zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe Slimy,,,Lepszy trening???

Myrande
14-08-2009, 17:29
Witam pisze w imieniu mojego kolegi 50(+) ek z serwera non-pvp ma problemy ze skileniem gdyz na slimach ma juz za duzy przestoj poniewaz posiada skile 75/73 Czy dobrym rozwiazaniem bd nowe slimy ? (death bloby bo tylko onne sie rozmnazaja ;D)
Jesli chodzi o jego eq to: rh,dsm,b legi,boh/steele,p amulet,demonka,(uzywa swordow)

Andromen
14-08-2009, 18:00
Hmmmmmmmm
Po 1 to wszystkie bloby się rozmnażają.
Wg mnie to nie warto gdyż zwykle występują one z innymi zmutowanymi chwila nieuwagi i już ktoś nalurował nam masę innych potworów. Juz lepiej poskillować na cyclopach/gargulcach.

TO MOJA OPINIA.

Khar
14-08-2009, 22:37
Moim zdaniem skillowanie na "nowych Slime'ach" jest wyjątkowo nieopłacalne, ponieważ wszystkie one zadają po 100+ obrażeń. Więc Twój kolega musiałby mieć wyjątkowo efektywny system leczenia, co według mnie jest okropnym bezsensem... :)

jakubeck
14-08-2009, 23:13
niech zalatwi druida i niech skilla na tringle tower

ustawia monk na wprost dwarf geo
geo bije monka a on dwarfa
powino byc dobrze ;p
jak geo za mocno bedzie bil to niech monk bije monka drudia a knight "dzikiego" monka

powodzenia ;p

gaspare
15-08-2009, 11:12
widzicie jaki proskejter @up sie odezwal.
on po prostu jest za mocny,
a z takimi skillami to niech se poczyta poradniki moze jakiees?
albo na cycuszki niech idzie skilczycc

Khar
15-08-2009, 12:22
niech zalatwi druida i niech skilla na tringle tower

ustawia monk na wprost dwarf geo
geo bije monka a on dwarfa
powino byc dobrze ;p
jak geo za mocno bedzie bil to niech monk bije monka drudia a knight "dzikiego" monka

powodzenia ;p

Monk nie wytrzyma zbyt długo, ponieważ Geomancery teraz zadają dużo obrażeń od Stalagmite, więc monk nie wyrobi na leczeniu się...

Edwardo
15-08-2009, 12:37
Khar ma racje. Sam chciałem tak skilać to monk zaraz padał, a jak monk bił monka to tamten się szybko przerzucał ;|

Avallach
15-08-2009, 12:44
Chce poskilac? Nozyk do reki i na Gorome. Male, twarde stworzonka sa stworzone do treningu na nich.