Pokaż pełną wersje : Tibia a sluchawki i mic
Mr.Punisher
19-08-2009, 18:44
Witam,nie wiem czy odpowiedni dzial..
Otoz wczoraj kupilem mica i sluchawki [Creative FATAL1TY Gaming Headset] i wszystko wporzadku,gdyby nie to , ze np chcialbym pojsc na openke a tu dupa bo na vencie i skype nie da sie rozmawiac..w czym tkwi problem? Nie wiem. Jak ja mowie,to kumpel slyszy przerywany glos,a jak kumpel mowi ja slysze przerywany glos.
-
Jak slucham muzyki jest podobnie, z tym, ze np 30 sec leci nutka,a potem juz nie dziala,jakbym przyciszyl sluchawki na maxa...
Moze mi ktos pomóc? z góry wielkie dzięki. Odwdzięcze sie :)
z poważaniem,
Punisher.
Czyli ogólnie coś słuchawki dziwnie działają nie tak jak powinny? Jeśli tak to egzemplarz jest walnięty.
Mr.Punisher
19-08-2009, 18:54
Dzis wymienilem,wszystko tak samo dziala... : /
--- Mr.Punisher dodał 14 minut i 9 sekund później ---
mejdejj ;(
Mr.Punisher
19-08-2009, 21:10
Pisze sie przecież. [z tego co mi wiadomo..]
Jeżeli nie potrafisz mi pomóc, a potrafisz za to obrażać i offtopować,prosze - wyjdź.
@down
Komputer tez jest nowy .. : P
Może sluchawki sa za dobre na twoja karte dzwiekowa?
Reinstall sterownikow do karty dzwiekowej, ewentualnie format a jak nie zadziala to jeszcze raz zrob formata. Nastepnym razem kup sluchawki a nie przereklamowany produkt sluchawkopodobny.
ewentualnie format a jak nie zadziala to jeszcze raz zrob formata.
Najśmieszniejsza rzecz jaką słyszałem do tej pory na forum.
Skoro każde słuchawki tak mają to możliwe, że wyjście audio jest poluzowane/walnięte.
Otóż Drogi kolego, jeżeli masz z przodu i z tyłu miejsce w jednostce centralnej na podłączenie tego zestawu, popróbuj z przodu i z tyłu, jeżeli to nie pomoże to proponuje zainstalować najnowsze sterowniki z Creative, jednak w przypadku gdy to nie pomoże, spróbuj zapytać się na polskiej stronie tej firmy o tu "pl.europe.creative.com". Miałem podobne problemy z tym zestawem lecz teraz wszystko działa jak należy. Pozdrawiam B).
Mr.Punisher
20-08-2009, 00:36
Reinstall sterownikow do karty dzwiekowej, ewentualnie format a jak nie zadziala to jeszcze raz zrob formata. Nastepnym razem kup sluchawki a nie przereklamowany produkt sluchawkopodobny.
nie wiem czy produkt z creativa za 160zl to przereklamowany produkt sluchawko podobny.. wlasnie tyle wydalem zeby nie miec problemu a tu dupa...
@up
Dzieki. Lookalem z przodu i z tylu, to samo : /... napisze do nich chyba.
Ma ktos jeszcze jakies pomysly?
--- Mr.Punisher dodał 16 minut i 31 sekund później ---
//
Teraz zobaczylem,ze sluchawki dzialaja do 40 sekundy tego o to filmiku http://www.youtube.com/watch?v=rV7vL-ffH7o, po czym pisze ze gniazdo zostalo wylaczone i sluchawki nie dzialaja.o.o prosze o pomoc
Mr.Punisher
20-08-2009, 01:12
w innym dziala chwilke,w innym nie dziala wogole. teraz ogladalem to pk - wszystko ladnie cale przeszlo. puscilem znow - 30 sec i koniec... co to moze byc?
Mówisz, ze jakie kolwiek podpięte słuchawki tak samo działają?
AnonimowyPowrot
20-08-2009, 08:44
Mówisz, ze jakie kolwiek podpięte słuchawki tak samo działają?
Mówi, że jaki kolwiek filmik na YT i tak samo działają :D
Stawiam ,że pewnie Ci się obluzowały w kompie przewody, które odpowiadają za USB. Spróbuj się pobawic, może Ci się uda
nie wiem czy produkt z creativa za 160zl to przereklamowany produkt sluchawko podobny.. wlasnie tyle wydalem zeby nie miec problemu a tu dupa...
Ale te słuchawki właśnie są przereklamowane. Wszędzie się słyszy "Fatal1ty to", "Fatal1ty tamto", a prawie nie różnią się one od wielu innych, tańszych słuchawek.
Mr.Punisher
20-08-2009, 12:11
Przepraszam,ale my tu nie dyskutujemy o produkcie,tylko staramy mi pomóc :confused:
Wlasnie bawilem sie przewodami,5 min dzialaly , teraz nie dzialaja. OMG...
Co ja mam zrobić? To coś z kompem,right?
Paralizze
20-08-2009, 12:24
A poprzekręcaj tą zieloną końcówke w lewo i w prawo żeby się kręciło w gniazdku. Może to coś pomoże..
Gniazdo raczej nie jest walnięte, skoro próbował dwóch gniazd (przód i tył).
Masz coś z ustawieniami dźwięku albo ze sterownikami.
PS na pewno wpinasz minijacka do wejścia minijack? ;d
Przejdź się ze słuchawkami do jakiegoś kumpla i sprawdź czy u niego działa.
Mr.Punisher
20-08-2009, 13:33
Wszyscy powyjezdzali,wracaja dzien przed zakonczeniem ; f
Ps. Ja nie mam wejscia usb tylko wtykam zielone do zielonego czerwono-rozowe do rozowego :]
Cyber Mech
22-08-2009, 17:36
Powiem tak, sprzęt nie jest przereklamowany, sam go używam i jest naprawdę świetny, z którym nie mam, ani jak do tej pory nie miałem żadnych problemów. Co do twojego problemu, wydaje się, że leży po stronie komputera - jakby wejście na mikrofon nawalało, ale mogą to być tylko moje przypuszczenia. Po pierwsze zainstaluj najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej, po drugie sprawdź na innych słuchawkach, by wykluczyć czy aby na pewno jest to wina zestawu Fatal1ty, mimo, że dostałeś drugi egzemplarz, który tak samo działa jak poprzedni.To na razie tyle.
Mr.Punisher
24-08-2009, 14:28
Dzieci,drogie dzieci,zamiast spamowac tutaj wyjdzcie na dwór.
-
Podlaczylem glosniki,tez jest efekt jak na sluchawkach. Czyli to z kompem... co mam zrobic?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.