PDA

Pokaż pełną wersje : Guildwars 2

Ashlon
20-08-2009, 15:16
http://www.youtube.com/watch?v=Em0Sd60iI2w&eurl=http%3A%2F%2Fguildwars.pl%2F&feature=player_embedded

Trailer jednej z najbardziej popularnych gier MMO - chyba wiecej wyjasniac nie trzeba ;)

sphinx123
20-08-2009, 15:25
Wygląda obiecująco, tylko błagam, niech poprawią dynamikę/animacje walki w stosunku do jedynki, bo to był koszmar xd

kochamcienzarufki
20-08-2009, 15:42
Jak tylko ona wyjdzie od razu kupuję. W jedynkę nie grałem, ale tej nie odpuszczę. :>
A co do trailera, to troszeczkę w niektórych lokacjach zajeżdża grafiką WoW'a, ale pozatym ok.

@down
Momentami na trailerze widać podobne elementy z WoW'a. Chodzi mi tylko o tą z trailera, bo normalnie to wiadomo, rze to njejest łoł

CytrynowySorbet
20-08-2009, 15:42
Łooo, z dwa lata temu już było słychać coś o 2 :s...

A grafika WoWa? Prędzej AIONA...

Pacz_knight
20-08-2009, 19:50
W pierwsze czesci gralo mi sie znakomicie. Dwojka ma byc o wiele lepsza i miejmy nadzieje ze NC SOFT dotrzyma slowa. ;)

Rybzor
21-08-2009, 00:19
W GW nie grałem. Trailer wygląda ładnie, ale to TYLKO trailer... Do nich podchodzi się z dystansem.

Ashlon
21-08-2009, 00:45
To jest oczywiste, ale wg plotek do premiery 2 lata, wiec to moze byc jedna z naprawde bardzo fajnych gierek ;)

Rybzor
21-08-2009, 04:23
To jest oczywiste, ale wg plotek do premiery 2 lata, wiec to moze byc jedna z naprawde bardzo fajnych gierek ;)
W takim razie dobrze, że nie czekam na tą grę. Gdybym dodał jeszcze jeden tytuł z premierą za 2 lata, to bym chyba oszołoma już dostał : P

Marchewki
21-08-2009, 08:54
W GW nie grałem. Trailer wygląda ładnie, ale to TYLKO trailer... Do nich podchodzi się z dystansem.

akurat przy Guild War nie podchodzi sie z dystansem :) w pierwszej była śliczna to w drugiej będzie jeszcze lepsza :)

Plue
21-08-2009, 09:06
ogólnie trailery z WoW'a bardziej mi podchodza,
widzieliście tego ,,gnoma" z robotem?i tego ,,minotaura"??
WTF?

Rybzor
21-08-2009, 09:52
akurat przy Guild War nie podchodzi sie z dystansem :) w pierwszej była śliczna to w drugiej będzie jeszcze lepsza :)
Czy tylko ja na to patrze jak na tekst zakochanego fana?

Pacz_knight
21-08-2009, 11:24
Jak to za dwa lata?!
Podobno miala byc miedzy pierwszym, a drugim kwartalem 2010 roku...
No chyba ze znowu sie cos pozmienialo. ;/

CytrynowySorbet
21-08-2009, 11:29

No właśnie. Póki nie zobaczę filmiku z GAMEPLAY'a, to nie będę miał absolutnie żadnego zdania. I śmieszą mnie ludzie, którzy kierując się... "sukcesem" jedynki są na 100% pewni że 2 też się uda. Żebyście się czasem nie zdziwili.

Aha i mam nadzieję że nie będzie wersji pl... Burzoszpon Piorunogłowy czy inne smaczki mnie przerażają.

Cwiraz
21-08-2009, 19:07
ogólnie trailery z WoW'a bardziej mi podchodza,
widzieliście tego ,,gnoma" z robotem?i tego ,,minotaura"??
WTF?
Asura nie przypomina gnoma, jedyne podobieństwo jakie widzę to ich wielkość i to, że są świetnymi technologami .
Ten "minotaur" to Charr, prawie wilkołak, zwinny i brutalny wojownik.

Cygan Slejter
25-08-2009, 21:58
Wreszcie coś zaczeli w kierunku GW 2 :)
trailer super, ale wole poczekac na gameplay'a zeby cokolwiek powiedziec o grze, chociaz grafika i lokacje widocznie w trailerze niczego sobie

Aha i mam nadzieję że nie będzie wersji pl... Burzoszpon Piorunogłowy czy inne smaczki mnie przerażają.
co ty chcesz od wersji polskiej? CDP zrobil kawal dobrej roboty, wiadomo ze nazwy nie beda oddawac takiego klimatu jak w angielskiej wersji, ale docen to ze gra takiego swiatowego kalibru jak GW ma polska wersje :)

Erhion
26-08-2009, 00:32
Trailer naprawdę zachęca do kupna, mnie zachęcił do powrotu do GW1.

Teraz tylko czekam na jakieś nowe informacje na temat dwójki.

CytrynowySorbet
26-08-2009, 10:56
co ty chcesz od wersji polskiej? CDP zrobil kawal dobrej roboty, wiadomo ze nazwy nie beda oddawac takiego klimatu jak w angielskiej wersji, ale docen to ze gra takiego swiatowego kalibru jak GW ma polska wersje :)

Dlatego jest tam masa dzieciaków z serii "mamo popatrz jaka ładna gra fajna okładka kup mi!!!!! zniszka w empiqu!". 3 kumpli grało i opowiadało, jak fajnie tam jest >.>

Erhion
26-08-2009, 12:23
Dlatego jest tam masa dzieciaków z serii "mamo popatrz jaka ładna gra fajna okładka kup mi!!!!! zniszka w empiqu!". 3 kumpli grało i opowiadało, jak fajnie tam jest >.>

Nie musisz grać na polskich dystryktach. Ustawiasz sobie J. Polski i idziesz na angielskie czy inne.

Cygan Slejter
26-08-2009, 16:23
@up
dokładnie :)
a dzieci znajdziesz w kazdej grze Sorbet, no moze w WoW,e tak nie, bo ja bynajmniej sie nie spotkalem ;p

CytrynowySorbet
26-08-2009, 16:29
a dzieci znajdziesz w kazdej grze Sorbet, no moze w WoW,e tak nie, bo ja bynajmniej sie nie spotkalem ;p

Oj znajdzie się, znajdzie :) Ale chodzi o to, że gra w Polskim języku bez żadnych abonamentów jest o wiele bardziej zachęcająca :)

Ale miejmy nadzieję, że GW2 przyciągnie trochę starszych graczy...

Cygan Slejter
26-08-2009, 16:41
Miejmy taka nadzieje :)