Pokaż pełną wersje : Gdy idzie się we 3 na...
TEN FILM NIE JEST MOJ
Radzę obejrzec bez przyspieszania film od momentu, gdy Master Vorment przychodzi... zostawic... i smiac sie do konca filmu
http://members.lycos.co.uk/noobpowah/rozne/noobz.rec
Lenin komunista
02-01-2005, 18:07
Ten link nie dziala :( , daj jakis inny. ;)
Mi filmik normalnie dziala :)
lol... przypomniala mi sie akcja jak byl zlurowany drag, na mostku stalo ok 10 osob 8-15lv dobilem draga do reda i zaczol uciekac nie chcialem gonic bo nie bylo zbytnio jak biec... i te nobki sie za nim zucily.. na chwile wszyscy znikli, drag sie uleczyl i zachwilke zobaczylem f-wave i biegnace nobki na red hp -.- wszyscy oprocz mnie padli lol. Smoka nie dobilem, bo spadlem z krzesla ze smiechu i juz myslalem ze sam dedne ale weszlem do jakiejs dziury zeby spokojnie sie wysmiac ^^
Lord Dreathan
02-01-2005, 18:53
Fajny filmik , Thorik mógł tego kolesia roz***ać
o moj booshe co za nooby a tamten kolo thorik to z czego on go bil z bsa czy gsa bo hity malutkie mu szly jak z gsa to chyba ma po 50 skille
Za broadsword 0 gp ;)
Omg ale noob z Thorika czy jakos tak tego co bluzgal i sie strzasyl protektorem:)
o moj booshe co za nooby a tamten kolo thorik to z czego on go bil z bsa czy gsa bo hity malutkie mu szly jak z gsa to chyba ma po 50 skille
hehe, no fakt z bsa go bil ale ma ponad ~75 sworda, wy chyba w ogole nie widzieliscie jak tego draga bili.. mnie na podloge ponioslo az sasiad przyszedl i sie pytal co sie dzieje ;D
Ten film nie powinien ujeżć światła dziennego
Lecze jak nic
Już ja więsze hity robiłem na humanie(knight 13 lvl)(muj best hit na humanie 80 :D)
i dragi blokowałem ....(nie tak jak oni)
Wstyd na mjescu tych gości jak nic
Algemnon1989
02-01-2005, 21:07
:D Kocham oglądać jak ludzie robią z siebie durnia :) Ozzie masz jeszcze jakieś filmiki o n00bkach?
Na 35 lvl i to w 3 na 1 draga isc to juz noobstwo chyba...
Juz zapewne lepszy filmik mial ten Vorment on na 25 lvl chyba solowal...
Film byl pewnie wstawiony zeby pokazac nOObka, i w sumie pokazuje tylko nie jednego a trzech... :confused:
Naśmiewacie sie z Thorika ze wchodzą mu słabe hity w gościa a nie zapomnijcie o skillach i stuffie tego Vermocośtam.
No a z dragiem gościom troche nie poszło ale zaloże sie że każdy tak bił pierwszego smoka.
To nie byl ich pierwszy drag bo byla mowa ze juz tam stoja 2h...
Boze co za Plebs te 3 typy.. 12latki plx ? ;ASD
Boze co za Plebs te 3 typy.. 12latki plx ? ;ASD
Tak 12 latki..
@Topic
A ten co kręcił cichukto stoi i stara się nie udzielać żeby samemu nie wyjść na n00ba : P Fajnie, że oni w 3 bili, a ja ze słabszymi skillami solowałem na 30, rządzą : ) "Nam sie nie spieszy..." hehe
rodlfino
04-01-2005, 18:57
Niezly filmik
B) B) B)
8o 8o 8o
Ozzie przynajmniej bedziemy mieli sie z czego pośmiać na matematyce :D
Ps: Pogratuluj tej całej boskiej ekipie odemnie :D. Z wiadomych przyczyn (Bann do 13 stycznia ) Nie moge zrobic tego sam. :F
Transparent Ghost
05-01-2005, 19:32
Nie mam zamiaru naśmiewać się z tych 3 newbie co zabijają smoka, bo nie jest w tym nic śmiesznego. Powiem tylko o Vormencie, sam kiedyś grałem na Aurea i go poznałem, gość poprostu standardowy noob, że tak powiem za przeproszeniem. Widze że na swoim servie na, który wrócił (bo na starym nikt go nie chciał znać?) nie robi nic, oprócz "lizania dupy" wysokim levelom. Bo to jest taki typ co sądzi że Tibia to życie i będzie wielki gdy będą go znać dobre levele ... ech, nie chce być złośliwy ale radze omijać tego pana z daleka (tacy ludzie potrafią zabić za nic kolege, tylko dlatego by pokazać kto ma lepszych "protektorów").
Sir sharkpl
06-01-2005, 14:44
Ty jestes naprawde takim noobem czy tylko na tym filmie tak udawales... TEn Koles master~jest madrzejszy niz wy wszscy razem wzienici huntujecie na 1 DRAgu ktory sie respi raz na 15 min albo dluzej =.=
Ozzie plz, dawaj wiecej takich filmików. Prawie sie popłakałem :D
Hero of Might & Magic
08-01-2005, 01:00
Witam wszytkich Thorik z tej strony.
Po pierwsze nie mam skili 50,
Po drugie nie byl to pierwszy drag w zyciu,
Po trzecie oczywiscie ze potrafie solowac draga lepiej niz wiekszosc z was,
Po czwarte nie jestem 12 latkiem,
Po piąte nie mowcie na mnie noob, spojrzcie na siebie, ujawnijcie sie, tak jak ja, i dopiero sie okaze kto jest noobem,
No coz to chyba wszytko co chcialem powiedziec. I wierzcie ze potrafie walic draga lepiej niz to bylo przedstawione na filmie, jeszcze raz goraco namawiam do ujawienia sie tych ktorzy nie wiedza co mowia, oraz tych ktorzy stracili badz nigdy w zyciu nie posiadali ani grama mozgu.
Na koniec powiem ze miec skila 75 74 na 35 lvlu, oraz sprzet jaki wam sie nie snil biorac pod uwage ze ejst to moja I postac w zyciu , wcale nie uwazam ze jest to slaby wynik, no ale kazdy am prawo do wlasnego zdania.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.