Pokaż pełną wersje : questy
jansar14
16-08-2009, 09:11
witam mam 60 ek i nie wiem jakie questy mi sie oplaca wykonalem jak narazie tylko deserta bo innych mi sie nie chcialo :D.Wiec moje pytanie brzmi jakie questy na 60 lvlu mam zrobic zeby nie byly za dlugie ale zeby oplacalne
Patysiak
16-08-2009, 12:01
Jak masz kogoś do czyszczenia/trafisz na wybite to necro, fire axe, bk, fibula, of, banshee troszkę długie (względem poprzednich), ale też się opłaca, któryś z djin questów, w cholerę długie, ale dobrą inwestycją jest postman. A i dostępy do expowisk się przyznają więc meriana i nargor quest, goroma by się zdała, versy przeczytać za pianino, barbarian test, yalahar zacząć ;]
Oprócz tych jeżeli brak ci kasy to możesz zrobić blue legi i paradox.
mistrz99
17-08-2009, 16:32
jak chcesz to możesz też zrobić the thieves guild quest
witam mam 60 ek i nie wiem jakie questy mi sie oplaca wykonalem jak narazie tylko deserta bo innych mi sie nie chcialo :D.Wiec moje pytanie brzmi jakie questy na 60 lvlu mam zrobic zeby nie byly za dlugie ale zeby oplacalne
Jak oderwiesz się od bota, to zapisz się na jakiś QS banshee questa.
Obowiązkowo także Black Knight Quest, Deep Fibula, Bright Sword, Crush helmet quest, fire axe quest - przy okazji.
GL & HF
Ewentualnie jak nie bd zagladal na allegro.pl tylko na jakies spoilery i poradniki ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.