Pokaż pełną wersje : Znikający lot ?
spec8320
17-08-2009, 08:45
Witam. Od zawsze lubilem cyklopy na mistrock jednak ostatnio zaczyna mnie irytować pewien błąd. Może to moja wina ? Może to wina czegoś po update. Chodzi o to że jako że jestem sorcem mam mało capa więc znajduje sobie specjalnego spota i tam zostawiam itemki czasem i GP. Jednak po restarcie to zaczęło mi znikać ! Wczesniej nie miałem takich problem a niedawno straciłem przez to 4 bp helbard ...
Dragostino
17-08-2009, 08:48
Bo po Savie serwera zawsze czysci sie "podłoga" oraz wszystkie inne rzeczy wsadzone do paczek,skrzynek? Być moze przed up ten obszar nie byl czyszczony(jak poh) , ale teraz sie to chyba zmienilo skoro zauwazyles ze ci znika.
Albo poprostu ktos ci go kradnie :)
spec8320
17-08-2009, 08:57
to sie dzieje tylko podczas restartu wiec kradzież jest niemożliwa zna ktoś takie miejsca na mistrock ?
Kilka razy miedzy zapisami stanu serva jest czyszczona podłoga. Może dodali tą opcję również do ss? Idź np. do kopalni i sprawdź czy to samo się stanie.
mistrz99
17-08-2009, 16:29
ja raz zostawiłem bag z parcelami w mintwalin , za 3 dni przyszłem i nadal leżał
niektore sqm sa czyszczone co kilka godzin, niektore po ss, a niektore wcale (uznaje sie to za bug) wiec widocznie twoj spot zostal poprawiony.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.