego kompa.
z 2d polecam conquer online.

http://www.youtube.com/watch?v=FcZBY43fN50&feature=fvst masz tu filmik przedstawiający postacie w cabalu.
Cabal wyróznia sie z innych gier, poniewaz wszystko dzieje się jakby w przyszłości. Są nie tylko zwykłe miecze, ale także stworzone z laserów, deski na których można latać. Proponuję obejrzeć film =)
jesli sie zainteresujesz daj mi znac, podam ci wiecej info.
@down
no tak, tym też szczególnie się wyróżnia i b. ciężko ją pomylić z jakąkolwiek inną grą.
Jeśli masz kartę graf chociażby 128mb, to nie ma problemu. Ja mogłem grać normalnie bez większych lagów ( na karcie 64mb) tylko do 109 lvla i na takim przestałem, ponieważ konieczne było chodzenie już na wojny, a na wojnach jak wiadomo - tłum ludzi = zbyt duże obciążenie dla mojego złoma xP

CytrynowySorbet
12-08-2009, 22:45
Cabal wyróznia sie z innych gier, poniewaz wszystko dzieje się jakby w przyszłości. Są nie tylko zwykłe miecze, ale także stworzone z laserów, deski na których można latać. Proponuję obejrzeć film =)
jesli sie zainteresujesz daj mi znac, podam ci wiecej info.

Nie zapominajmy o świetnich efektach graficznych, szczególnie Battlemode2, ale skille też niczego sobie.

Hmm może Gunz The Duel?

Kruszysty
14-08-2009, 21:18
Z 3D tak jak już Erverse podał cabal online, choć jeszcze poleciłbym ci rohan online.
Z 2D poleciłbym Angels online, choć strasznie cukierkowa grafika to naprawdę miło się gra bez tych wszystkich noobów i kiedy co druga osoba ci pomoże.

Wielkimanitu
14-08-2009, 21:31
Ultima Online. Polecam ten (http://www.signum-temporis.info/) serwer (niestety jeszcze nie ruszył).

Gollumek
14-08-2009, 21:34
Ja bym polecił z 2d Maple Story. Jeśli lubisz mangową grafikę to ta gra dla ciebie :D:D.
Z 3d polecam WoWa, ale on jest płatny (chyba, że chce ci się bawić w prywatne serwery).

Erverse
14-08-2009, 22:32
Autor chyba zapomniał o temacie ^^
jeśli zdecydujesz się na cabala to napisz, pomogę ci na starcie :P

Luker's
14-08-2009, 22:44
Ja bym polecił z 2d Maple Story. Jeśli lubisz mangową grafikę to ta gra dla ciebie :D:D.
Z 3d polecam WoWa, ale on jest płatny (chyba, że chce ci się bawić w prywatne serwery).

nie zapomniałem od 23 zacznę grać w 2D manga games bo widzę że gra naprawdę fajni wygląda... czemu od 23? Mam Netie i dopiero od 23 będe miał 10,6MB/s teraz mam 128kb/s :P

WoW- obiecałem se że nie zagram w to coś... jestem fanem GW ale nie można tylko w to grać...

Gormitas
15-08-2009, 18:44
margonem może? po polsku! coś w stylu tibii (widok z lotu ptaka itd.)

Erverse
15-08-2009, 18:53
nie polecam, gra cholernie nie dopracowana... coś w stylu tibii mówisz? ehe... no nie powiedziałbym. widzę, że coś cię wzięło na te margonem, zobaczysz, po tygodniu przejdzie : )

Dupca
16-08-2009, 11:02
Może spróbuj Runes of Magic, to taka darmowa alternatywa dla World of Warcraft ;>

Luker's
16-08-2009, 11:31
@UP...w sumie mogę spróbować...

sphinx123
16-08-2009, 12:27
Runes of Magic ssie, każda klasa ma po 20 skilli/czarów na krzyż. Ogólnie baardzo szybko mi się gierka znudziła. W Jade Dynasty gram od miesiąca i się świetnie bawię ; D

hungryguy
28-03-2014, 16:20
Moim zdaniem Guild Wars jest o wiele lepsze od Wow'a. Zawsze byłem fanem Guild Wars:)

Duch Niespokojny
21-07-2014, 10:22
League of legends. gra wszechczasów
I ma też społeczność wszech czasów. A do tego LoL to nie MMO.

marksman12
22-07-2014, 15:21
graj w lola :D