PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z wyborem ms czy rp?

Slike
23-08-2009, 01:32
Witam
Zastanawiam się od pewnego czasu nad gra rp lub ms ale nie wiem, którą
profesje wybrać. Mam 135+ lvl ek więc kasę mam. Rp dobry na 80 lvlu szybko się wbija lvle i wogle. Można na fro i quary chodzić i hydry solo, ale znowu ms tez dobra profa. Jak ma się dużo kasy to można szybko lvle wbijać a ,że niedlugo szkoła to miałbym czas ,żeby m lvl wbijać ,bo nauka. Ek nie gram ,ponieważ ek jest teraz najsłabsza profa i niema gdzie na takim lvlu expić szybko bez waste. Proszę o jakieś poważne rady i przemyślenia,bo naprawdę nie wiem co zrobić.

Edwardo
23-08-2009, 02:21
Takim lvl'em jeśli chodzi o ek, bo mówisz, ze nie można szybko expić i bez waste: byłeś w kopalniach Svar? Dragi Yala/Dara?

Co do tematu to bym polecił msa. Sam mam 103 i szybko się nim expi. Palkiem jak wyskujesz go to też maszyna do zabijania. Ale jeśli zaczynac od zera to polecam msa.

Slike
23-08-2009, 03:09
Mówiąc o kopalniach w svar masz na mysli culty czy mary?

Edwardo
23-08-2009, 03:53
Mary, destro itp. Byłeś tam z ekipą? Jest sporo miejscówek gdzie takim ek możesz spokojnie zarabiać.

Slike
23-08-2009, 19:41
No byłem tam z ekipa kilka razy ,ale na tym drugim poziomie gdzie są demy,plagi i behemoty. Z tego to wiem to na tym pierwszym poziomie tego soula co tam jest to się do reda zjeżdza i on tam sobie biega. Ale co z destro opłaca się ja bić wogle?? Możesz dać jakieś rady co do expienia tam solo, bo z tego co zrozumiałem masz na myśli expienie tam solo ek.