zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [iridia]Pomogę na rooku

Deletke
22-08-2009, 19:20
Witam.
Mam 15lvl(dzisiaj w nocy może wbije większy) i mogę pomóc wszystkim, którzy są na rooku. Mogę pomóc przy questach, wspomóc finansowo czy dać kilka potków.
Proszę pisać do Eron Leas tylko jeśli będę bardzo zajęty mogę nie odpisać, najlepiej pisać do mnie jak spotkasz mnie w mieście.

Poznaniak
22-08-2009, 22:01
Pisz na trade a nie zaśmiecaj forum jeszcze bardziej

Deletke
22-08-2009, 23:03
Proszę dziecko idź napinaj się gdzie indzie, wiesz do czego służy trade? Chyba nie. Czy wy naprawdę nie wychodzicie z domu? Chce pomóc początkującym a Ty wyskakujesz z takim tekstem, wiem, wiem dla Ciebie tylko lvl się liczy i proszę nie napianaj się już, przynajmniej w tym temacie.

Poznaniak
22-08-2009, 23:34
piszesz "offering help" pisze tak na galanie senior tutor więc napewno nie jest to zakazane i narazie napoiłeś się ty a nie ja
nie chce mi się ciebie wypunktowywać za idiotyzm jutro wyjeżdżam więc może ktoś to zrobi serio nie napinaj się tak bo możesz mieć zaraz brązowe spodnie jak już nie masz po tej napince

założę się,że gram dłużnej niż ty zresztą chcesz to wracam 5.09 mogę Ci udowodnić że tak na trade można napisać albo sam zrób sobie noob chara na galanie jak będzie online Soulrelos i sprawdź

Flaorath
23-08-2009, 01:02
Poznaniak ma rację. Szkoda tylko, że zaraz w oczach Deletke stał się wrogiem początkujących, Rook'a, w ogóle całej Tibii.
BTW. śmieszy mnie kiedy jakiś pryszczaty 13 latek nazywa "dzieckiem" innych, prawdopodobnie starszych. Kończ waść, wstydu oszczędź :)

nemelza3
23-08-2009, 01:09
autor chcial zablysnac - nie wyszlo
wiadomo, ze teraz prawdziwy rookstayer = botter ;]]

Deletke
23-08-2009, 01:31
Dobra udowodniliście, że popełniłem bład, powyzywaliście od bota a teraz odsyłam do 1 postu.

Flaorath
23-08-2009, 11:26
Więc pozwól, iż powtórzę już powiedziane - temat niepotrzebny.
1) raczej mało graczy z Iridii Ci tu zajrzy
2) załóżmy tematy dotyczące pomocy na wszystkich serwerach! B)
3) Ogłaszaj swą pomoc w grze. Szybciej i mniej spamu. A i na pewno ktoś będzie potrzebował Twojej pomocy

Deletke
27-08-2009, 13:13
Dobra już pomogłem przy Katana Queście 19 osobą. Zawsze proszę o keya po queście i zamierzam zdobyć 100 kluczy. Na razie straciłem chyba 8k na pomaganie bo trzeba ich leczyć :D Jakby ktoś chciał to mogę wyczyścić Katana Quest room.

@DOWN
To się nie wypowiadaj. Boże, dzieci, opanujcie się.

Barbar
27-08-2009, 13:22
Brawo, z tym że mało to nas obchodzi. Idź rób Caritas na trade

Old_Game
27-08-2009, 15:03
Dobra już pomogłem przy Katana Queście 19 osobą. Zawsze proszę o keya po queście i zamierzam zdobyć 100 kluczy. Na razie straciłem chyba 8k na pomaganie bo trzeba ich leczyć :D Jakby ktoś chciał to mogę wyczyścić Katana Quest room.

@DOWN

To Ty sie opanuj i wy*******aj -.^

Barbar
27-08-2009, 15:45

@DOWN

Będę się wypowiadał bo od tego jest forum lamusie, nie mam nic do tego ze pomagasz nowym ale napisałeś to na forum gdzie prawie każdy ma ponad 20+ na rooku więc chuja nas obchodzi twoja pomoc, kumasz?

Deletke
27-08-2009, 16:41
Skończ z tymi lamusami. Szkoda, że dalej gram w tą grę, zawsze znajdą się takie bachory dla których liczy się sam lvl i zarąbanie p seta jakiemuś low lvl...

nemelza3
27-08-2009, 17:46
niestety, jestes tu niechciany noobie z iridii :/
Prawdziwy rookstayer nie powinien pomagac, jak chcesz pomagac to idz na maina, botuj kase i rozdawaj noobom -.-

Xevo123
28-08-2009, 01:17
niestety, jestes tu niechciany noobie z iridii :/
Prawdziwy rookstayer nie powinien pomagac, jak chcesz pomagac to idz na maina, botuj kase i rozdawaj noobom -.-

"prawdziwy rookstayer nie powinien pomagać" - aha.... Ja myślałem, że tak. Ludzie zostawali rookstayerami by pomagać newbiem... Ofc teraz bycie rookstayerem to wbicie jak najwięcej expa na bocie, co nie panie pro rooker?

nemelza3
28-08-2009, 01:25
"prawdziwy rookstayer nie powinien pomagać" - aha.... Ja myślałem, że tak. Ludzie zostawali rookstayerami by pomagać newbiem... Ofc teraz bycie rookstayerem to wbicie jak najwięcej expa na bocie, co nie panie pro rooker?
Trafiłeś w sendo.
jak ktoś chce pomagać to niech sobie idzie na maina i robi runy noobom, albo bloczy im potwory. Rookgaard tylko dla botstayerów! 100%

Barbar
28-08-2009, 12:19

Kto ci takich głupot nagadał?! Prawdziwy rookstayer nie rozstaje sie ze swoim Helpful Software i nie pomaga newbie.
Skończyły się czasy pomagania, teraz każdy idzie na raty kupuje mace i stawia bota pod all dee

@up
My man right here!!!

Par-Levi
28-08-2009, 13:38
@ szanowny pan autor

"Dobra już pomogłem przy Katana Queście 19 osobą."

humm... Moze i Tobie kiedys ktos pomoze....

wiewioreq_are_back
28-08-2009, 14:14
Witam.
Mam 15lvl(dzisiaj w nocy może wbije większy) i mogę pomóc wszystkim, którzy są na rooku. Mogę pomóc przy questach, wspomóc finansowo czy dać kilka potków.
Proszę pisać do Eron Leas tylko jeśli będę bardzo zajęty mogę nie odpisać, najlepiej pisać do mnie jak spotkasz mnie w mieście.

W nocy nabijesz większy lvl - bo na bocie.
Jesli będziesz bardzo zajęty nie będziesz odpisywał - bo będziesz w tym czasie bocił.

Flaorath
28-08-2009, 20:20
O szatanie! Widzisz i nie grzmisz...:evul:

Jakoś nie ma chętnego do zamknięcia tematu i sprzątnięcia pana Deletke.

Jakby ktoś chciał to mogę wyczyścić Katana Quest room.

Nie dzięki, wczoraj zamiatałem.

Ogest77
30-08-2009, 22:18
W nocy nabijesz większy lvl - bo na bocie.
Jesli będziesz bardzo zajęty nie będziesz odpisywał - bo będziesz w tym czasie bocił.

Dlaczego sądzisz, że urzywa on bota, chyba zadroscisz mu tego 15lvl...
On poprostu chcial pomóc potrzebującym. Nie róbcie z tego afery.

Mirahz
30-08-2009, 22:31
Ja popieram autora mimo wszystko, każdemu by się przydało eq, kto zaczyna grę na nowym świecie, no chyba że wolicie latać tak jak wyszliście na 1lvl to gz.

Fajnie że pomagasz i wpadłeś na taki pomysł, Trzymaj tak dalej! :cup::cup::cup:

Virtus360
15-09-2009, 17:18
Idź rób Caritas na trade
rotfl

@topic
Wystarczy, ze staniesz w miescie i zaowazysz, gdy ktos bedzie pisal 'pls items'. Bo takie zakladanie tematu o byle blachostke, to przesada i to pod publike.

Smoczek8228
24-09-2009, 16:05
Przestańcie dumać czy używa bota czy nie, ma Elfa xD

Chenieq
24-09-2009, 16:32
Xxxdddddddddddddddddd

kthxbye

@autor tematu
on bota używa

Smoczek8228
24-09-2009, 19:03
Wszyscy o tym wiedzą, a ja nawet znam nick jego main chara xD

Deletke
24-09-2009, 21:10
Tzn już nie main chara :D Teraz to noobchar z balack skullem.
Już nie gram na rooku, rozdałem wszystko co miałem newbie.

kox_box_kox
18-10-2009, 18:14
spokojnie ludzie chlopak chcial pomoc ja osobiscie uwazam ze ma dobre checi i trzeba to uszanowac kto wie moze ja kiedy bede chcial pomocy na Iridi

Beh0lder
18-10-2009, 20:02
spokojnie ludzie chlopak chcial pomoc ja osobiscie uwazam ze ma dobre checi i trzeba to uszanowac kto wie moze ja kiedy bede chcial pomocy na Iridi
Yooł zioom wież , rze ten temat jezd baaardzo stary zioom , rze normalnje ostatni post był ponad miesionc temu ziiooom nje i no go ten tego odswieżyueś zioom nieee ;s? :p xd Xd
xD wienc no tak z deka spierdylai mji stond zioom

@top
głupi pomysł

Niezbawiony
19-10-2009, 19:02
Daj mi 10k na iridi,pliska

Chyba_Twoja
20-10-2009, 20:05
Daj mi 10k na iridi,pliska

nie zebraj o kase noobie :cup:

DD-ExpLo.
21-10-2009, 09:12
@up all
Zamilknijcie nędzne szczury. Temat ma więcej niż miesiąc więc nie spamujcie tutaj.
Nabijacze postów....

C/t plax.

Ameriov
22-10-2009, 01:07
Hej, to ja jestem forumowy lanser od zamykania tematów, nauczcie się.
A że dostaje za każdy taki post 2 pkt warna z niewiadomych powodów to już swoją drogą.
Idea szlachetna, pisanie jej na forum bezsensowne i perfidnie pod publikę.

Close Topic, chociaż mod pewnie będzie wolał pokasować kilka postów a spamernie zostawić.

Pozdro Wieszok i Duch.

Niezbawiony
22-10-2009, 16:16
nie zebraj o kase noobie :cup:
To byla ironia ^^