Pokaż pełną wersje : Nowe Slimy,,,Lepszy trening???
Witam pisze w imieniu mojego kolegi 50(+) ek z serwera non-pvp ma problemy ze skileniem gdyz na slimach ma juz za duzy przestoj poniewaz posiada skile 75/73 Czy dobrym rozwiazaniem bd nowe slimy ? (death bloby bo tylko onne sie rozmnazaja ;D)
Jesli chodzi o jego eq to: rh,dsm,b legi,boh/steele,p amulet,demonka,(uzywa swordow)
Andromen
14-08-2009, 18:00
Hmmmmmmmm
Po 1 to wszystkie bloby się rozmnażają.
Wg mnie to nie warto gdyż zwykle występują one z innymi zmutowanymi chwila nieuwagi i już ktoś nalurował nam masę innych potworów. Juz lepiej poskillować na cyclopach/gargulcach.
TO MOJA OPINIA.
Moim zdaniem skillowanie na "nowych Slime'ach" jest wyjątkowo nieopłacalne, ponieważ wszystkie one zadają po 100+ obrażeń. Więc Twój kolega musiałby mieć wyjątkowo efektywny system leczenia, co według mnie jest okropnym bezsensem... :)
jakubeck
14-08-2009, 23:13
niech zalatwi druida i niech skilla na tringle tower
ustawia monk na wprost dwarf geo
geo bije monka a on dwarfa
powino byc dobrze ;p
jak geo za mocno bedzie bil to niech monk bije monka drudia a knight "dzikiego" monka
powodzenia ;p
widzicie jaki proskejter @up sie odezwal.
on po prostu jest za mocny,
a z takimi skillami to niech se poczyta poradniki moze jakiees?
albo na cycuszki niech idzie skilczycc
niech zalatwi druida i niech skilla na tringle tower
ustawia monk na wprost dwarf geo
geo bije monka a on dwarfa
powino byc dobrze ;p
jak geo za mocno bedzie bil to niech monk bije monka drudia a knight "dzikiego" monka
powodzenia ;p
Monk nie wytrzyma zbyt długo, ponieważ Geomancery teraz zadają dużo obrażeń od Stalagmite, więc monk nie wyrobi na leczeniu się...
Khar ma racje. Sam chciałem tak skilać to monk zaraz padał, a jak monk bił monka to tamten się szybko przerzucał ;|
Avallach
15-08-2009, 12:44
Chce poskilac? Nozyk do reki i na Gorome. Male, twarde stworzonka sa stworzone do treningu na nich.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.