zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Największy n00b jakiego spotkałeś

Sir Patologia
02-01-2005, 15:46
Ten temat ma zawierać taką jakby liste kogo, za co, chcesz skazać.
Ja uważam że
Loko jasio - Danubia - Theift i Pker NA NASZYM FORUM JAKO
Bikun

Bikun
02-01-2005, 15:53
Ja uważam że
Bikun

Człowieku pomyśl !!!!!! jaki ty down jestes. Co zapomniales że sam zabiles wczesniej mi mojego drugiego hara i za***ales moj caly dorobek i teraz masz do mnie pretensje.... a zreszta zlapie cie na blokach ^^ u dynka lól

gorgi
02-01-2005, 16:03
a czy wy nie rozumiecie że taka niby lista juz jest? W temacie chcesz się znoobo powysmiewac...
tam jest lista noobkow i ich przestepstwa węc po co zakładacienext thema?

lukan
02-01-2005, 16:13
Ja uważam że
Bikun

Sluchaj chlopie ja cie z nam z rl i w tibi i z tego co ja ciagle widze zabijasz i okradasz biedne 8 levele zabierająz im marne eq i wyrzucasz do wody -.- .
Jesteś największym PK i THIEFEM na danubi jakiego znam. Nieoskarżaj niewinnych ludzi o to że są PK czy Thief skoro sam nim jesteś.
Znam Loka bardzo dobrze i jak wiesz on miał haka i z tąd ma nabitego red skula. Więc zastanów się jeszcze raz nad tym co robisz. Jesteś :baby:

Fusek
02-01-2005, 16:17
Największym n00bem jest xirov czasami widuje go kolo dp i zachowuje sie jak n00b( chyba jest nim tez w RL ) heh...

Bikun
02-01-2005, 16:22
Największym n00bem jest xirov czasami widuje go kolo dp i zachowuje sie jak n00b( chyba jest nim tez w RL ) heh...

Dzięki za poparcie i widzisz Xirov kazdy wie ze jestes nOObem jak ich wiele a tobie dzieki za poparcie bo jak sam widzisz ze chlopak jaja se robi 8o

Dowizul z Inferny
02-01-2005, 16:29
największy n00b na infernie to "dark daji" i "leady winry" z tym winry to niewiem do konca poniewaz nobem jest jej second char (przynajmniejk sie przedstawil jako jej 2 char)