Pokaż pełną wersje : Od którego lvla można SOV używać?
Bajtunio
19-08-2009, 20:44
witam mam takie pytanie, zacząłem grac knightem i mam juz 17 lvl, kupilem sobie SOVA ale jednak żadne hity z niego nie lecą, wiem ze jest od 80 lvl ale FS jest od 30 a nim bije dobrze, stąd moje pytanie od którego lvla będą jakies hity leciały z SOVA ?
btw. do internetowych trolli
nie, nie kupiłem SOVA za pieniądze z allegro tylko za swoje.
@up
Im mniejszy lvl od posiadania tym 2 % mniej ataku. np.
jakaś broń na lvl 20:
a masz 17:
2*3=6
czyli atak będzie o 6 % mniejszy . A w przypadku sova... o kurwa...
ponad 120 % mniej xD
Bajtunio
19-08-2009, 21:59
dzieki za odpowiedz :)
pozdrawiam.
Befsztyk
19-08-2009, 22:49
Gdybys nie kupil ten miecz na allegro, to bys sie nie bal ze ktos cie o to posadzi.
Zgadzam się z Panem wyżej.
Kup sobie, jak już chcesz mieć fajny miecz to Serpent Sworda.
@up
Im mniejszy lvl od posiadania tym 2 % mniej ataku. np.
poprosze po raz kolejny o jakis racjonalny dowod tegoz stwierdzenia
A jak wyjaśnisz, że z broni na wyższy lvl bijesz mniej ? zostało to następnie podzielone i wyszło 2 %
poprosze po raz kolejny o jakis racjonalny dowod tegoz stwierdzenia
Nie ma takiego, bo to bzdura.
A jak wyjaśnisz, że z broni na wyższy lvl bijesz mniej ? zostało to następnie podzielone i wyszło 2 %
bijesz mniej - zgoda. o 2%? chce tych obliczen, nie zadnego "czytalem na tibia.de czy kolega mi powiedzial bo takie cos jest warte tyle co moj poranny kloc w klopie. nie masz nawet punktu odniesienia w tych obliczeniach, chyba ze masz sova bez ograniczenia levelowego + ten zwykly. to moze byc 2%, moze 3,14 a moze e bo wkoncu on byl szwajcarem czyli prawie niemcem
Couranger
20-08-2009, 10:20
Boze do czego to doszlo ... zeby 17 lvlowy noobek posiadal juz sova w swoich "rencach".Kiedys jak jeszcze 100 lvl byl high lvlem to nawet oni czesto nie posiadali takiej broni a teraz coraz czesciej dzieci allegro maja juz full sety na 15 lvlu.No tak ale kiedys sov kosztowal 1,2 kk jak nie wiecej a teraz chodzi po 230 k . Za tamtych czasow nawet na allegro by go nie kupil bo kosztowal okolo 500 zl a teraz ile 23-25 zl?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.