Pokaż pełną wersje : Wygrana we włoskim lotto!
10, 11, 27, 45, 79 i 88: skreślenie tych sześciu liczb warte było dziś we Włoszech 147 milionów 800 tysięcy euro - a nie, jak wcześniej informowano, 146,9 mln euro. To główna wygrana we włoskiej grze liczbowej Superenalotto. Kumulacja rosła ponad sześć i pół miesiąca, bijąc rekord w historii tej gry.
Prawie 148 milionów euro, czyli superkumulacja w sławnej już w całej Europie grze liczbowej Superenalotto znalazła właściciela w Toskanii. Szóstka kazała na siebie czekać blisko siedem miesięcy.
Od początku roku Włosi wydali na Superenalotto ponad dwa miliardy euro. Blisko połowę tej sumy odprowadzono do skarbu państwa, który przez długi czas był jedynym zwycięzcą. Wreszcie dzisiaj, w 101. ciągnieniu od początku roku, padła wyczekiwana szóstka. Ansa podała, że szczęśliwy kupon za 2 euro kupiony został w miejscowości Bagnone w prowincji Massa Carrara w Toskanii. Skreślił ją ktoś grający w barze "Biffi". Otrzyma za to 147 milionów 800 tysięcy euro. Musi jednak uzbroić się w cierpliwość: w posiadanie tych pieniędzy wejdzie dopiero za dwa miesiące. Czas będzie pracował na jego korzyść, ponieważ należeć mu się będą również odsetki.
o moj boze, ktos w koncu wygral ta kase... niezle sie oblowil, prawie 147 miliona EURO. OMG!
Dj Fara0n
23-08-2009, 00:54
pfff czemu podajesz mi te liczby dopiero teraz?
pfff czemu podajesz mi te liczby dopiero teraz?
haha : D rofl, ale dalej nie moge wyrobic, taka kasa, czemu to ja nie wygralem : X
Cała Afryka by się za to najadła.
Cała Afryka by się za to najadła.
nie lubię być taki dokładny ale chcę tylko sprostować, że cała Afryka to około 800 mln mieszkańców więc trudno, żeby każdy najadł się za 147 mln euro (chyba, że by zainwestować całość w modernizacje rolnictwa ?) ale przesłanie posta jak najbardziej słuszne ; )
Wiem, wiem, pomyślałem o tym wysyłając posta, ale uznałem, że chyba nikt się nie będzie czepiał szczegółów :P
gratulacje:D
btw słyszałem, że z niemiec ludzie jeździli kilka razy w miesiącu specjalnie, żeby wysłać kupon (jechali np 8 godzin, puścili kupon i wracali kolejne 8 godzin, lol)
No to skubaniutki/a ma już ustawione życie :p Zawsze gdy słyszę że ktoś wygrał taką kasę, czuje lekką zazdrość, a w podświadomości rozmyślam co bym sprawił sobie w pierwszej kolejności :p Mój ojciec który mieszka we Włoszech, ciągle się w to bawi, od kilku lat, ale nic nie wygrał. No cóż, może nastepnym razem.
o moj boze, ktos w koncu wygral ta kase... niezle sie oblowil, prawie 147 miliona EURO. OMG!
Prawie 148 mln Euro.
Masakra. Ja bym zwariował. Ciekawe ile odsetek będzie.
Pomyślcie ile to PACC'a..!
Haha, Gelt każdemu byś kupił, a i tak byś zapłacił z samych odsetek :D.
niesmiertlenywojowniktibi
23-08-2009, 04:03
gratulacje:D
btw słyszałem, że z niemiec ludzie jeździli kilka razy w miesiącu specjalnie, żeby wysłać kupon (jechali np 8 godzin, puścili kupon i wracali kolejne 8 godzin, lol)
Kupon można było kupić przez Internet z tego co widziałem na wykopie.
Tu coś jest http://milionywlotto.blogspot.com/
Fajowsko, zostać milionerem (i to nie byle jakim) inwestując 2 euro. Koleś i jego bliscy są już ustawieni do końca życia : p
Tak się zmienia życie śmiertelnika!
23-08-2009, 04:12
Ale to jest śmieszne, że prywatne firmy robią takie loterie, gdyby robiło je państwo to jeszcze by dziury budżetowe ładnie łatali.
Wylansowany
23-08-2009, 08:54
Tylko pomyśleć co można za to kupić...może Azerbejdżan, żeby powiększać zyski?
Tibijczyk222
23-08-2009, 09:39
Ja z taką kasę to bym miał wyjebane na resztę życia.
Robisz tylko to co chesz no way tyle kasy :( Plx dałby mi 0,1% to bym się ucieszył :P
Powiedziałem na Skype mojemu bratu żeby mi kupon do tego totka kupił i przystawił do skypa i powiedziałem które liczby a jakie?
11, 12, 28, 46, 80 i 89
-.- jedna cyfra z każdej ;(;(;(;(;(;(
Też bym ostatnio wygrała całą pulę, ale pani w kiosku nie zgodziła się zamienić dwóch kuponów z trójkami na jeden z szóstką ;[
__HAPPY_SVEN__
23-08-2009, 10:47
Spore pieniądze, wykupiłbym za to cały Cipsoft i zlikiwdował tibie :>
Narobiłbym sobie wrogów latających z krzesłami w niebieskich firankach i rzucających popisanymi kamieniami. Za nędzne resztyki zrobiłbym remake Tibii o nazwie TIPJON PYTOR. Zdesperowani tibijczycy (byli) płaciliby 200zł za FACC. PACC po 100zł ;)
;)
tak to ja wygrałem, następnego UPDATE NIE BĘDZIE MWAHAHA
kto to podkreślił ssie pytke :( ;(
Dark Sven
23-08-2009, 11:18
800 tysięcy, też bym był szczęśliwy. Ale tak dobrze nie ma. Zaraz mu się Mafia dobierze do skóry, i jak to poetycko ujął Mario Puzo - Zamoczy dziób ; >...
Albertus
23-08-2009, 11:20
co zrobicc z taka kasa? ja bym duzo pieniedzy wsadzil w moje miasto napewno zasponsorowalbym moj ukochany klub. Zalozyl pare jakis fabryk czy czegos takiego zeby dac ludziom z mego miasta prace. Niewspomne o internecie z 20 mega zeby tibia dobrze chodzila no i oczywiscie pacc dozywotni i z 30 kk z allegro ;D postac bym zostawil swoja przy takiej kasie szybko bym ja wytrenil. Mieszkania chyba bym nie zmienial (ewentualnie dokupil 2 mieszkania obok i polaczyl (tak zrobila sasiadka pare blokow dalej) bo mi samemu duza chata nie potrzebna te 3 mieszkania czyli jakies 5 pokoji w zupelnosci by mi starczyly ;D aaa i zrobilbym cos fajnego na dzialce pod Bialym...
PS. Co wy byscie zrobili z taka kasa?
co zrobicc z taka kasa? ja bym duzo pieniedzy wsadzil w moje miasto napewno zasponsorowalbym moj ukochany klub. Zalozyl pare jakis fabryk czy czegos takiego zeby dac ludziom z mego miasta prace. Niewspomne o internecie z 20 mega zeby tibia dobrze chodzila no i oczywiscie pacc dozywotni i z 30 kk z allegro ;D postac bym zostawil swoja przy takiej kasie szybko bym ja wytrenil. Mieszkania chyba bym nie zmienial (ewentualnie dokupil 2 mieszkania obok i polaczyl (tak zrobila sasiadka pare blokow dalej) bo mi samemu duza chata nie potrzebna te 3 mieszkania czyli jakies 5 pokoji w zupelnosci by mi starczyly ;D aaa i zrobilbym cos fajnego na dzialce pod Bialym...
PS. Co wy byscie zrobili z taka kasa?
Mając tyle kasy grałbyś w tibię? Powodzenia irl.
@down
75~~~mln na buty? To 1/3 kasy byś wydał na domki, żeby te buty przechowywac a i tak zalozylbys pewnie 1/4 tych butów.
Gierubesoen
23-08-2009, 11:53
I co w tym fajnego? Facet pewnie będzie musiał zmienić miejsce zamieszkania, imię i nazwisko, ochrona 24/7, spore ryzyko. Oczywiście fajnie mieć taką kasę, gdybym tyle wygrał, pewnie połowa poszłaby na buty_/ Ale i tak zadowoliłbym się skromnymi 100 tysiącami ojro :)
Achh te marzenia _/
Dr. Omader
23-08-2009, 12:58
Zawsze polewałem, jak ludzie mają problemy, z sama wizją wygrania takich pieniędzy. Mówią "toż to same problemy" "to ryzyko" "bandyci, itd"...
Wiecie, że jeśli biedni ludzie wygrywają w Lotto to zanim dostaną kasę są badani psychiatrycznie i przygotowywani przez lekarza na otrzymanie takiej sumy pieniędzy? Dopiero gdy stwierdzą, że mogą im dać te pieniądze, wtedy je otrzymują.
BTW zrobiono kiedyś badanie... Zgadnijcie jaki % ludzi, którzy wygrali powyżej 1 miliona dolarów po dwóch-trzech latach od wygranej nie ma nic? 98%...
I zgadnij dlaczego Ty sam nie wygrywasz! Podpowiem Ci - jeśli masz przekonanie, że bogaci to złodzieje - nigdy nie będziesz bogaty, bo dla Ciebie bogaty=złodziej, a nie chcesz być złodziejem. Jeśli uważasz, że duże pieniądze to same problemy, że mafia, itd - nigdy nie będziesz bogaty. Sam siebie sabotażujesz... Dlatego nie mogę zrozumieć, po co ludzie, którzy tak na prawdę NIE CHCĄ wygrać tych pieniędzy wysyłają te losy... Okej, wiem... Chodzi o emocje... O tą nutkę dreszczyku w ich życiu...
Ciekaw jestem co zrobi wygrany z pieniędzmi i gdzie będzie za 5-10 lat od teraz... Nie byłbym taki pewien stwierdzenia, że wystarczy mu do końca życia, 148mln euro ciężko wydać, ale jak wiadomo ludzie są zdolni...
Ale to jest śmieszne, że prywatne firmy robią takie loterie, gdyby robiło je państwo to jeszcze by dziury budżetowe ładnie łatali.
Nie wiem jak to jest we włoszech, trzebaby pogrzebać, ale nasz totalizator sportowy Lotto należy w 100% do Skarbu Państwa, może dlatego nie ma sobie konkurencji... :P
Jakbym miał wybierać to osobiście wolałbym posiadać spory pakiet akcji Lotto... Dużo lepiej się na tym wyjdzie niż na graniu :P
Lotto to wielkie pieniądze, co z tego, że w kumulacji rozdają 40 milionów jak w międzyczasie zgarną za to 120 milionów? :P
Czy wiecie, że w godzinach losowania lotto, od 20 do 40% telewidzów ogląda właśnie Polsat? To jest od 2 do nawet prawie 5.5 miliona widzów! Ciekawe ile kosztuje 30 sekundowy blok reklamowy przed i po losowaniu :)
Kto jest ciekawy ile zarabia nasze Lotto? W roku 2008 przychód Lotto wyniósł 3.5 miliarda złotych, a zysk netto wyniósł prawie 260 milinów złotych. I to wszystko w "kryzysie" i przy dużych inwestycjach w 2008 roku. Bardzo podziwiam tą firmę i na każdą kumulację patrzę z ich punktu widzenia. To niesamowity mechanizm :)
A dla ciekawych co by można było zrobić z np. 40 milionami złotych, bankier.pl kiedyś zamieścił coś takiego, udało mi się to odgrzebać: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Jak-ugryzc-40-mln-zl-1859337.html
Z tych 140+ milionów, państwo potrąci ponad 40mln - tak było napisane w którymś artykule (chyba na onecie). Ile w tym prawdy - nie wiem :P
Zawsze polewałem, jak ludzie mają problemy, z sama wizją wygrania takich pieniędzy. Mówią "toż to same problemy" "to ryzyko" "bandyci, itd"...
Czy człowiek, który do tej pory wygrał największą sumę w państwowej loterii nie został zabity przez mafię, bo nie za bardzo chciał się dzielić? Może nie mam racji, może to nie była największa wygrana.
Kiedy nagle przybywają ci ogromne pieniądze zawsze znajdzie się ktoś zainteresowany nimi równie mocno co ty. Na to też trzeba mieć pomysł, a nie tylko 'wybuduję trzy fabryki w mieście, żeby ludzie mieli miejsca pracy' (lol).
BTW zrobiono kiedyś badanie... Zgadnijcie jaki % ludzi, którzy wygrali powyżej 1 miliona dolarów po dwóch-trzech latach od wygranej nie ma nic? 98%...
IMO o kilka procent to jest przesadzone. Zaledwie kilka, ale jednak.
Koronowany rycek
23-08-2009, 15:28
147 mln x 4.11 (obecny kurs euro)=604170000 pln
To jest ponad pol mld polskiego pln'a.
Jezeli ktos by to wydal w zyciu doczesnym to bylbym to wiekszy cud nizeli by zamienienie wody w wino w Kanie Galilejskiej
Co do fabryk i wielkodusznej inwestycji-latwiej przelac na caritas,radio maryja,funacji pomagajacej ludziom z palpitacjami serca, niz tworzenie fabryki bez konkretnego biznes planu
Co do fabryk i wielkodusznej inwestycji-latwiej przelac na caritas,radio maryja,funacji pomagajacej ludziom z palpitacjami serca, niz tworzenie fabryki bez konkretnego biznes planu
mozna wykupic udziały ; P
Lukas93de
23-08-2009, 15:50
Za te pieniadze wykupil bym jakis polski klub, np. taka Lechie Gdansk...
Pokupywal zawodnikow i jechane na Lige Mistrzow ^^
Do tego wykupil bym cale radio maryja a potem je zlikwidowal xD
@DR OMADER
"BTW zrobiono kiedyś badanie... Zgadnijcie jaki % ludzi, którzy wygrali powyżej 1 miliona dolarów po dwóch-trzech latach od wygranej nie ma nic? 98%..."
Nie to zebym byl jakis bogaty, ale..
Co to jest 1 mln. $???
Pozadne mieszkanie kosztuje juz jakies 700.000 $....
Do tego jakies dobre auto i juz prawie ci nic nie zostalo...
A juz nie mowie nic o tym jak ktos se jakas wille kupuje.
@DOWN
Wlasnie przez takich jak ty polska liga jest taka jaka jest...
Kazdy mysli w ten sposob, i nikt nie inwestuje..
Gdyby jednak znalazlo sie 4-5 inwestorow poziom polskiej pilki bardzo by sie podniosl..
W Niemieckiej Bundeslidze 3 lata temu koles zainwestowal w III Ligowa druzyne... Wylozyl na nia okolo 150 mln euro...
Jaki jest efekt?? Dzisiaj graja w Bundeslidze...
Koronowany rycek
23-08-2009, 15:53
football w polsce jest nie oplacalny, gdyby nie canal + i sponsorzy-wszystkie kluby by zniknely z mapy ekstraklasy jak lks.Klub to straszna machina, trzeba byc naprawde dobry w te klocki.Rekordowe transfery oscyluja w mln euro(w polsce).A twoje 147 mln pekly by w kilka sezonow
Mazur199
23-08-2009, 16:02
prywatna wyspa -> laguna III GT ->bmw X6 -> bentley continental - reszta w bank i patrzec jak rosnie
kochamcienzarufki
23-08-2009, 16:24
Te pieniądze starczą jeszcze dla czyichś wnuków...
I pomyślcie sobie jak to życie zmieni się o 360 stopni tego człowieka..; )
Gierubesoen
23-08-2009, 16:27
Swoją drogą, ciekawe ilu dalekich członków rodziny tego faceta postanowiło nagle odnowić kontakty rodzinne:)
piternet
23-08-2009, 16:47
Swoją drogą, ciekawe ilu dalekich członków rodziny tego faceta postanowiło nagle odnowić kontakty rodzinne:)
Sądzę, że dużo ;-)
A facet ma niezłego farta, na całe życie mu wystarczy... Chociaż, jak to mówią, pieniądze wcale szczęścia nie dają...
720!
Jest nawet takie powiedzenie. Jak dotrzeć do najdalszych krewnych? Wygrać w totka. (Już i tak było spalone.)
Chociaż, jak to mówią, pieniądze wcale szczęścia nie dają...
No, dopiero zakupy! :D
__HAPPY_SVEN__
23-08-2009, 19:22
Pieniądze = kasa, samochody, laski, szacunek = wszystko = szczęście = Ludzie Tonego Soprano obijają Ci buzie (przypominam, że to Włoska loteria, a on jest bossem włoskiej mafii )
:(
Hm, po mojemu to by taki ktoś zwariował.
"Bieda niszczy człowieka;
ale bogactwo jeszcze bardziej "
Chociaż, jak to mówią, pieniądze wcale szczęścia nie dają...
Gówno prawda. Mówią tak wszyscy którzy ich nie posiadają, a w myślach ciągle marzą. Masz pieniądze- masz wszystko, możesz korzystać z życia na maksa, zrobić WSZYSTKO co tylko chcesz.
A za pieniądze wspierałbym Falangę, Organizację Monarchistów Polskich, Bractwo Św. Piusa X , i inne organizacje nacjonalistyczne.
szczęście = Ludzie Tonego Soprano obijają Ci buzie
Matematykiem to ty byś nie został, chyba że ktoś jest masochistą ;P
Albertus
23-08-2009, 19:45
A za pieniądze wspierałbym Falangę, Organizację Monarchistów Polskich, Bractwo Św. Piusa X , i inne organizacje nacjonalistyczne.
tak to fajny pomysl , nie pomyslalem o tym ;D
ja bym wykupił moja Cresovie i za parę lat by grała w ekstraklasie ;D
Gierubesoen
Gówno prawda. Mówią tak wszyscy którzy ich nie posiadają, a w myślach ciągle marzą.
A mi się zawsze wydawało, że to ludzie, którzy całe życie gonili za bogactwem, na końcu zadają sobie pytanie "I po co mi to wszystko?"... Zawsze myślałem, że to ludzie mniej zamożni myślą, że jak zarobią kupę hajsu to będą mogli wszystko a potem w dupach im się przewraca. Teoretycznie można wszystko mając pieniądze, ale nawet one nie uchronią przed losowymi wypadkami
__HAPPY_SVEN__
chodziło mnie o to iż gdy posiadajaac pieniodze mnostwo ilasc to akurat jak sie ucieszysz to DOSTANIESZ OD MAFII I WSZYSTKO STRACISZ I CZUJESZ SIE PODLE BO MIALAES I STRACILES !!! X(X(X(
@down
akurat, gówno(to nie jest aż tak brzydkie słowo aby wstawić warna panie Moderatorku) wiesz o pr0 true życiu gangstera. Pisaliby by w gazetach a mafiozo mogł by być najwyżej wściekły i komuś by sie dostało.
Albertus
23-08-2009, 19:47
chodziło mnie o to iż gdy posiadajaac pieniodze mnostwo ilasc to akurat jak sie ucieszysz to DOSTANIESZ OD MAFII I WSZYSTKO STRACISZ I CZUJESZ SIE PODLE BO MIALAES I STRACILES !!! X(X(X(
zazwyczaj ludzie co maja pieniadze sa w mafii lub zakladaja swoja. Tylko nikt o tym w gazetach nie pisze.
Lukas93de
23-08-2009, 19:48
Majac tyle kasy koles moze se nawet Paris Hilton na noc wynajac :D
__HAPPY_SVEN__
23-08-2009, 19:49
przecież jest sucha i nieładna. Cały harem lepszych by sobie wynajął.
@Down
w sumie masz racje :P
Wiem o co chodziło ;d, tyle że raczej powinieneś/powinnaś użyć znaczka "=>"
Lukas93de
23-08-2009, 20:09
mafia zrobi mu gowno...
Wyprowadzi sie do USA, i bedzie zyl jak inne gwiazdy tam...
Te pieniądze starczą jeszcze dla czyichś wnuków...
Wiesz ile to 360 stopni? Nie? To wstań z krzesła, obróc się dookoła. To jest właśnie 360 stopni. O zonk, co?
@down
ile firm takich jak CipSoft*
Duke Dran
23-08-2009, 20:20
Omg ile to będzie pacców :O!!11.
Czarna_Mamba
23-08-2009, 20:26
Jejjj, ja bym oplacila sobie studia, kupila motor, Suzuki, a moze nawet Harley-Davidson, oplacila wszystkie kredyty rodzicow i siostr, kupila sobie mieszkanie w Londynie, oddala kase rodzicom i rodzenstwu, a wieksza czesc wygranej przeznaczyla na cele charytatywne. I tak po roku, jak nie zostaloby mi nic, poszlabym wreszcie do pracy.
Omg ile to będzie pacców :O!!11.
2505084 z groszami :P (na rok)
Lukas93de
23-08-2009, 20:38
@UP
Starczy nawet najwiekszemu noobowi na wbicie 300 lvla!! xD
Kurna mogl by se Ronaldo wykupic na rok do klubu okregowego xD
Do tego jeszzce pewnie cala druzyne Wisly xD
Ja bym sobie wykupił karte miejską na 3 miesiące. Tak poza paccami.
24-08-2009, 02:43
Ja bym sobie wykupił karte miejską na 3 miesiące. Tak poza paccami.
Dziwny jesteś! Kup roczną to wyjdzie taniej :P
btw. Mi pieniądze dają szczęście, chcę pozwiedzać jak najwięcej miejsc na świecie, a bez kasy krucho to zrealizować więc jak wam pieniądze szczęścia nie dają to mogę podać swój numer konta i przelejecie mi, ok?
__HAPPY_SVEN__
24-08-2009, 13:22
btw. Mi pieniądze dają szczęście, chcę pozwiedzać jak najwięcej miejsc na świecie, a bez kasy krucho to zrealizować więc jak wam pieniądze szczęścia nie dają to mogę podać swój numer konta i przelejecie mi, ok?
Chyba w golden piecesach .
Mudbloods
24-08-2009, 13:50
Dom wyposażony we wszystko, samochód, odwiedziny każdego kraju świata + jakiś "rar item" z każdego, jakaś firma żeby wnuki miały się czym zajmować i do banku reszta.
Dom wyposażony we wszystko, samochód, odwiedziny każdego kraju świata + jakiś "rar item" z każdego, jakaś firma żeby wnuki miały się czym zajmować i do banku reszta.
Ta, a potem układasz rare itemy na półkach i się cieszysz, że nooby cię podziwiają?
Eee, przez te dwa miesiące to go Mafia rządowa dorwie... W czasie kryzysu kraje walczą o kasę ;S
A z taką kasą to bym sobie wykupił wille, samochody, dużo panienek ;D i reszta do banku zamkniętego na 18 milionów laserowych pułapek! I żyjemy jak chcemy XD
__HAPPY_SVEN__
24-08-2009, 14:02
W Tibii tak się robi. Tibijczycy robią tak w życiu.
Każdy właściel muzeum grał kiedyś w tibie i podziwał stosy Demon Helmetów. Postanowił wprowadzic to w zycie.
Kernkraft_400
24-08-2009, 14:07
Wiecie co. Nie macie klasy. Samochody, hawaje co to jest ?
prawdziwy menszczyzna Gdyby wygrał tyle kasy to zrobiłby tak
Kasa do prywatnego sejfu (strzeżonego przez mojego dobrego znajomego Antoniego który aktualnie pilnuje budowe Lidla) ze ścian z tytanu o grubości 1337 Cm.
Ja bym kupił cipsoft, zrobił sobie sorka na 9999lvlu na każdym servie, zrokowałbym lorda palestyne, wszystkich Brazolów wsadziłbym na Berylie żeby Ola Rzepka miała kogo zabijać, zrobiłbym wyspę Baneria a tam były by najazdy dromaderów. Następnie bym pojechał do Polsatu i kazał nagrywać nowe odcinki miodowych lat w starym stylu i sceneri, bez Żakowej jako Aliny.
Zatrudniłbym Waldemara Kiepskiego jako mojego kamerdynera i wysyłałbym go do lodówki po browary.
Kupuje Sony Ericson K1337i na mixa, płace odrazu za całe 24 miesiące, dzwonię do Osamy i zatrudniam go z kolegami jako moich ochroniarzy. Wysyłam wszystkich sasiądów zamieszkujących 1,2 i 3 dom od lewej, tam stawiam sobię przyczepe kempingową w której będe mieszkał.
Ide do lokalnego sklepu P. Bogusławy, wykupuje dostawe 24/7 schłodzonej Coli, Sprite'a, Fanty, Pepsi Twista wymieszanych z Absolwentem. Następnie wchodzę w posiadanie całej przyczepy LSD i Maryśki.
Buduję basen (z integrowanym kinem i komputerem) na ogródku, do którego ściągam wszystkie 18-stki~ na które mam ochotę i urządzam orgię bez końca.
Kupuję cały sprzęt typu. Lasery, światła, decki, vinyle które są w posiadaniu Q-Dance'u. Zatrudniam Partyraisera, Paula Estaka, Noize Suppressora, Vince'a, Neophyte Records All Stars, Komprex & Frazzbass, Swankie DJ & Kashi, Rutthless'a.. I kogoś tam jescze. Nagłośnienie i lasery 24/7.
Reżyseruje Postal movie 2. Realizacja na mojej działce.
Kupuje u Boga wejściówkę do nieba, wzamian za udział w orgi.
Potem, trza pomyśleć o bliskich.
Dla mamusi - krzesło skórzane ze skórzanej skóry żeby ją plecy nie bolały, do tego prywatna siłownia, ślub z jej kochankiem żeby już mnie nie budziła po nocach jak z nim nawija przez telefon, wszystkie kremy kosmetyki pianki jakie istnieją. 100 Szaf Ubrań żeby mnie nie wk_rwiala ze jej sie nie mieszczą.
Dla tatusia - Magazyn Piwa, dom z basen i prywatną plażą, jakąś panienkę, kino i wszystkie dobre filmy komediowe każdego pokroju.
Dla Babci - Dom na Jasnej Górze, implant dzięki któremu można słuchać Radio Maryja 24/7.
Dla reszty rodzinki - a wysłałbym ich do Australi tylko wcześniej wytępiłbym wszystkie rekiny i inne piździerstwa.
/
__HAPPY_SVEN__
24-08-2009, 14:22
Wiecie co. Nie macie klasy. Samochody, hawaje co to jest ?
prawdziwy menszczyzna Gdyby wygrał tyle kasy to zrobiłby tak
Kasa do prywatnego sejfu (strzeżonego przez mojego dobrego znajomego Antoniego który aktualnie pilnuje budowe Lidla) ze ścian z tytanu o grubości 1337 Cm.
Ja bym kupił cipsoft, zrobił sobie sorka na 9999lvlu na każdym servie, zrokowałbym lorda palestyne, wszystkich Brazolów wsadziłbym na Berylie żeby Ola Rzepka miała kogo zabijać, zrobiłbym wyspę Baneria a tam były by najazdy dromaderów. Następnie bym pojechał do Polsatu i kazał nagrywać nowe odcinki miodowych lat w starym stylu i sceneri, bez Żakowej jako Aliny.
Zatrudniłbym Waldemara Kiepskiego jako mojego kamerdynera i wysyłałbym go do lodówki po browary.
Kupuje Sony Ericson K1337i na mixa, płace odrazu za całe 24 miesiące, dzwonię do Osamy i zatrudniam go z kolegami jako moich ochroniarzy. Wysyłam wszystkich sasiądów zamieszkujących 1,2 i 3 dom od lewej, tam stawiam sobię przyczepe kempingową w której będe mieszkał.
Ide do lokalnego sklepu P. Bogusławy, wykupuje dostawe 24/7 schłodzonej Coli, Sprite'a, Fanty, Pepsi Twista wymieszanych z Absolwentem. Następnie wchodzę w posiadanie całej przyczepy LSD i Maryśki.
Buduję basen (z integrowanym kinem i komputerem) na ogródku, do którego ściągam wszystkie 18-stki~ na które mam ochotę i urządzam orgię bez końca.
Kupuję cały sprzęt typu. Lasery, światła, decki, vinyle które są w posiadaniu Q-Dance'u. Zatrudniam Partyraisera, Paula Estaka, Noize Suppressora, Vince'a, Neophyte Records All Stars, Komprex & Frazzbass, Swankie DJ & Kashi, Rutthless'a.. I kogoś tam jescze. Nagłośnienie i lasery 24/7.
Reżyseruje Postal movie 2. Realizacja na mojej działce.
Kupuje u Boga wejściówkę do nieba, wzamian za udział w orgi.
Potem, trza pomyśleć o bliskich.
Dla mamusi - krzesło skórzane ze skórzanej skóry żeby ją plecy nie bolały, do tego prywatna siłownia, ślub z jej kochankiem żeby już mnie nie budziła po nocach jak z nim nawija przez telefon, wszystkie kremy kosmetyki pianki jakie istnieją. 100 Szaf Ubrań żeby mnie nie wk_rwiala ze jej sie nie mieszczą.
Dla tatusia - Magazyn Piwa, dom z basen i prywatną plażą, jakąś panienkę, kino i wszystkie dobre filmy komediowe każdego pokroju.
Dla Babci - Dom na Jasnej Górze, implant dzięki któremu można słuchać Radio Maryja 24/7.
Dla reszty rodzinki - a wysłałbym ich do Australi tylko wcześniej wytępiłbym wszystkie rekiny i inne piździerstwa.
/
Hahaha wejściówki do nieba nie dostaje się za jedną orgie.
Ja bym wykupił bande biomechaników i technokratów zmusiłbym do niewolniczych badań 28/19 (zaginali by czasoprzestrzeń) Dzięki nim mógłbym stworzyć armię atomowych cyklopów-tyranozaurów. Wykupiłbym wielu krawców. Każdy cyklop dostałby ubrania w stylu gotyckim XXXXXXLLL .
Za pomocą cyklopdinozaurogothów wykosiłbym w pień całą chrześcijańską zarazę i cieszył się życiem bez kościołów, moherow i radia maryja. Zostałbym królem wszechświata i znalazł sobie ładną królową. Po 20 latach byśmy się rozwiedli i straciłbym połowę majątku +alimenty
:(
A i jeszcze bym sobie duży telewizor kupił.
Właśnie w tym problem, że rocznej nie ma...: <
Gierubesoen
24-08-2009, 17:58
dużo panienek ;D
I grałbyś z nimi w monopol?
Griendly
24-08-2009, 18:05
Skoro i tak bym miał 100 mln Euro = 400 milionów złotych, to część rozdał bym rodzinie (no powiedzmy z 50 mln), zostawił ze 150 mln, a reszte oddałbym potrzebującym rodakom. Bo i tak miałbym
tyle kasy że szok.
A potem pod dom by przyjechali brazole i "fri itans plx", dałbnym z 2 mln i nara.
Mudbloods
24-08-2009, 19:01
Ta, a potem układasz rare itemy na półkach i się cieszysz, że nooby cię podziwiają?
Nie, buduje kolejny dom z którego robię muzeum i ciągnę kasę.
Ludzie, którzy po wygraniu takiej kasy wydawali by ją na Tibię - FAIL.
Co ja bym zrobił? z 30 mln dla rodziny, reszta na kupno wielkiej chaty w USA, bogata dzielnica i życie z procentów. W końcu założyłbym rodzinę która była by dla mnie najważniejsza.
Kernkraft_400
24-08-2009, 21:36
Skoro i tak bym miał 100 mln Euro = 400 milionów złotych, to część rozdał bym rodzinie (no powiedzmy z 50 mln), zostawił ze 150 mln, a reszte oddałbym potrzebującym rodakom. Bo i tak miałbym
tyle kasy że szok.
A potem pod dom by przyjechali brazole i "fri itans plx", dałbnym z 2 mln i nara.
Tak, tak. Wszyscy tak mówią dopóki tej kasy nie mają.
Nie, buduje kolejny dom z którego robię muzeum i ciągnę kasę.
T.T podziwiam naiwność : D
@down
To do mnie czy do pana na wyżej?
__HAPPY_SVEN__
24-08-2009, 21:43
Nigdy w rękach takiej kasy nie miałeś, ani nikogo takiego nie znałeś, więc nie pisz w taki sposób. Może on jest luzaczek ?!
@Argen (UP)
to nie do ciebie, napisales pare sekund przede mną, to do Krenkrafta .
Griendly
25-08-2009, 10:19
Tak, tak. Wszyscy tak mówią dopóki tej kasy nie mają.
Nie sądze, żebym był aż tak skąpy i pożałował chociaż 1 mln euro kiedy mam aż 100
kochamcienzarufki
25-08-2009, 10:30
Wiesz ile to 360 stopni? Nie? To wstań z krzesła, obróc się dookoła. To jest właśnie 360 stopni. O zonk, co?
Wiesz co to przenośnia? Nie? To wstań i wejdź na wikipedię i przeczytaj. To jest właśnie przenośnia. O zonk, co?
Wiesz co to przenośnia? Nie? To wstań i wejdź na wikipedię i przeczytaj. To jest właśnie przenośnia. O zonk, co?
W tej przenośni było 180 stopni, nie 360 :(
Mazur199
25-08-2009, 11:38
tyle kasy że szok.
panstwo wezmie wiecej z tej darowizny niz by dostali biedni : P chyba ze dalbys im to prosto do rak
@happy sven czy jakos tak
czy Ty masz downa? po postach Twojego autorstwa, ktore widzialem na tym forum wnioskuje ze miales ciezkie dziecinstwo
Szczerze mówiąc, to wystarczyłby milion euro żeby się ustatkowac do końca życia i miec jeszcze co dzieciom dac w spadku =P.
__HAPPY_SVEN__
25-08-2009, 12:12
ale jak masz no nie wiem, ze sto to więcej fajnych rzeczy se kupisz i wszystko masz w na końcu jelit bo nie musisz tego rozplanowywać.
;)
;)
;)
X( co myślałeś, że tu też się ładnie uśmiechnę ?! BULWERS !! grr
H.Sven
Duch Niespokojny
25-08-2009, 12:44
Nie to zebym byl jakis bogaty, ale..
Co to jest 1 mln. $???
Pozadne mieszkanie kosztuje juz jakies 700.000 $....
Do tego jakies dobre auto i juz prawie ci nic nie zostalo...
A juz nie mowie nic o tym jak ktos se jakas wille kupuje.
No właśnie, myślący człowiek nie zacznie od kupna domu i samochodu (chyba że mu wisi, że zostanie potem bez kasy), jeśli tylko na to mu wystarczy. Będzie wolał pieniądze zainwestować i je pomnożyć, a na luksusy przyjdzie jeszcze czas.
btw. Mi pieniądze dają szczęście, chcę pozwiedzać jak najwięcej miejsc na świecie, a bez kasy krucho to zrealizować
Oj da się, da. I to nawet ciekawiej, bo nie jedziesz jako turysta, którego dupsko wszędzie dowiozą na miejsce, żeby sobie popstrykał fotki aparacikiem i miał potem o czym opowiadać znajomym, tylko przeżywasz prawdziwą przygodę.
Oj da się, da. I to nawet ciekawiej, bo nie jedziesz jako turysta, którego dupsko wszędzie dowiozą na miejsce, żeby sobie popstrykał fotki aparacikiem i miał potem o czym opowiadać znajomym, tylko przeżywasz prawdziwą przygodę.Masz racje najlepiej chodzić na piechotę. Iść na piechotę lub częściowo wpław, dojść do sawanny, znaleźć lwa, kopnąć go w dupę i spi....ać. To by była dopiero przygoda
CytrynowySorbet
25-08-2009, 15:37
Masz racje najlepiej chodzić na piechotę. Iść na piechotę lub częściowo wpław, dojść do sawanny, znaleźć lwa, kopnąć go w dupę i spi....ać. To by była dopiero przygoda
Nie wiesz co to turysta na Autostopa?
Nie wiesz co to turysta na Autostopa?
W dzisiejszych czasach?
W dzisiejszych czasach?
Nawet w dzisiejszych czasach.
w dzisiejszych latwiej, jeden tir i jedziem do francji/hiszpani etc. co do wygranej, bylem dzien przed w wloszech na wakacjach, wszystkie sklepiki/kioski/etc ktore sprzedawaly to super lotto byly zamkniete... a jak w koncu trafilem na sklep juz na lotnisku ze moglem kupic baba mi powiedziala ze juz za pozno... myslalem ze sie pochlastam.
sphinx123
25-08-2009, 15:59
Pozostaje pogratulować zwycięzcy :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.